تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2133 از 2199 اولاول ... 1133163320332083212321292130213121322133213421352136213721432183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,321 به 21,330 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اینکه وصع اینترنت خرابه کلا شما تمام تاپبک های ای دی اس ال - وایرلس و وایمکس بخونی همه شاکی هستن بحث اینه که همه این شرکت ها اینترنتشون از یه جا میاد و بسته به سیاست همون شرکت کیفیتش بالاتر و پایین تر میشه.
    این مبین نت آشغال هم هر سری یه سرویسش حذف میکنه. الان سرویس ۵۱۲ حجم ۴ گیگ حذف کرده. بابا شاید من ۸ گیگ به دردم نخوره کی رو باید ببینم؟؟؟؟؟ یا سرویس رو بدن حجمش رو خودمون انتخاب کنیم حساب کنه. عجب بساطیه

Sent from my GT-P7300 using Tapatalk

2. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان وایمکس مبین نت رو میشه همه جا برد و روی لپ تاپ ازش استفاده کرد ؟
    تعرفه هاش چطوریه ؟ نامحدود داره ؟ مودمش چنده ؟
    از رایتل که خیلی بد تعریف میکنن .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

گندش بزنن من الان دو هفتست سرعت شبانم نصف شده. واقعا این که میگن هر روز بدتر از دیروزه درسته. من خودم شخصا به این حرف درباره مبین نت ایمان آوردم.دیروز عصر سایتم باز نمیکرد تا چند ساعت. هی میگم بیام گوشیمو بفروشم بدم ایرانسل بگیرم میترسم اونم بد باشه بدتر حرص بخورم.اونم از وضع خطوط تلفنمون که هزارتا عیب دارن و آقایون دست به جیب نمیشن درستشون کنن. حداقل اگه شبانه رایگان بزارید مثل آدم چی میشه؟ من از کجا بیارم پول حجم اضافه رو بدم که دانلود کنم؟ اگه یه کار خوب یه درآمد خوب یه سرعت نت خوب.یه نت آزاد و ...... تو این مملکت وجود داشت خوب پولشو میدادیم اما واسه یه هزاری در اوردن تو این مملکت باید جون بکنی و همه جوره له بشی اونوقت وقت خرج کردنش که میشه هیچ ارزش نداره اون هزاری. خدایا گیر کیا افتادیم ما مردم ایران زمین.
    کلا وایمکس اونم مبین نت همینه ب خصوص توی پینگ و باز کردن سایت .. من خودم الان سیگنالم ی مدته دچار افت شده دوباره خودش درست میشه .. توی طول روز بعضی اوقات سایت های رو مث چی باز می کنه بعضی اوقات سکته می زنه ! وضعیت اینترنت هیچ وقت تو این مملکت درست نمیشه یعنی ی افرادی هستند ک نمیخوان درست بشه نونشونو از این راه در میارن و خود شرکتها هم زا این وضعیت سود می برند هر وزیری هم بیاد فقط ی مشت وعده وعید توخالی میده ... اصن هیچ جای دنیا دیگه دانلود شبانه و محدودیت حجم معنا نداره مگر ی سری کشورهای عقب افتاده ای مث کشور ما ! طرف هر موقع خواست فیلمشو موزیکشو نرم افزارشو دانلود می کنه با بالاترین سرعت و بدون نگرانی از مصرف شدن حجم و اینترنت واقعی هم یعنی همین .. حالا ما ... !

5. 3 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان وایمکس مبین نت رو میشه همه جا برد و روی لپ تاپ ازش استفاده کرد ؟
    تعرفه هاش چطوریه ؟ نامحدود داره ؟ مودمش چنده ؟
    از رایتل که خیلی بد تعریف میکنن .
    دوست عزیز برادرانه بت میگم برای آرامش اعصاب و روانت دور مبین نت رو ی خط قرمز بکش ! ما رو ک می بینی از سر ناچاری مشترکش باقی موندیم

