تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2132 از 2550 اولاول ... 11321632203220822122212821292130213121322133213421352136214221822232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,311 به 21,320 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سرعت هاي وب به مركز مخابراتي شما وابسته است، ظاهرا در بدترين حالت با اينترنت دانلود منيجر ميتوانيد با سرعت ٨٠٠ كيلوبايت دانلود كنيد اما سرعت تك كانكشن ممكن است خيلي كمتر باشد، بسته فشفشه در تمام ساعات روز استفاده ميشود فقط موردي كه هست اين است كه اگر شما مثلا يك بسته ٤٠ گيگ ٣٠ روزه فعال كرديد و حجمتان زودتر تمام شد تا پايان مدت بسته نميتوانيد بسته ديگري فعال كنيد و اگر از حجمتان در پايان ٣٠ روز باقي مانده باشد از بين ميرود. اگر از هاي وب خواستيد اينترنت بگيريد بسته ٤٥ گيگ ١٥ ماهه با سرعت ٨ مگابيت و مودم وایرلس با قيمت ١٣٠٠٠٠ بگيريد. ميتوانيد به تاپيك هاي وب هم مراجعه كنيد.
    شبانه مخابرات از ساعت ١ تا٧ شب است.
    دوست عزیز ممنونم از پاسختون.ولی به سوال (سرویس مگای مخابرات چه سرعتی واسه دانلود میده؟) جواب ندادید.و اینکه من الان از مخابرات اینترنت دارم.به نظر شما بهتره از های وب بگیرم یا از همین مخابرات.چون به نظر میرسه مخابرات حجم مصرفی رو بیشتر از مقدار واقعی محاسبه میکنه.و در صورتیکه بخوام از های وب بگیرم باید درخواست بدم اینترنت مخابراتم جمع آوری بشه؟با توجه به اینکه هنوز سه چهار ماهی از مدتش مونده ولی حجمم داره تموم میشه.

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز ممنونم از پاسختون.ولی به سوال (سرویس مگای مخابرات چه سرعتی واسه دانلود میده؟) جواب ندادید.و اینکه من الان از مخابرات اینترنت دارم.به نظر شما بهتره از های وب بگیرم یا از همین مخابرات.چون به نظر میرسه مخابرات حجم مصرفی رو بیشتر از مقدار واقعی محاسبه میکنه.و در صورتیکه بخوام از های وب بگیرم باید درخواست بدم اینترنت مخابراتم جمع آوری بشه؟با توجه به اینکه هنوز سه چهار ماهی از مدتش مونده ولی حجمم داره تموم میشه.
    سرعت دقیق مگا را نمیدانم، بیشتر شرکتها از جمله های وب حجم آپلود را در حجم مصرفی حساب نمیکنند ولی مخابرات و مکس نت متاسفانه حساب میکنند و این مقدار تقریبا برابر است با 20% کل مصرف اینترنت،در تاپیک های وب هم بعضی ها نوشته بودند که های وب هم بیشتر از مقدار مصرف شده از حجم کم میکند، شما با نصب برنامه dumeter و مقایسه اعداد آن با ریز مصرفتان در سایت مخابرات دقیقا میتوانید ببینید که آیا بیشتر از حجم مصرف شده کم میکند یا نه. من جای شما بودم این 3-4 ماه را در مخابرات می ماندم بعدا بیشتر تحقیق میکردم و تصمیم میگرفتم(با توجه به اینکه مخابرات شبانه دارد ولی های وب فقط در بعضی از سرویسها و فقط 3 ساعت شبانه دارد)
    در ضمن شما با چند روش میتوانید مصرف اینترنتتان را تا حد زیادی پایین بیاورید:
    1- خاموش کردن آپدیت اتوماتیک ویندوز و برنامه های نصب شده
    2- استفاده از برنامه netlimiter و کنترل مصرف اینترنت برنامه ها و قطع دسترسی برنامه های غیر ضروری به اینترنت
    3- استفاده از اپرا ورژن 12.17 و فعال کردن قابلیت توربو
    4- غیرفعال کردن جاوا اسکریپت و فعال کردن آن فقط برای بعضی از سایتها
    5- افزایش حافظه کش مرورگر
    6- تغییر user agent به opera mini و دیدن نسخه موبایل سایتها
    Last edited by 971971; 18-11-2014 at 09:54.

3. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مگای مخابرات 420 دانلود میده ولی کیفیت افتضاح! پینگ افتضاح! سرعت لئد صفحه افتضاح! با 1 مگ فیس رو لود کردن کمش 30 ثانیه وقت میخواد!

