تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2133 از 3745 اولاول ... 1133163320332083212321292130213121322133213421352136213721432183223326333133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,321 به 21,330 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

یه مدته اینستگرام واسه من خیلی سرعتش پایینه
    DNS هم عوض کردم خوب نشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اینستگرم کلا واسه من نصفه بازمیشه خیلی مدته
    با چیزشکن خوب وا میشه

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه این داستانها باز نشدن اینستگرام کند شدن وایبر پکت لاست کند شدن سرعت خط و... بخاطر اجرای مرحله 2 فیلترینگ... دیگه فکر کنم تا آخر بهار بخواد مرحله 3اجرا بشه گوگل هم باز نکنه
    این مشکلات مختص آسیاتک یا نمی دونم پارس آنلاین هم نیست همه باهاش درگیرن.... خدا لعنتشون کنه که برای مردم مشکل درست می کنن فقط...

4. 6 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

همه این داستانها باز نشدن اینستگرام کند شدن وایبر پکت لاست کند شدن سرعت خط و... بخاطر اجرای مرحله 2 فیلترینگ... دیگه فکر کنم تا آخر بهار بخواد مرحله 3اجرا بشه گوگل هم باز نکنه
    این مشکلات مختص آسیاتک یا نمی دونم پارس آنلاین هم نیست همه باهاش درگیرن.... خدا لعنتشون کنه که برای مردم مشکل درست می کنن فقط...
    دقیقا !
    بعد پر رو ها میگن مشکل جهانی هستش !

6. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

بازم دسترسی و دانلود از یوتیوب برقراره

فاز چهار هم اجراشه خیالی نیست......

ولی سرعت باز کردن فیس بوک و توییتر خیلی افتضاحه...............

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

چرا اذیت میکنن همون غیر هوشمند بهتره کل سایت فیلتر کنین بره خیالمون راحت شه همین فروم هم فیلتر کنین.مسخرمون کردن وایبر پیاما نمیرن.اینستا و فیس و یوتیوب تعطیل. همه جا همین اش و همین کاسه مخابرات شاتل و پارس و اسیاتک همشون مشکل دارن./

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من اینترنت 2 مگابایت دارم جونش در میاد تا میرسه به 200 کیلوبایت به قندشکنم وصل کنم عینه ماشین کاربراتی ریپ میزنه هی خاموش روشن میکنه
    یه فایل 400 مگی از عید به اینور نتونستم دانلود کنم روانی شدم

10. این کاربر از mahdkoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان فاز اسیاتک چیه؟ من 1 گیگ داشتم الان 2.5 گیگ دانلود کردم حجمم ازش 70 مگ کم شده الان هم ثابت مونده سرعت هم رفته بالا ؟ اینترنتم 512 بود توی روز دانلود 45 بود الان :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فعلا که دوستان حساب همه رو رسیدن برا من نه ک ر ی و وصل میشه ن سی سکو فقط یه س ا یفون با سرعت داغون وصل میشه !

چطوری دادا؟ چه خبرا؟ خوشت هست؟

پارس هم کریو پکیده، وصل میشه ولی وصل نشه سنگین تره صفحه باز نمیکنه اما خب وضع تونل تا حدودی قابل تحمل هست و اون رو میشه استفاده کرد.

==========

آقا این پست ما رو ریز به ریز بی جواب نگذارید لطفا!

درود.

خب با کنار رفتن های وب (به خاطر مشکل تک کانکشن) دوستانی که آسیا تک دارند، ممنون میشم اگر به این سوالات پاسخ بدند :

1.من فکر کنم یک سال پیش از این شرکت سرویس داشتم (الان هم سرویس شهاب [10 مگ] 10 گیگ رو برای خرید در نظر دارم)، سرعت دانلود تک کانکشن چقدر هست؟ منظورم از تک کانکشن، سرعت دانلود توی نرم افزار ها مثل مارکت های گوشی ها، به روز رسانی ویندوز و گوشی ها و یا دانلود با مرورگر هست نه با IDM.

ممنون میشم از دوستان اگر اسکرین شات از سرعت دانلودشون با مارکت ها و یا دانلود با دانلود منیجر خود مرورگر ها مثل فایرفاکس و کروم (پیش فرضشون) رو قرار بدند، لطف میکنید (از سرور های داخلی نباشه).

2. سرعت دانلود با استفاده از شیلتر شکن ها چطور هست؟ مثلا من دائم برام کریو وصل هست و توی این پارس آفلاین سرعت دانلود چه با کریو و چه بی کریو، یکی هست. حالا شما با فیلتر شکن بخواین دانلود کنید، با افت سرعت مواجه هستید؟ اگر آره، در چه حد؟

3. وضعیت ویدئو استریم ها چطوره؟ (ویدئوهای یوتیوب رو میشه راحت و سریع دید؟ این مورد فکر کنم برگرده به مورد 1 و 2 که پرسیدم و اگر اونا خوب باشه، اینم نباید مشکلی باشه).

4. سرعت باز کردن صفحات چطوره؟ ممنون میشم اگر تجربه ی خودتون از سرعت باز کردن صفحات به ویژه با شیلتر شکن در ساعات عادی و همینطور در ساعات رایگان رو بگید. چقدر با کندی روبرو هستید؟

5. وضعیت قطع بودن سرویس چطوره؟ کم؟ زیاد؟ کلا اگر توضیح بدید این رو هم، خوبه.

ممنون میشم اگر پاسخ این سوال ها رو دوستان لطف کنید و بهم بگید. شاد و پیروز و سربلند باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

درود.

خب با کنار رفتن های وب (به خاطر مشکل تک کانکشن) دوستانی که آسیا تک دارند، ممنون میشم اگر به این سوالات پاسخ بدند :

1.من فکر کنم یک سال پیش از این شرکت سرویس داشتم (الان هم سرویس شهاب [10 مگ] 10 گیگ رو برای خرید در نظر دارم)، سرعت دانلود تک کانکشن چقدر هست؟ منظورم از تک کانکشن، سرعت دانلود توی نرم افزار ها مثل مارکت های گوشی ها، به روز رسانی ویندوز و گوشی ها و یا دانلود با مرورگر هست نه با IDM.

ممنون میشم از دوستان اگر اسکرین شات از سرعت دانلودشون با مارکت ها و یا دانلود با دانلود منیجر خود مرورگر ها مثل فایرفاکس و کروم (پیش فرضشون) رو قرار بدند، لطف میکنید (از سرور های داخلی نباشه).

2. سرعت دانلود با استفاده از شیلتر شکن ها چطور هست؟ مثلا من دائم برام کریو وصل هست و توی این پارس آفلاین سرعت دانلود چه با کریو و چه بی کریو، یکی هست. حالا شما با فیلتر شکن بخواین دانلود کنید، با افت سرعت مواجه هستید؟ اگر آره، در چه حد؟

---------من ی سرویس گرفتم ازینا ک 100 تا سرور داره ی کانکشن مخصوصم داره فعلا مشکلی ندارم

3. وضعیت ویدئو استریم ها چطوره؟ (ویدئوهای یوتیوب رو میشه راحت و سریع دید؟ این مورد فکر کنم برگرده به مورد 1 و 2 که پرسیدم و اگر اونا خوب باشه، اینم نباید مشکلی باشه).

--- تو آپارات مشکلی نداشتم و شبکه های صدا سیما جایی دیگه چک نکردم // با glwiz هم مشکل نداشتم

4. سرعت باز کردن صفحات چطوره؟ ممنون میشم اگر تجربه ی خودتون از سرعت باز کردن صفحات به ویژه با شیلتر شکن در ساعات عادی و همینطور در ساعات رایگان رو بگید. چقدر با کندی روبرو هستید؟

-------------- در حال حاضر مشکلی ندارم رو سیستم شخصیم از dns سرور خودم استفاده می کنم اما سایر دستگاه ها هم مشکلی نداشتن تا حالا

5. وضعیت قطع بودن سرویس چطوره؟ کم؟ زیاد؟ کلا اگر توضیح بدید این رو هم، خوبه.

--------------داشتم ولی احساس نشده !

ممنون میشم اگر پاسخ این سوال ها رو دوستان لطف کنید و بهم بگید. شاد و پیروز و سربلند باشید.

سرعت دانلود و سرویس کاملا بستگی به مرکز مخابراتی داره
    من الان مرکز مخابراتیم 220 مگ پهنای باند داره که کلا 120 مگ پر هست و 80 مگ خالیه همین باعث شده ک من راحت چ رایگان چ غیر رایگان راحت تا 1 مگ و نیم تغریبا سرعت دانلود رو دریافت کنم و از این بابت مشکلی ندارم
    برای سرعت حتما پهنای باند مرکز رو پیگیر شو مشکل نداشته باشه

14. این کاربر از toojih بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •