تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2132 از 2376 اولاول ... 11321632203220822122212821292130213121322133213421352136214221822232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,311 به 21,320 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    ابراهيم‌زاده: تباني در قاموس ذوب‌آهن جايي ندارد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذو‌ب‌آهن گفت: ذوب‌آهن مردانه كارش را انجام مي‌دهد و تباني در قاموس ما جايي ندارد.

منصور ابراهيم‌زاده در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد شرايط ذوب‌آهن در آستانه ديدار با ملوان تصريح كرد: از 6 بازي گذشته هر بازي براي ما حكم فينال را داشت. فينال يعني يك بازي سخت و اين يعني اينكه همه شرايط را براي موفقيت خودمان و شكست تيم حريف مهيا كنيم. بايد زحمات يكسال باشگاه و بازيكنان در اين ديدار به ثمر بنشيند و با دست پر ميدان را ترك كنيم.
    ابراهيم‌زاده در مورد تصميم برخي از هواداران استقلال مبني بر، برعهده گرفتن هزينه اعزام ليدرهاي باشگاه ملوان به اصفهان براي تشويق اين تيم اظهار داشت: فكر نمي‌كنم غير از درون زمين، چيز ديگري در نتيجه بازي تاثيرگذار باشد. مهم اين است كه در زمين قوي كار كنيم و موفق شويم.
    وي در مورد ديدار هفته آخر برابر فولاد تاكيد كرد: فعلا بايد از سد ملوان بگذريم و اين مرحله را رد كنيم. پس از آن راجع به ديدار با فولاد صحبت مي‌كنم.
    مربي سابق تيم ملي در پاسخ به اين سوال كه شايعاتي مبني بر تباني تيم‌هاي فولاد خوزستان و ذوب‌آهن در هفته آخر ليگ برتر شكل گرفته تصريح كرد: در قاموس ذوب‌آهن اين حرف‌ها جايي ندارد. اين تيم مردانه كارش را انجام مي‌دهد و به اين مسائل فكر نمي‌كند. كساني كه اين حرف‌ها را دنبال مي‌كنند خودشان به اين مسائل فكر مي‌كنند.
    وي افزود: اصلا به اين مسائل توجهي نداريم. شايد كساني كه خودشان اين سوال‌ها را مطرح مي‌كنند به دنبال جنجال‌سازي و به حاشيه بردن ذوب‌آهن هستند و به چيز ديگري فكر نمي‌كنند.
    ابراهيم‌زاده در مورد ديدار با آذري، مديرعامل باشگاه ذوب‌آْهن براي امضاي قرارداد فصل آينده گفت: در آخرين ديدار يكسري صحبت‌ها راجع به آينده تيم انجام داديم اما در رابطه با قرارداد براي فصل آينده صحبتي نشد.
    سرمربي ذوب‌آهن در پاسخ به اين سوال كه آيا شرايط جديدي براي حضور در تيم ملي براي او پيش آمده يا خير؛ خاطرنشان كرد: در اين مورد اجازه بدهيد اين دو بازي هم به پايان رسيده و پس از آن راجع به شايعات صحبت مي‌كنم.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    سجادي: براي شكست استقلال برنامه داريم

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه سايپا گفت: براي پيروزي مقابل استقلال برنامه ويژه‌اي داريم.

