توی ارتش ستوان 3
توی ارتش ستوان 3
ممنون
اینکه میگن روز اول میگن برید ارم بچسبونید,شامل درجه هم میشه؟؟؟اصلا درجه رو کی میدن ؟
خیر درجه مخصوص یگان هست نه آموزشی!!!
درجه شما هم در اخر اموزشی در حکمتون درج شده و روز ورود به یگانتون باید درجه بزنید.
ممنون میدونم اموزشی درجه معنی نداره
ولی فکر کردم شاید توی دوران اموزشی میشه بچسبونیم یا مثلا روز اول با لباس میدن و میگن اخر اموزشی بزنیدش
دوستم 3 روز پیش تقاضا داده بود امروز اس ام اس اومد موافقت شده / واسه امریه بود/ از برج 2 به برج 4
سلامامروز برگه اعزامم اومد. سازمان به کار گیرنده یعنی چه؟؟؟؟؟این قرار گاه در استان همدان است یا نه!!!نام مرکز آموزش:گروه پدافند همداننیرو یا سازمان به کار گیرنده:پدافند قرار گاره خاتم الانبیا آجا
الان دیگه احتمالا چنتاتون رو انتخاب کردن که دو نفر رو امریه کنن.
اینجا اگه شانس بیاری پارتی بازی نشه چون دیگه از بحث تهران و اینا خارج شده و اینجا دیگه دست خودشون هست.
اگه خدا بخواد کارت درست میشه.
الان شما سرباز پدافند قرارگاه خاتم الانبیا آجا هستی که میتونست بنویسته نیروز انتظامی یا سپاه پاسدارن یا ...
یعنی الان سرباز ارتش شدی .
تا اونجا که متوجه شدم اخر اموزشی با توجه به امتحانات و...(که بعضی ها هم می گن نه) درجه می دن
حالا کسی که بسیج تکمیلی داره و لیسانسس بیافته سپاه اموزشی نداره,درجش چی می شه؟
بعضی از دوستان اصل بدبختی رو ول کردن چسبیدن به فرعش!
===============================================
بخش پدافندی نیروی هوایی چند سال قبل از بخض آفندی نیروی هوایی جدا شد و تحت نیروی مجزای پدافند هوایی ارتش یا همون قرارگاه خاتم الانبیا که فرماندهیش رو امیر اسماعیلی و جانشینیش رو اگه اشتباه نکنم امیر شهرام به عهده دارن.
بخش عملیاتیش راحت ولی مرخصیش کمه تا جایی که من دیدم. (البته من پدافند شمالغرب رو دیدم)
Last edited by ice_man_sh; 09-04-2014 at 18:06.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)