اون مال رومینگ هست اون تایمر شما بزن غیر فعالش کن که هر 5 یا 120 دقیقه رومینگ غیر فعال بشه تو عکس گفته data roming این ربطی به اون چیزی که شما میگید نداره منم هم 3372 داشتم 24 ساعته وصل بود
اون مال رومینگ هست اون تایمر شما بزن غیر فعالش کن که هر 5 یا 120 دقیقه رومینگ غیر فعال بشه تو عکس گفته data roming این ربطی به اون چیزی که شما میگید نداره منم هم 3372 داشتم 24 ساعته وصل بود
دوستی بهم گفت بعداز دانلود ۱۰۰۰ گیگ محدودش کردن ،حقیقت داره؟؟؟
یه ترابایت دانلود کرده !!!!
من بودم کلا نمیزاشتم دیگه وصل بشه
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
نه .![]()
بله اگه مودم e3372s-153 باشه فیرمور براش هست + webui رو باید آپدیت کنین که حل بشه
دوستان برای تقویت آنتن ایرانسل کمی تو اینترنت تحقیق کردم.....رسیدم به آنتن های یاگی (yagi antenna)
بهترین مبنع ای که پیدا کردم برای درست کردن تمام باندهای 3G 4G LTE تو آنتن های یاگی، به صورت دستساز و خانگی...سایت زیره (با دقت که بخونید، اطلاعات خوبی توش داره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرکانس 4G ایرانسل تا اونجا خوندم 1800MHz که تو سایت بالا سه تا مدل یاگی آنتن براش داره....11، 8 و 5 المنتی...که 11 المنتی اون خیلی جالبه (لینک PDF زیر)
مراحل درست کردن اون رو خیلی خوب قشنگ توضیح داده
یه چندتا نمونه آنتن یاگی برای فرکانس های بین 800MHz تا 900MHz
ایده هاشون جالبه......
تو سایت های فارسی که گشتم برای نمونه های دستساز....فقط همین یه دونه رو دیدم
اون طرف راضی بوده از عملکرد آنتن ای که ساخته بودش....
بدون آنتن
با آنتن
اگه واقعاً این نوع آنتن های دست ساز باعث تقویت و Stable تر شدن آنتن بشه....میشه اینها رو به USB دانگل های 4G با کانکتورهای ts5 crc9 ts9 و غیره.... وصل ـشون کرد.
Last edited by t.63; 01-06-2016 at 19:53.
چیز خوبیه ،خیلی هم خوبه،اما مهم اینجاست که چقد هزینش بشه،مطمعنم حدقل ۱۰۰ به بالا،و پیدا کردن لوازم ساختو وصلو...من تو بازار میخام یه کابل ساده otgاصل بخرم،نگاشون میکنی انگاری دمپایی رو ذوب کردن باشون کابل درست کردن،فیششم بعد یه ماه خراب میشه
نه عزیز من......اصلاً اینقدرها نمیشه....شما اون نمونه آنتن هایی که لینک کردم رو نگا کنی....متوجه میشی که زیر 50تومن در میاد...تازه اگه پر خرج درش بیاری
اون نمونه ایرانی هم به گفته ی خود طرف، 15تومن پاش در آمده...
وسایلشو از کجا باید گیر اورد؟اگه اینقده که خودم یدونه میسازم میزارم رو پشت بوم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)