حميد سجادي در گفت و گو با خبرگزاري فارس عنوان كرد: من فقط مي توانم در مورد عملكرد تيم خودم حرف بزنم و اظهار اميدواري كنم ديدار جوانمردانه اي برگزار شود. با توجه به اينكه در چند هفته اخير برخي از بازيكنان سايپا مصدوم بوده اند با بضاعتي كه داريم بتوانيم مسابقه پاياپايي را شاهد باشيم.
    وي ادامه داد: ذوب آهن و استقلال در كورس قهرماني هستند و قطعا روز آينده تماشاگران زيادي براي حمايت از استقلال به ورزشگاه مي آيند. اين مسئله مي تواند روحيه بازيكنان را دو چندان كند. اميدوارم دو تيم وحدت رويه داشته باشند و برخلاف آنكه برخي مي گويند در هفته هاي اخير مسائل فني فراموش مي شود و تيم ها احساسي بازي مي كنند و بلاتكليف هستند معتقدم اين گونه نيست.
    مديرعامل سايپا تاكيد كرد: به عنوان مثال در واليبال با وجود آنكه مي دانستيم شانس قهرماني ما در ديدار با پيكان اندك است اما من شب قبل به اردوي تيم واليبال رفتم و به بازيكنان روحيه دادم بنابراين در فوتبال هم همين رويه را داريم. اگرچه برخي مي گويند امتياز بازي در سرنوشت سايپا خيلي مهم نيست اما اميدوارم تيم پيروز ميدان مسابقه سايپا باشد.
    سجادي در مورد اينكه براي پيروزي برابر استقلال پاداشي براي بازيكنان در نظر گرفته يا نه گفت: در تمام ديدارهايي كه بازيكنان پيروز شده اند و يا حتي مساوي كسب كرده اند به آنها پاداش داده ايم. براي ديدار با استقلال هم پاداش ها و تشويق هاي لازم را در نظر گرفته ايم.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قهرماني ديدار استقلال و سايپا را قضاوت مي‌كند
    خبرگزاري فارس: كميته داوران فدراسيون فوتبال اسامي داوران هفته سي و سوم ليگ برتر را اعلام كرد.

استقلال تهران-سايپا-آزادي-تهران
    محسن قهرماني- رضا سخندان-مرتضي كريمي-محمدرضا اكبريان
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

3 کارتس دیگه...

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میثاق معمارزاده: به فکر پیوستن به استقلال نیستم.

میثاق معمارزاده گفت: به دلیل تصمیمات اشتباه برخی از مدیران باشگاه مجبورم بازی‌های پرسپولیس را از تلویزیون ببینم.
    *مصدومیت کامل برطرف شده یا اینکه باید در انتظار گذر زمان جهت بهبودی کامل باشید؟
    دقیقا از بازی با صبا باتری شرایط حضور در مسابقه را پیدا کرده‌ام. متاسفانه با قانون فدراسیون فوتبال و تصمیمات اشتباه برخی از مدیران مواجه شده‌ام، تا اجبارا از تلویزیون شاهد بازی پرسپولیس باشم.
    * با این وجود نگرانی و ناراحتی‌ات کم نیست؟‌
    وقتی به آقایان می‌گفتم به زودی برمی‌گردم باور نداشتند، اگر امروز دلخورم به خاطر ریاضت‌هایی است که کشیده‌ام. ۷ ماه است که مثل بیماران غذا می‌خورم. روزی سه جلسه و در برخی روزها و هفته‌ها ۴ جلسه تمرین کرده‌ام. درست برعکس روالی که در ایران است. اینجا بازیکن مصدوم یک جلسه وزنه می‌زند و استخر می‌رود، اما در کلینیک تخصصی آلمان از صبح تا بعدازظهر در اختیار آنهایی.
    * نظر وینگادا در این رابطه چیست؟‌
    اولین روزی که مرا دید گفت: «به زودی از تو استفاده می‌کنم، به من گفته‌اند که دروازه‌بان اول تیم بوده‌ای» جریان را به وینگادا توضیح دادم تا متوجه شود حق بازی کردن در لیگ را ندارم. وقتی شنید می‌خندید و بعد گفت: "قانون عجیبی در فوتبال‌تان حاکم است. در هیچ جای دنیا چنین قانونی وجود ندارد. این‌ طوری که هم بازیکن ضرر می‌کند و هم باشگاه سرمایه‌اش به هدر می‌رود. "
    * قرار بود در بازی با الغرافه از تو استفاده کنند اما این اتفاق نیفتاد؟
    وینگادا با من صحبت کرد. او از نظر فنی اعتقاد زیادی به من دارد. از گوشه کنار هم به من گفته بودند که بازی می‌کنم، اما تصمیم یکباره تغییر کرد. البته مقصر خودم هستم. در فوتبال ما همه چیز به مستطیل سبز مربوط نمی‌شود. باید یاد بگیرم وگرنه...
    * نظرت در مورد عملکرد "حقیقی" چیست؟
    علیرضا هم تیمی من است. در مورد عملکردش نه حرفی زده‌ام و نه می‌زنم. خوب یا بد بودن بازیکن مساله‌ای است که به کادر فنی برمی‌گردد. حرف من هم اجرای عدالت است. هر کس که خوب بود بازی می‌کند اصلا چرا نظر عابدزاده را نمی‌پرسید؟
    * با وجود ناراحتی که از مسوولان پرسپولیس دارید آیا به مانند حقیقی تمدید قراردادت را به پایان فصل موکول می‌کنی یا حاضری یکسال دیگر تمدید کنی؟
    شما هر سوالی که می‌پرسید حقیقی را هم مثال می‌زنید. من در مورد وضعیتم فعلا تصمیمی نگرفته‌ام. نه سال خوبی را شروع کردم و نه برخورد مناسبی با من شد. باید بیشتر فکر کنم تا در نهایت تصمیم عاقلانه‌تری بگیریم. با ۲۵ سال سن جای پیشرفت زیادی دارم. در فوتبال ما پهلوان زنده را عشق است. باید خوب باشی تا همه به دنبالت باشند. یک یک قانون نانوشته در فوتبال ما است.
    * اما شنیده‌ها حاکی از مذاکره شما با تیم‌های دیگری است؟‌
    آنقدر به اصول حرفه‌ای واقفم که در چنین شرایطی به دنبال مذاکره با تیمی نباشم من چنین ادعایی را رد می‌کنم و به هیچ وجه هم تایید نمی‌کنم.
    * اما شما روز گذشته با دوست صمیمی امیر قلعه‌نویی و مدیر نقل و انتقالات این فصل استقلال دیدار داشته‌اید؟
    آقای "بهنام" دوست صمیمی من است. رفتن من به دفتر او چیز تازه‌ای نیست. سالهاست با او رفیقم. ملاقات ما هم ربطی به استقلال نداشت، حتی در مورد فوتبال هم نبود.
    * در فوتبال ما ابتدا همه تکذیب می‌کنند بعد از مدتی که بحث جدی شد همه چیز را علنی می‌کنند؟‌
    این ملاقات هیچ ربطی به مسائل فوتبال نداشته، با احترام خاصی که برای مسوولان و تماشاگران استقلال قائلم، لازم است بگوییم که به هیچ وجه به فکر پیوستن به استقلال نیستم.
    * عدم پرداخت هزینه‌ی جراحی شما از سوی مسوولان پرسپولیس و رفتن شما به دفتر مدیر پیشین نقل و انتقالات استقلال این ذهنیت را به وجود می‌آورد که با دلخوری که دارید به فکر پیوستن به تیم رقیب باشید؟
    بنده هیچ مشکلی با مسوولان پرسپولیس ندارم و دیدن یک دوست قدیمی هم هیچ ربطی به تیم استقلال ندارد.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هفته سی‌و سوم لیگ برتر فوتبال/ یک نفس تا قهرمانی

هفته سی و سوم لیگ برتر فوتبال فردا در حالی برگزار می‌شود که تیم‌های ذوب‌آهن و استقلال به دنبال دستیابی به عنوان قهرمانی هستند.
    فردا (پنج‌شنبه) از ساعت ۱۷:۱۵ با برگزاری ۹ بازی همزمان در ورزشگاه‌های مختلف پیگیری می‌شود. بدون شک همه چشم‌ها به ورزشگاه‌های فولادشهر و آزادی است. جایی که ذوب‌آهن در اصفهان میزبان ملوان است و استقلال در تهران به مصاف سایپا می‌رود.
    * ذوب‌آهن- ملوان
    ذوب‌آهن در حال حاضر با ۶۳ امتیاز در صدر جدول قرار دارد. سرنوشت قهرمانی در دستان این تیم است. ذوب‌آهن اگر دو بازی آینده خود را با پیروزی پشت سر بگذارد قهرمان لیگ برتر خواهد شد.
    شاگردان ابراهیم‌زاده فردا درحالی به مصاف ملوان می‌روند که این تیم در مکان دوازدهم جدول قرار دارد.
    ملوان در دوره اول لیگ حرفه‌ای استقلال را از قهرمانی دور کرد و در دومین دوره با حرف و حدیث‌هایی که در چند روز اخیر در مورد شایعه تبانی استقلال تهران و استقلال اهواز مطرح شده بود به دسته پایین‌تر سقوط کرد. حالا ملوان یک بار دیگر در سرنوشت قهرمانی استقلال به نوعی سهیم است. آنها اگر بتوانند ذوب‌آهن را در خانه متوقف کنند کمک بزرگی به استقلال خواهند کرد.
    * داماش گیلان- برق شیراز
    تیم‌های هفدهم و هجدهم جدول در حالی به مصاف هم می‌روند که برق شیراز از هفته گذشته سقوطش به لیگ یک مسجل شده است. این تیم قطعا بدون انگیزه است و دیگر برایش فرقی نمی‌کند که ببرد یا ببازد.
    برای داماش اما این قضیه صدق نمی‌کند. آنها همچنان امید اندکی برای ماندن در لیگ برتر دارند. اگرچه سرنوشت داماش به اگر و اما گره خورده است.
    * استقلال اهواز- پرسپولیس
    پرسپولیس با نتایجی که گرفته خود را در خطر از دست دادن سهمیه آسیایی می‌بیند. مس و سپاهان که تیم بالای سر این تیم هستند و پرسپولیس که در مکان پنجم قرار دارد، علاوه بر اینکه باید ۲ بازی آینده‌اش را ببرد باید منتظر این باشد که مس و سپاهان هم نتیجه نگیرند. استقلال اهواز هم برای فرار از منطقه سقوط چاره‌ای جز کسب سه امتیاز خانگی ندارد.
    * ابومسلم - سپاهان
    ابومسلم برای اینکه از منطقه پایین جدول فرار کند، باید پیروز این میدان باشد. این تیم در هفته‌های اخیر با مشکلات زیادی مواجه بوده است. در آن سوی میدان سپاهان برای آسیایی شدن می‌جنگد و دوست ندارد این فرصت را از دست بدهد.
    * پیکان- پاس
    مسئولان باشگاه پیکان طاقت نیاوردند و در فاصله دو هفته مانده به پایان لیگ مدیرروستا را از سمت خود برکنار کردند. شاید همین سرنوشت در پایان فصل در انتظار پاس باشد. مسئولان پاس تمدید قرارداد بگوویچ را منوط به موفقیت او در ادامه لیگ و جام حذفی دانسته‌اند. این بازی به همین دلیل برای بگوویچ و پاسی‌ها از اهمیت خاصی برخوردار است.
    * راه‌آهن- فولاد
    مهدی تارتار اولین تجربه خود را به عنوان مربی- بازیکن در بازی مقابل فولاد انجام خواهد داد. بعد از برکناری یاوری، تارتار به عنوان سرمربی راه‌آهن معرفی شد. مسئولان این باشگاه امیدوارند این تغییر به سود تیمشان تمام شود. در آن سو فولاد با مجید جلالی رسیدن به پله‌های بالای جدول را در نظر دارد.
    * صبا - مس
    رویارویی فیروز کریمی و پرویز مظلومی می‌تواند جذابیت‌های زیادی داشته باشد. مس در یک قدمی کسب سهمیه حضور در لیگ ‌قهرمانی فصل آینده است و نمی‌خواهد این فرصت را به راحتی از دست بدهد.
    صبا هم به خاطر اعاده حیثیث چاره‌ای جز کسب سه امتیاز ندارد.
    * مقاومت سپاسی- پیام مشهد
    پیام در منطقه خطر منطقه قرار دارد. آنها برای اینکه در لیگ بمانند باید خود رابه آب و آتش بزنند. بنابراین دور از انتظار نیست که این تیم در شیراز برابر مقاومت بازی هجومی از خود نشان دهد. شاگردان پیروانی هم می‌خواهند جایگاه خود را در میانه جدول تثبیت کنند و به دنبال برد هستند.
    * استقلال- سایپا
    استقلال که تا هفته پیش صدرنشین لیگ برتر بود حالا همه چیز را وابسته به اما و اگر می‌داند؛ اینکه اگر ذوب‌آهن نتیجه نگیرد و اینکه اگر اتفاقات طوری رقم بخورد که استقلال قهرمان شود.
    این دیدار برای آبی‌پوشان اهمیت خاصی دارد. آنها باید پیروز شوند و منتظر بمانند تا ذوب‌آهن لغزش داشته باشد. در آن سوی میدان سایپا و مایلی کهن که البته به دلیل اخراج در بازی گذشته روی نیمکت نخواهد نشست؛ به دنبال متوقف کردن استقلال است.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

واعظی آشتیانی: هر مربی اختیار دارد که برای آینده‌اش فکر کند.

مدیر عامل باشگاه استقلال تهران گفت: به قهرمانی استقلال در لیگ برتر اطمینان دارم.
    امیررضا واعظی آشتیانی اظهار کرد: ‌پس از بازی مقابل فولاد خوزستان که تیم استقلال عملکرد خوبی داشت تمرینات منظمی برگزار شده و کار در مجموعه‌ی استقلال با شادابی و آمادگی بالایی در حال انجام است. امیر قلعه‌نویی نیز تدابیر لازم را برای بازی با سایپا در تهران اندیشیده است و امید بسیاری داریم که با کسب نتیجه در این بازی گام دیگری به سوی قهرمانی برداریم.
    وی افزود: اطمینان دارم طرفداران استقلال نیز روز پنج‌شنبه حضور پرشوری در ورزشگاه آزادی خواهند داشت و اطمینان دارم که استقلال در این فصل قهرمانی را به هواداران هدیه می‌دهد.
    مدیر عامل باشگاه استقلال تهران درباره‌ی در نظر گرفتن پاداش ویژه برای بازیکنان استقلال پیش از بازی مقابل سایپا نیز گفت: من امشب به محل اردوی تیم فوتبال استقلال می‌روم و در آنجا میزان این پاداش را به بازیکنان و کادر فنی تیم اعلام می‌کنم.
    واعظی آشتیانی درباره‌ی بحث‌های مربوط به قرارداد قلعه‌نویی و هم‌چنین گفته‌هایش مبنی بر وجود پیشنهاد یک و نیم میلیارد تومانی از یک تیم ایرانی و همچنین پیشنهاد از یک تیم ازبکستانی تصریح کرد: در مطلبی که از سوی برخی خبرگزاری‌ها منعکس شد این گونه القاء می‌شد که قلعه‌نویی درباره‌ی شرایط فعلی صحبت کرده است در حالی که تنها یک رسانه صحبت‌های واقعی قلعه‌نویی را منعکس کرده بود و آن هم این بود که قلعه‌نویی گفته بود در سال گذشته زمانی که می‌خواستم به استقلال بیایم چنین پیشنهادهایی برای من وجود داشت که متاسفانه خبرنگاران آن خبرگزاری‌ها در تنظیم خبر دقت نداشتند و من امیدوارم که نمایندگان رسانه‌های گروهی همواره حرمت خبر را نگه دارند و مطالب را آن گونه که هست منعکس کنند.
    وی افزود: امیر قلعه‌نویی همواره مصاحبه‌های دقیق و خوبی داشته است اما وقتی عده‌ای صحبت‌های او را جور دیگری منعکس می‌کنند طبیعی است که علاقمندان با حاشیه‌سازی نیز مطالبی را بیان کند.
    مدیر عامل باشگاه استقلال درباره‌ی قرارداد قلعه‌نویی نیز گفت: در شرایطی که در اوج رقابت‌های لیگ برتر هستیم عده‌ای با هدف حاشیه‌سازی این بحث را مطرح کردند، در حالی که همه شخصیت بالای قلعه‌نویی را می‌شناسند و او همواره بهترین تشخیص را در چنین مسائلی دارد. من و قلعه‌نویی درباره‌ی قرارداد با یکدیگر صحبت کرده‌ایم و یک‌سری توافقات را با هم داشته‌ایم و مسلما این بحث در پایان لیگ برتر پیگیری می‌شود و سایر مطالبی که از سوی حاشیه‌سازان عنوان می‌شود غیر واقعی است.
    واعظی آشتیانی همچنین درباره‌ی این موضوع که برخی اتهام زنندگان به باشگاه استقلال و امیر قلعه‌نویی حرف‌های خود را پس گرفته‌اند نیز به ایسنا گفت: ما می‌دانستیم که این اتفاق می‌افتد و اطمینان داشته باشید که دیگرانی هم که سخنان بی‌ارتباط و کذبی را علیه باشگاه استقلال مطرح کرده‌اند به زودی به توبه خواهند افتاد.
    مدیر عامل باشگاه استقلال تهران درباره‌ی شعارهای برخی تماشاگران در تمرین روز سه‌شنبه این تیم که از مدیریت باشگاه خواسته بودند امیر قلعه‌نویی را در این تیم نگه دارد گفت: هر مربی این اختیار را دارد که برای آینده‌اش فکر کند و هر مدیر عاملی هم این وظیفه را دارد که بررسی‌های همه جانبه‌ای برای جذب مربی داشته باشد. امیر قلعه‌نویی همواره مورد حمایت باشگاه بوده است و خواهد بود اما سیاست ما بر این موضوع نیست که با شعار عده‌ای بعضی را اخراج کنیم و یا بر سر کار بیاوریم. اگر قرار باشد تصمیمات باشگاه توسط عده‌ای تعریف شده که دارای انگیزه‌های خاص هستند انجام شود بهتر است که همین جماعت تعریف شده امور باشگاه را نیز به عهده گرفته و هزینه‌های تیم را پرداخت کنند.
    واعظی آشتیانی ادامه داد: مدیریت باشگاه و مجموعه‌ی فنی استقلال با اقتدار کامل کار خودشان را انجام می‌دهند و به حاشیه‌ها توجهی ندارند. چنین حاشیه‌سازی‌هایی نمی‌تواند در روند موفقیت‌های استقلال وقفه‌ای ایجاد کند و طرفداران فهیم استقلال در سراسر کشور اطمینان داشته باشند که با حمایت آنها تلاش بازیکنان، کادر فنی و حمایت خداوند به زودی جشن قهرمانی استقلال را برگزار می‌کنیم و در آن زمان روسیاهی برای آنهایی است که از ابتدای حضور من و قلعه‌نویی سعی در ایجاد اختلاف داشتند.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قهرمانی داور دیدار بزرگ هفته

از سوی کمیته داوران فدراسیون اسامی داوران دیدارهای هفته سی و سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور اعلام شد که بر این اساس دیدار حساس استقلال تهران - سایپا کرج را محسن قهرمانی قضاوت خواهد کرد.
    قهرمانی را در امر قضاوت این بازی رضا سخندان و مرتضی کریمی همراهی خواهند کرد. دیدار تعیین کننده ذوب آهن اصفهان - ملوان بندرانزلی را نیز هدایت ممبینی به همراه محمد حسین متعمدی و محمدرضا ابوالفضلی قضاوت می کنند.
    - اسامی داوران دیدارهای هفته سی و سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:
    پنجشنبه - ۲۷/۱/۸۸
    * داماش گیلان - برق شیراز، ساعت ۱۷:۱۵، ورزشگاه سردار جنگل رشت
    داور: تورج حق وردی، کمک‌ها: رسول فروغی و حسین خانبان، داور چهارم: سید مهدی سیدعلی
    * مقاومت سپاسی شیراز- پیام خراسان، ساعت ۱۷:۱۵، ورزشگاه حافظیه شیراز
    داور: مسعود مرادی، کمک‌ها: علیرضا کهوری و مجید ویشگاهی، داور چهارم: رسول احمدی
    * استقلال اهواز - پرسپولیس، ساعت ۱۷:۱۵، ورزشگاه تختی اهواز
    داور: یداله جهانبازی، کمک‌ها: علیرضا یزدانی و سعید زارع، داور چهارم: محمدرضا خداپرست
    * ابومسلم مشهد - سپاهان اصفهان، ساعت ۱۷:۱۵، ورزشگاه ثامن الائمه (ع) مشهد
    داور: خداداد افشاریان، کمک‌ها: سعید علی‌نژاد و علی موغلی، داور چهارم: محمد حسین کاظمیان
    * پیکان قزوین - پاس همدان، ساعت ۱۷:۱۵، ورزشگاه شهید رجایی قزوین
    داور: منصور نوری، کمک‌ها: رحیم شاهین و مهرداد تقی زادگان، داور چهارم: رسول رهبرفام
    * راه آهن شهرری - فولاد خوزستان، ساعت ۱۷:۱۵، ورزشگاه اکباتان تهران
    داور: رحیم مهرپیشه، کمک‌ها: حمید نظری و علی رضائی تبار، داور چهارم: اسماعیل بابایی
    * صبای قم - مس کرمان، ساعت ۱۷:۱۵، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
    داور: سعید مظفری‌زاده، کمک‌ها: جواد تقی پور و حیدر شکور، داور چهارم: علیرضا شیخی
    * ذوب آهن اصفهان - ملوان بندرانزلی، ساعت ۱۷:۱۵، ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
    داور: هدایت ممبینی، کمک‌ها: محمدحسین متعمدی و محمدرضا ابوالفضلی، داور چهارم: محمد جواد سالک
    * استقلال تهران - سایپا کرج، ساعت ۱۷:۱۵، ورزشگاه آزدای تهران
    داور: محسن قهرمانی، کمک‌ها: رضا سخندان و مرتضی کریمی، داور چهارم: محمدرضا اکبریان