7. 2 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام
    امروز چهارمین روز متوالی هست که اینترنت مبین نت من از ساعت 10 صبح تا 5 بعد از ظهر قطع میشه !
    سطح سیگنال هم که پائین اومده روی 50 درصد در بهترین حالت ، بازکردن صفحات به کندی اینترنت 64 کیلوبایت رسیده در حد Dialup
    شبانه هم که سرعت افت کرده بیشتر اطراف 150 تا هست ، در حالی که قبلا بین 230 تا 270 بود .
    --------------------------------------------------------
    و اما یک خبر :
    با توجه به تخفیف 25 درصدی مودم های وایمکس ایرانسل به مناسبت روز معلم که تا آخر امشب پاربرجاست ، امروز رفتم و مشترک جدید وایمکس ایرانسل شدم ، نکته ای که واقعا واسم جالب بود این بود که یک ریال از من پول اضافه نگرفتند و از اینکه حساب و کتاب ایرانسل دقیق بود خوشم اومد .
    مودم وای فای مدل 130 رو که الان 200 قیمتش هست ، با توجه به تخفیف 150 تومن حساب کردند و نکته جالب اینکه مالیات بر ارزش افزوده که 8 درصد هست رو هم روی همین 150 تومن حساب کردند ، یعنی 12 تومن مالیاتش شد .
    اینترنت 128 نامحدود رو انتخاب کردم که تعرفش در شهر ما 27000 تومن هست و با حساب مالیاتش 29200 تومن میشه .
    1000 تومن هم بابت کپی گرفتن از قبض تلفن و کارت ملی ازم گرفتند .
    جمعا 192200 تومن بابت مودم وایمکس ایرانسل مدل 130 دادم با اینترنت 128 نامحدود یکماهه .
    نصف مبلغ رو دادم و قرار هست فردا برم باقی مبلغ رو بدم و مودم رو بگیرم.
    اول خواستم این مودم رو کارکرده بخرم تو سایت ها که دیدم کسی زیر 170 این مودم رو نمیده ! نهایت از فرصت استفاده کردم و ثبت نام کردم .
    نکته :
    همون اول بسم اله به من گفتند که این تخفیف فقط شامل مودم خانگی میشه ، یعنی به عبارتی مجاز به گرفتن اینترنت بالای 128 نخواهم بود.
    و البته من هم هیچ مدرکی نداشتم که تعرفه های دیگه رو بهم بدن ( شرکتی )
    حالا این حرف کلی بود یا این نمایندگی از خودش در آورد نمیدونم ، ولی احتمال کمی میدم من در آری باشه چون ازینکار چیزی به جیب نماینده فروش نمیره .
    من هم که از قبل آمادگی این حرف رو داشتم قبول کردم ، حداقل با اینکار 55 تومن تخفیف گرفتم !
    اگه صفحات وب رو بدون درسر برام باز کنه راضی هستم ، همین الانشم 2 مگ مبین نت دارم ولی سرعتش شده مثل دیال آپ .
    تا ساعت 12 امشب کسی بخواد اینترنتی ثبت نام کنه فرصت داره ، هر چند من حضوری رو ترجیح دادم .
    مودم مبین نت رو هم دارم فعلا تا بعدا دربارش تصمیم بگیرم .

9. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دادا دورشو خط قرمز بکش

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوست عزیز برادرانه بت میگم برای آرامش اعصاب و روانت دور مبین نت رو ی خط قرمز بکش ! ما رو ک می بینی از سر ناچاری مشترکش باقی موندیم

من یه نت میخام که بتونم همه جا داشته باشمش .
    برا این چی پیشنهاد میکنید ؟
    وایمکس ایرانسل چطوره ؟

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

من یه نت میخام که بتونم همه جا داشته باشمش .
    برا این چی پیشنهاد میکنید ؟
    وایمکس ایرانسل چطوره ؟
    سلام
    مبین نت شهر های بیشتری رو تحت پوشش داره ولی در بعضی شهرها همه جا آنتن نداره مثل در شهر خودم وقتی نقشه رو نگاه میکنم فقط سه قسمت دور از هم سبز هستند و باقی نواحی در حاشیه ، اما ایرانسل نقاط بسیار بیشتری از شهر رو تحت پوشش داره میتونم بگم بالای 90 درصد ، که به خاطر همین دکل های ایرانسل میتونه باشه که همه جا هستند .
    به نظرم شما نقشه پوشش هر دو شرکت رو نگاه کن و ببین کدوم پوشش بیشتر و به هم پیوسته تری دارند در شهر شما ( البته این توصیه رو برای مودم های رو میزی دارم نه جیبی )
    اگر گرگان هستید که فکر نکنم اونجا ایرانسل پوشش داشته باشه ، پس مجبور میشید مبین نت بگیرید که اگه از من میشنوید اصلا فکرشو هم نکنید ، من با مودم BM632W با بدبختی میتونم سیگنال بگیرم وای به حال مودم های جیبی .
    شما همون GPRS استفاده کنی باور کن خیلی بهتر از مودم جیبی مبین نت هست .

13. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

والا منم مشکلی نداشتم نمی دونم چرا اینجور شده .. حدسم اینه که اگه مبین نت قانون دو برابر حجم رو اجرا نکرده باشد ( که در حال حاضر اینجور که از شواهد پیداست اجرا نشده ) شاید اونایی که دانلود زیاد داشته باشند رو سرعتشون رو محدود کنه
    من الان دقیقا سرویس روزانم حتی سرعتش بسته شده روی 512 !
    شایدم موقته نمی دونم.
    راستش من هم احتمال می‌دم که سیستم غیررسمی گذاشتن برای کم کردن سرعت. وگرنه من اتفاقاً از نظر سیگنال وضعیتم برخلاف سابق خیلی خوب هست و کیفیت نمی‌تونه از اون باشه. اما در مورد دانلود شبانه خیلی ضایع هست بگم که همین مبین‌نت کند و پر از مشکل بدتر از شاتل هست. من توی مبین‌نت موقتی شبها خیلی بیشتر از شاتلی که قرار بود دائمی بشم، دانلود کردم و اینجوری بره مجبورم بعد از تموم شدن سه ماهم بگردم دنبال شرکت جدید. باز شانس آوردیم برخلاف شاتل، مبین‌نت خیلی روی تنبیه و مجازات پرمصرفها کاری نمی‌کنه وگرنه وضعیت از این هم بدتر می‌شد.

15. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    امروز چهارمین روز متوالی هست که اینترنت مبین نت من از ساعت 10 صبح تا 5 بعد از ظهر قطع میشه !
    سطح سیگنال هم که پائین اومده روی 50 درصد در بهترین حالت ، بازکردن صفحات به کندی اینترنت 64 کیلوبایت رسیده در حد Dialup
    شبانه هم که سرعت افت کرده بیشتر اطراف 150 تا هست ، در حالی که قبلا بین 230 تا 270 بود .
    --------------------------------------------------------
    و اما یک خبر :
    با توجه به تخفیف 25 درصدی مودم های وایمکس ایرانسل به مناسبت روز معلم که تا آخر امشب پاربرجاست ، امروز رفتم و مشترک جدید وایمکس ایرانسل شدم ، نکته ای که واقعا واسم جالب بود این بود که یک ریال از من پول اضافه نگرفتند و از اینکه حساب و کتاب ایرانسل دقیق بود خوشم اومد .
    مودم وای فای مدل 130 رو که الان 200 قیمتش هست ، با توجه به تخفیف 150 تومن حساب کردند و نکته جالب اینکه مالیات بر ارزش افزوده که 8 درصد هست رو هم روی همین 150 تومن حساب کردند ، یعنی 12 تومن مالیاتش شد .
    اینترنت 128 نامحدود رو انتخاب کردم که تعرفش در شهر ما 27000 تومن هست و با حساب مالیاتش 29200 تومن میشه .
    1000 تومن هم بابت کپی گرفتن از قبض تلفن و کارت ملی ازم گرفتند .
    جمعا 192200 تومن بابت مودم وایمکس ایرانسل مدل 130 دادم با اینترنت 128 نامحدود یکماهه .
    نصف مبلغ رو دادم و قرار هست فردا برم باقی مبلغ رو بدم و مودم رو بگیرم.
    اول خواستم این مودم رو کارکرده بخرم تو سایت ها که دیدم کسی زیر 170 این مودم رو نمیده ! نهایت از فرصت استفاده کردم و ثبت نام کردم .
    نکته :
    همون اول بسم اله به من گفتند که این تخفیف فقط شامل مودم خانگی میشه ، یعنی به عبارتی مجاز به گرفتن اینترنت بالای 128 نخواهم بود.
    و البته من هم هیچ مدرکی نداشتم که تعرفه های دیگه رو بهم بدن ( شرکتی )
    حالا این حرف کلی بود یا این نمایندگی از خودش در آورد نمیدونم ، ولی احتمال کمی میدم من در آری باشه چون ازینکار چیزی به جیب نماینده فروش نمیره .
    من هم که از قبل آمادگی این حرف رو داشتم قبول کردم ، حداقل با اینکار 55 تومن تخفیف گرفتم !
    اگه صفحات وب رو بدون درسر برام باز کنه راضی هستم ، همین الانشم 2 مگ مبین نت دارم ولی سرعتش شده مثل دیال آپ .
    تا ساعت 12 امشب کسی بخواد اینترنتی ثبت نام کنه فرصت داره ، هر چند من حضوری رو ترجیح دادم .
    مودم مبین نت رو هم دارم فعلا تا بعدا دربارش تصمیم بگیرم .

یعنی جدی ایرانسل مودمهای مبین‌نت رو قبول نداره؟ یادمه قدیمها می‌گفت که یه تعدادش رو تبدیل می‌کنه و واقعاً هم این تبدیل هیچ کاری نداره. یعنی فقط یه آپگرید نرم‌افزاری هست که با توجه به شباهتهای نرم‌افزاری هر دو شرکت و اینکه بیشتر تجهیزاتشون رو هووای چینی نصب کرده، حتی همون آپگرید هم نیاز نیست. بیشتر به نظر یه سیاست اجرایی هست تا مشکل فنی. می‌خوان به زور مودم بفروشن و سود کنن.

ولی خوب شما با اینترنت ۱۲۸ دیگه نمی‌تونید همون ۶۴ کیلوبایت که گفتین کم هست رو داشته باشین. یعنی می‌تونید ماه بعد اکانت رو ارتقاء بدید یا باز هم مدرک مزاحم می‌خواد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •