سلام
امروز چهارمین روز متوالی هست که اینترنت مبین نت من از ساعت 10 صبح تا 5 بعد از ظهر قطع میشه !
سطح سیگنال هم که پائین اومده روی 50 درصد در بهترین حالت ، بازکردن صفحات به کندی اینترنت 64 کیلوبایت رسیده در حد Dialup
شبانه هم که سرعت افت کرده بیشتر اطراف 150 تا هست ، در حالی که قبلا بین 230 تا 270 بود .
--------------------------------------------------------
و اما یک خبر :
با توجه به تخفیف 25 درصدی مودم های وایمکس ایرانسل به مناسبت روز معلم که تا آخر امشب پاربرجاست ، امروز رفتم و مشترک جدید وایمکس ایرانسل شدم ، نکته ای که واقعا واسم جالب بود این بود که یک ریال از من پول اضافه نگرفتند و از اینکه حساب و کتاب ایرانسل دقیق بود خوشم اومد .
مودم وای فای مدل 130 رو که الان 200 قیمتش هست ، با توجه به تخفیف 150 تومن حساب کردند و نکته جالب اینکه مالیات بر ارزش افزوده که 8 درصد هست رو هم روی همین 150 تومن حساب کردند ، یعنی 12 تومن مالیاتش شد .
اینترنت 128 نامحدود رو انتخاب کردم که تعرفش در شهر ما 27000 تومن هست و با حساب مالیاتش 29200 تومن میشه .
1000 تومن هم بابت کپی گرفتن از قبض تلفن و کارت ملی ازم گرفتند .
جمعا 192200 تومن بابت مودم وایمکس ایرانسل مدل 130 دادم با اینترنت 128 نامحدود یکماهه .
نصف مبلغ رو دادم و قرار هست فردا برم باقی مبلغ رو بدم و مودم رو بگیرم.
اول خواستم این مودم رو کارکرده بخرم تو سایت ها که دیدم کسی زیر 170 این مودم رو نمیده ! نهایت از فرصت استفاده کردم و ثبت نام کردم .
نکته :
همون اول بسم اله به من گفتند که این تخفیف فقط شامل مودم خانگی میشه ، یعنی به عبارتی مجاز به گرفتن اینترنت بالای 128 نخواهم بود.
و البته من هم هیچ مدرکی نداشتم که تعرفه های دیگه رو بهم بدن ( شرکتی )
حالا این حرف کلی بود یا این نمایندگی از خودش در آورد نمیدونم ، ولی احتمال کمی میدم من در آری باشه چون ازینکار چیزی به جیب نماینده فروش نمیره .
من هم که از قبل آمادگی این حرف رو داشتم قبول کردم ، حداقل با اینکار 55 تومن تخفیف گرفتم !
اگه صفحات وب رو بدون درسر برام باز کنه راضی هستم ، همین الانشم 2 مگ مبین نت دارم ولی سرعتش شده مثل دیال آپ .
تا ساعت 12 امشب کسی بخواد اینترنتی ثبت نام کنه فرصت داره ، هر چند من حضوری رو ترجیح دادم .
مودم مبین نت رو هم دارم فعلا تا بعدا دربارش تصمیم بگیرم .