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پروین: استقلال این ۲ بازی را می برد و قهرمان می شود.

اتفاقات زیادی این روزها در فوتبال رخ می دهد، از رفتن علی دایی و سرمربی شدن مایلی کهن در تیم ملی تا سقوط برق به لیگ دسته یک اخباری است که بسیاری از کارشناسان را به اظهارنظر وا داشته است. در این میان صحبت های علی پروین به عنوان اسطوره فوتبال در رابطه با اتفاقات اخیر شنیدنی است.
    • با اینکه این فدراسیونی ها مدام اعلام می کردند از دایی حمایت می کنیم اما او برکنار شد، دلیل این تغییر موضع را در چه می دانید؟
    - الان همه مدیران از مربیان حمایت می کنند اما همین که طرف ۲ تا بازی نتیجه نمی گیرد شروع می کنند به بهانه گیری! شنیدم دستور برکناری دایی از جای دیگری رسیده است. باید به این بچه فرصت می دادند.
    • انتخاب مایلی کهن به عنوان سرمربی تیم ملی تصمیم درستی بود؟
    - حاج محمد کارش را بلد است. در سایپا خوب نتیجه گرفته. تصمیم عاقلانه ای گرفتند که زود سرمربی را انتخاب و اعلام کردند اگر زمان می برد باز هم اسم مربی خارجی وسط می آمد، مربی خارجی هم در این موقعیت به درد نمی خورد. هر چه باشد کارنامه مایلی کهن مشخص است. تجربه این کار را دارد. انشاءالله که از عهده این ۳ بازی برمی آید و دل مردم را شاد می کند.
    • یعنی شانسی برای صعود داریم؟
    - هنوز چیزی معلوم نیست. تا آخرین بازی فرصت جبران داریم. در ضمن اگر شانسی هم نداشته باشیم باید به تیم روحیه بدهیم که ادامه بازی ها را وا ندهند. انشاءالله که صعود می کنیم.
    • گفته می شد شما به عنوان مدیر فنی به تیم ملی خواهید آمد؟
    - دست بردار ما نیستند. مدیرفنی یعنی چه؟ یک بار گفتم مدیرفنی یعنی کشک، همه سوژه کردند. هنوز هم همین را می گویم! بعد هم من در تیم ملی سمت بگیر نیستم. اگر کمک خواستند حاضرم کمک کنم اما پست نمی گیرم. این حرف ها هم همه اش شایعه است. هیچکس به من حرفی نزده.
    • پرسپولیس هر چه در لیگ ناکام ماند، در رقابت های آسیایی خوب نتیجه می گیرد. دلیل این تضاد چیست؟
    - پرسپولیس مقابل پیکان خوب بازی کرد و خوب هم نتیجه گرفت. بعضی وقت ها تیم افت می کند. افت پرسپولیس هم با این همه تغییر و تحول در مدیریت کادرفنی جای تعجب ندارد. تیم تازه در حال جان گرفتن است اگر این همه تغییر ایجاد نمی کردند پرسپولیس کارش به جایی نمی رسید که برای سومی بجنگد. خدا را شکر در گروه خوبی قرار گرفته و می تواند از این گروه صعود کند. اگر کمی همت کنند قهرمانی آسیا مال خودشان است.
    • استقلال در لیگ خوب کار می کرد و در آسیا از کورس عقب افتاد. هفته گذشته مقابل فولاد هم مساوی کرد. افت استقلال را به چه دلیل می دانید؟
    - امیر قلعه نویی نباید اجازه می داد برای خودش و تیمش حاشیه سازی کنند. این حواشی پدر تیم را در آورده است. قلعه نویی باید حواسش را جمع می کرد و به این و آن رو نمی داد که علیه او مصاحبه کنند. همیشه گفته ام ضعف پرسپولیس و استقلال به تیم ملی ضربه می زند. انشاءالله این ۲ بازی را با برد به پایان می رساند و قهرمانی را از آن خود می کند.
    • می گویند علی کریمی مصدوم است اما مقابل پیکان آمادگی اش را به رخ همه کشید.
    - کریمی از همان اول هم بچه با استعدادی بود. یک تنه کل زمین را دریبل می زد. همین شد که غربی ها او را روی سر و دست بردن اگر این طور که اینها می گویند آماده هم نباشد باید از او تقدیر ویژه کرد که در ناآمادگی هم به تنهایی تیم را پیروز میدان می کند.
    • مایلی کهن هم اعلام کرد که او را به تیم ملی دعوت خواهد کرد.
    - دعوت شدن به تیم ملی حقش است. او دعوت نشود چه کسی می خواهد دعوت شود؟ تیم ملی در این شرایط به چنین بازیکنی احتیاج دارد.
    • برق شیراز هم سقوط کرد. چه عاملی باعث سقوط تیم شد؟
    - برق شیراز از تیم های قدیمی و باسابقه است. با این قدمت حیف شد که سقوط کرد. اشکال کار اینجاست که مدیران ما صبر و طاقت ندارند. تا تیم تقی و به توقی می خورد فوری یک نامه می نویسند به مربی می گویند خداحافظ شما. عباسی را برداشتند، پیوس آمد او را هم برکنار کردند کربکندی آمد. بازیکنان بدبخت در یک فصل با چند سیستم بازی کنند. تا می آیند تفکر این یکی را در زمین اجرا کنند، یکی دیگر می آید مشکل مالی هم که همه جایی شده و همه درگیرند. همه اینها باعث شد این تیم به دسته یک برود.
    • یاوری هم از راه آهن جدا شد؟
    - باید یک فکری به حال این مدیرعاملان بشود، من نمی فهمم این همه تغییر و تحول برای چیست؟ یاوری داشت کارش را می کرد و بد هم نتیجه نگرفته بود. مربی عوض کردن که هنر نیست! اصلاً فکر نمی کنند شاید مشکل جای دیگری باشد. اگر نفر داشتی، امکانات داشتی، حقوق سر موقع دادی و تیم نتیجه نگرفت، برو سراغ مربی! وقتی یک جای کار لنگ می زند که نباید سرمربی را تغییر دهی. وقتی مربی امنیت شغلی ندارد. نمی تواند روی تیم تمرکز کامل داشته باشد.
    • امسال قصد ندارید تیمداری کنید؟
    - از ما دیگر گذشت. کنار گود می نشینم و تماشا می کنم رفقا چه کار می کنند.
    • از محمد چه خبر؟ برنامه اش برای فصل آینده چیست؟
    - ۱۵ تا بازی با تیم کشور اسلواکی قرارداد داشت و باید برگردد. یک سال دیگر با سایپا قرارداد دارد باید بیاید پیشنهادات را بررسی کند تا ببینیم خدا چه می خواهد. شکر خدا که شرایطش آنجا خوب است.

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

میثاق معمارزاده: به فکر پیوستن به استقلال نیستم
    بابا اعتماد به نفس!!
    دمش گرم جوك باحالي بود كلي خنديدم
    يكي نيست به اين يارو بگه تو رو توي پرسپوليس بازي نميدن حالا ميخواي بياي توي يه تيم بزرگ مثل استقلال؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •