رکورد زدیم
الان حدود 2 ماهه جز PES که اونم دیگه بالا نمیادش بازی نمی کنم
ولی الان که لیست بازی ها رو میبینم FPS های خوبی امسال داریم
این کلیف بــــ هم ما رو معطل گذاشته ها
کی میاد این بازی هاش؟
وای اگه ap 2 باشه من خودکشی می کنم![]()
رکورد زدیم
الان حدود 2 ماهه جز PES که اونم دیگه بالا نمیادش بازی نمی کنم
ولی الان که لیست بازی ها رو میبینم FPS های خوبی امسال داریم
این کلیف بــــ هم ما رو معطل گذاشته ها
کی میاد این بازی هاش؟
وای اگه ap 2 باشه من خودکشی می کنم![]()
سلام دوستان
من مشکل برق دسته دارم
شما برای تامین برق دستتون از چه راهی استفاده می کنید
بهترین راهش چیه
من یه باطری NI MH 3600 دارم که اصلا نمی تونم دربارش حرف بزنم
اگه می شه یه راه خوب پیشنهاد بدید
ممنون
بهترین راه خرید باتری شارژِ قوی هست
به هیچ عنوان از play and charge kit استفاده نکنید چون خیلی بیخوده و سری شارژش تموم میشه
آقا من با بازیه gears of war 2 مشکل دارم، وسط بازی توی یک مرحله ی خاص هی هنگ میکنه،فکر کنم مشکل از بازی باشه چون تو بازیهای دیگه این مشکلو ندارم، اگه یه دی وی دی دیگه از بازی بخرم و نصب کنم آیا راهی هست که از سیوهای قبلیم استفاده کنم؟ ببخشید اگه سوالم تکراریه، ممنون
Save ربطی به دیسک شما ندارهآقا من با بازیه gears of war 2 مشکل دارم، وسط بازی توی یک مرحله ی خاص هی هنگ میکنه،فکر کنم مشکل از بازی باشه چون تو بازیهای دیگه این مشکلو ندارم، اگه یه دی وی دی دیگه از بازی بخرم و نصب کنم آیا راهی هست که از سیوهای قبلیم استفاده کنم؟ ببخشید اگه سوالم تکراریه، ممنون
هر Gears Of War 2 ای که بزارین توش Save پروفایلتوم بالا میادش
میشه یکی توضیح بده این برنامه چیه؟ مثل اینکه باهاش میشه عکس و اهنگ و فیلم ریخت تو xbox
البته اگه من اشتباه نکرده باشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Windows Media Center به روایتی دیگر !!
بهترین تعریف این برنامست.
alan wake theme for win 7
gears of war theme for win 7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
gears of war 2 theme for win 7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
gears of war 3 theme for win 7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
halo reach theme for win 7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:25 AM ----------
چیزی هم میشه تو xbox ریخت با این؟
Last edited by alireza_sun72; 09-02-2011 at 01:28.
عجب بازار مسخره ای داریما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اسلیم شده 425 تومن خامش !!!!!!!!!!!!!!!!!
صد در صد قیمت الیت هم تا شب عید به 500 میرسه !!!!!!!! واقعا چه کلاه بردارییه تو این مملکت !!!!!!!!!!!! چه جوری از گلوشون پایین میره !!!!!!!!!!!!!!!!!!! مثل گوشی خریدنم شده !!!!!!!!!!!!!!!!وقتی رفتم دنبالش اون رنگی که میخواستم نبود اونایی هم که داشتن 20 هزار تومن گرون تر میدادن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون
ولی اگه فلش کمتر از 16 گیگ باشه چی ؟ مثلا 8 گیگ باشه بازم میشه بازی ریخت توش و بازی کرد ؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)