یعنی حاااااااااااااااااااااااا لم از این مخابرات به هم میخوره امشب ساعت 9:50 حجم زدم الان که ساعت 1:18 دقیهست برام زدن!!!! با اسیاتک حرفیدم میگه اگه جمع کنی چون پرت کمه تو منطقهتون 20 روز طول میکشه وصل شدنش!!فقط به این دلیله که نمیرم از مخابرات و الا واقعا متنفرم ازش هم حجم میخوره هم خدماتش بده هر بارم میزنگی پشتیبانی 30 نفر تو صفی سرعت لود صفحه هم افتضاح شده الانا!

اسیاتک میگه 1 مگ با 128 دانلود میکنه!میگم چرا اینقدر کم میگه سرعت همینه ولی بستگی به خطتوت داره مشترکایی داریم که 1 مگشون با 800 دان میکنه! این یعنی اگه فردا سرعت دانلودتون شد 128 نباید صداتون در بیاد! هر کار کردم نگفت با چند دان میده

این سرویس دهنده های نت ایران واقعا افتضاحن یکی از یکی گندتر

5. 3 کاربر از armin_gera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سرعت دقیق مگا را نمیدانم، بیشتر شرکتها از جمله های وب حجم آپلود را در حجم مصرفی حساب نمیکنند ولی مخابرات و مکس نت متاسفانه حساب میکنند و این مقدار تقریبا برابر است با 20% کل مصرف اینترنت،در تاپیک های وب هم بعضی ها نوشته بودند که های وب هم بیشتر از مقدار مصرف شده از حجم کم میکند، شما با نصب برنامه dumeter و مقایسه اعداد آن با ریز مصرفتان در سایت مخابرات دقیقا میتوانید ببینید که آیا بیشتر از حجم مصرف شده کم میکند یا نه. من جای شما بودم این 3-4 ماه را در مخابرات می ماندم بعدا بیشتر تحقیق میکردم و تصمیم میگرفتم(با توجه به اینکه مخابرات شبانه دارد ولی های وب فقط در بعضی از سرویسها و فقط 3 ساعت شبانه دارد)
    در ضمن شما با چند روش میتوانید مصرف اینترنتتان را تا حد زیادی پایین بیاورید:
    1- خاموش کردن آپدیت اتوماتیک ویندوز و برنامه های نصب شده
    2- استفاده از برنامه netlimiter و کنترل مصرف اینترنت برنامه ها و قطع دسترسی برنامه های غیر ضروری به اینترنت
    3- استفاده از اپرا ورژن 12.17 و فعال کردن قابلیت توربو
    4- غیرفعال کردن جاوا اسکریپت و فعال کردن آن فقط برای بعضی از سایتها
    5- افزایش حافظه کش مرورگر
    6- تغییر user agent به opera mini و دیدن نسخه موبایل سایتها
    ممنونم از جوابتون.من از همارا سرویس کلاسیک یکساله گرفته بودم که دادنش به مخابرات و الان کاربر مخابرات محسوب میشم.فکر می کنم این سرویس دانلود رایگان نداره.درسته؟

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنونم از جوابتون.من از همارا سرویس کلاسیک یکساله گرفته بودم که دادنش به مخابرات و الان کاربر مخابرات محسوب میشم.فکر می کنم این سرویس دانلود رایگان نداره.درسته؟
    تا جایی که من میدانم دارد، شما میتوانید از 2020 بپرسید و یا شب تست کنید.

8. 2 کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تا جایی که من میدانم دارد، شما میتوانید از 2020 بپرسید و یا شب تست کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

512 نامحدود مخابرات بیشترین سرعتش چه قدره ؟ یه اشتباهی کردم نامحدود شارژ کردم ... از 60 بالاتر نمیره

11. این کاربر از Exlord27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

512 نامحدود مخابرات بیشترین سرعتش چه قدره ؟ یه اشتباهی کردم نامحدود شارژ کردم ... از 60 بالاتر نمیره
    اشتباهی که الان من هم مرتکب شدم.
    نامحدود ۱۲۸-۲۵۶-۵۱۲ به ترتیب چند سرعت دانلود می ده؟
    سرویس قبلی با محدودیت واقعا نمی شد!

13. این کاربر از pouyacapitan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

همون سرعت واقعی خودشون.(تقسیم بر 8 کنید سرعت دانلودیش رو به دست میارید).البته 128 نا محدود 30-33 میده که خیلی عالی و به صرفه هستش(البته واسه وب گردی)

16. 2 کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •