راسته که مخابرات تا یه حدی دانلود کنی سرعت رو کم میکنن ؟ الآن دوستم گفت
با احترام
تیم مدیریت انجمن
راسته که مخابرات تا یه حدی دانلود کنی سرعت رو کم میکنن ؟ الآن دوستم گفت
128 کیلوبایت حجمی اندیشه روز چند تا سرعت داره و در شب ( زمان های رایگان ) چند تا سرعت میده ؟
Last edited by pedram9; 09-12-2014 at 01:43.
خط 8 هستم....دو ماه پیش 1 مگ اندیشه داشتم سرعت روز و شب رو 300 بود، برای من که بعد ساعت 1 سرعت پایین نمیومد. ولی اگه بعد ساعت 1 نت قطه بشه یا مودم رو خاموش روشن کنی سرعت استاندارد میشه میاد بین 80 تا 100 !
اگه زنگ بزنی اندیشه یه خانومه با کلی ناز و عشوه بهت میگه : سرعت 128 باید قانونن رو 15 باشه اما ما منت میذاریم رو سرتون بهتون سرعت تشویقی میدیم .... ولی فکر کنم سرعتش رو 80 بسته شده... اصلا اینا رو ولش ، 512 ، 5 گیگ بگیر واسه من که سرعتش روز و شب رو 220 بود شبی 4 گیگ دان میکردم...قیمتش هم 23 تومنه
ما که تالش هستیم 512 اندیشه شب 70 تا 80 هستش![]()
سلام خدمت دوستان.
من تو مرکز 5 رشت هستم و از شرکت ParsOnline سرویس گرفتم.
سرویس فعلی من 512 محدود هستش. ولی سرعت دانلود من بعد از ساعت حدودا 11 صبح به زیر 20 کیلوبایت میرسه و میشه گفت اینترنت تا غروب دیگه کلا غیر قابل استفاده هستش.
این بخاطر خط منه یا اینکه مشکل از پارس آنلاینه.
شما چه شرکتی رو پیشنهاد میکنین که سرعت خوبی داشته باشه. من دانلود ندارم ولی سرعت برام مهمه واسه VOIP.
لطفا راهنمایی کنین تشکر.
خب دوستان من 1024 کیلوبایت اندیشه رو گرفتم و سرعت دانلودش بین 250 تا 300 هست و البته گاهی هم 150 هم دیده شده
شب 250 ه ؟
دوستان من در سایت بازرسی دقیقا همون طوری که دفعه ی قبل شکایت کرده بودم اینبار هم شکایت کردم این پاسخ رو دادند
مشترک گرامی
با سلام
لطفا" درخواست خود را ازطریق انتخاب گروه(استان گیلان) به بازرسی استان مربوطه ارسال نمایید تا دراسرع وقت رسیدگی شود. موفق وموید باشید
بازرسی شرکت مخابرات ایران
من که نفهمیدم یعنی چی / هرکی فهمیده بگه منم همون کارو انجام بدم
لینک مستقیم باشه آره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)