یه مدته اینستگرام واسه من خیلی سرعتش پایینه
DNS هم عوض کردم خوب نشد
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
یه مدته اینستگرام واسه من خیلی سرعتش پایینه
DNS هم عوض کردم خوب نشد
اینستگرم کلا واسه من نصفه بازمیشه خیلی مدته
با چیزشکن خوب وا میشه
همه این داستانها باز نشدن اینستگرام کند شدن وایبر پکت لاست کند شدن سرعت خط و... بخاطر اجرای مرحله 2 فیلترینگ... دیگه فکر کنم تا آخر بهار بخواد مرحله 3اجرا بشه گوگل هم باز نکنه
این مشکلات مختص آسیاتک یا نمی دونم پارس آنلاین هم نیست همه باهاش درگیرن.... خدا لعنتشون کنه که برای مردم مشکل درست می کنن فقط...
دقیقا !
بعد پر رو ها میگن مشکل جهانی هستش !
بازم دسترسی و دانلود از یوتیوب برقراره
فاز چهار هم اجراشه خیالی نیست......
ولی سرعت باز کردن فیس بوک و توییتر خیلی افتضاحه...............
چرا اذیت میکنن همون غیر هوشمند بهتره کل سایت فیلتر کنین بره خیالمون راحت شه همین فروم هم فیلتر کنین.مسخرمون کردن وایبر پیاما نمیرن.اینستا و فیس و یوتیوب تعطیل. همه جا همین اش و همین کاسه مخابرات شاتل و پارس و اسیاتک همشون مشکل دارن./
من اینترنت 2 مگابایت دارم جونش در میاد تا میرسه به 200 کیلوبایت به قندشکنم وصل کنم عینه ماشین کاربراتی ریپ میزنه هی خاموش روشن میکنه
یه فایل 400 مگی از عید به اینور نتونستم دانلود کنم روانی شدم![]()
دوستان فاز اسیاتک چیه؟ من 1 گیگ داشتم الان 2.5 گیگ دانلود کردم حجمم ازش 70 مگ کم شده الان هم ثابت مونده سرعت هم رفته بالا ؟ اینترنتم 512 بود توی روز دانلود 45 بود الان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری دادا؟ چه خبرا؟ خوشت هست؟
پارس هم کریو پکیده، وصل میشه ولی وصل نشه سنگین ترهصفحه باز نمیکنه
اما خب وضع تونل تا حدودی قابل تحمل هست و اون رو میشه استفاده کرد.
==========
آقا این پست ما رو ریز به ریز بی جواب نگذارید لطفا!
سرعت دانلود و سرویس کاملا بستگی به مرکز مخابراتی داره
من الان مرکز مخابراتیم 220 مگ پهنای باند داره که کلا 120 مگ پر هست و 80 مگ خالیه همین باعث شده ک من راحت چ رایگان چ غیر رایگان راحت تا 1 مگ و نیم تغریبا سرعت دانلود رو دریافت کنم و از این بابت مشکلی ندارم
برای سرعت حتما پهنای باند مرکز رو پیگیر شو مشکل نداشته باشه
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)