آره من یک ماهه 4 گیگ گرفتم سرعت 1 الان نزدیک 10 گیگ شبا دانلود کردم اتفاقی نیفتاده با خیال راحت دانلود کن.
آره من یک ماهه 4 گیگ گرفتم سرعت 1 الان نزدیک 10 گیگ شبا دانلود کردم اتفاقی نیفتاده با خیال راحت دانلود کن.
ممنون دوست عزیز
Sent from my GT-I9300
اعتراف وزیر، خیال متخلفان فروش اینترنت را راحت کرده است؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبیننت ماشاالله اینقدر پررو و البته پرزور هست که حتی زور وزیرش هم بهش نمیرسه و از اون ور با وجود انواع و اقسام خبر علیه اون دیگه آبرویی براش نمونده. ولی باز هم با کمال نجابت و صداقت ادعا میکنه که بهترین شرکت اینترنتی هست و دلیلش هم اون جوایزی هست که چپ و راست از طرف دستگاههای تحت امر جناب وزیر به شرکتهایی مثل مبیننت میدن.
شرکتی که برای یکگیگ حجم اضافه ده هزار تومن میگیره تو هر جای دنیا اینو بگین میگن داره دزدی میکنه تازه بماند که یک گیگ کامل هم نمیده
فکر نکنم سومالی هم مثل ایران باشه
Sent from my A1-810 using Tapatalk
من فک کنم مبین نت شیوه ی جدیدی پیش گرفته ! چند شب بود با نهایت سرعت حدود 150 200 با سرویس 1 مگ دان می کردم دیروز و امروز حتی سرعت دانلود روزانم پایین اومده و سرعت به حدود 70 80 رسیده یعنی در حد سرویس 512 !
نه
الان حدودا چهار پنج روزی است که من با دو مگ حدودا 400 کیلو تو ثانیه دانلود میکنم
قبلنا حدودا 250 بود
بعضی وقتا میاد رو 70 یا 80 که مودم رو خاموش روشن بکنم درست میشه
لعنتی خیلی گرونه
کاش تو کوچمون خط تلفن بود adsl میگرفتم با مودم رایگان
گندش بزنن من الان دو هفتست سرعت شبانم نصف شده. واقعا این که میگن هر روز بدتر از دیروزه درسته. من خودم شخصا به این حرف درباره مبین نت ایمان آوردم.دیروز عصر سایتم باز نمیکرد تا چند ساعت. هی میگم بیام گوشیمو بفروشم بدم ایرانسل بگیرم میترسم اونم بد باشه بدتر حرص بخورم.اونم از وضع خطوط تلفنمون که هزارتا عیب دارن و آقایون دست به جیب نمیشن درستشون کنن. حداقل اگه شبانه رایگان بزارید مثل آدم چی میشه؟ من از کجا بیارم پول حجم اضافه رو بدم که دانلود کنم؟ اگه یه کار خوب یه درآمد خوب یه سرعت نت خوب.یه نت آزاد و ...... تو این مملکت وجود داشت خوب پولشو میدادیم اما واسه یه هزاری در اوردن تو این مملکت باید جون بکنی و همه جوره له بشی اونوقت وقت خرج کردنش که میشه هیچ ارزش نداره اون هزاری. خدایا گیر کیا افتادیم ما مردم ایران زمین.
والا من که تا حالا مشکلی با سرعتش نداشتم فکر کنم چون از لینکهای مستقیم استف میکنم اینجوریه
والا منم مشکلی نداشتم نمی دونم چرا اینجور شده .. حدسم اینه که اگه مبین نت قانون دو برابر حجم رو اجرا نکرده باشد ( که در حال حاضر اینجور که از شواهد پیداست اجرا نشده ) شاید اونایی که دانلود زیاد داشته باشند رو سرعتشون رو محدود کنه
من الان دقیقا سرویس روزانم حتی سرعتش بسته شده روی 512 !
شایدم موقته نمی دونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)