والا داداش شما میگی Flash ! خب اصلا فکر جنم به HDD External نمیرسه
نه از نظر Buffer مشکل نداری.
روی هارد دیگه یا Flash Ram چیزی دیگه ای تست کردی ؟
والا داداش شما میگی Flash ! خب اصلا فکر جنم به HDD External نمیرسه
نه از نظر Buffer مشکل نداری.
روی هارد دیگه یا Flash Ram چیزی دیگه ای تست کردی ؟
خیلی خیلی ممنون بیشتر توضیح میدید...کجا ببره...؟؟هزینه اش 10 تومن میشه..؟؟؟احتمالا iXtreme رو Erase کرده و دیگه Write نشده .
باید ببره بیرون از اول واسش مراحل رو برن . یه موقع میزنه درایو رو Break میکنه اونوقت به جای 10 تومن باید 50 تومن بده واسش درست کنن.
آره راس میگی سعید جان![]()
نه تست نکردم اما فردا دارم روی یک فلش دیگه تست میکنم. اگر روی اون فلش هم مشکل داشت چه نتیجه ای میشه گرفت ؟
بعید میدونم روی Flash یا HDD دیگه مشکل داشته باشه مصطفی جان ولی باز اگه پابرجا بود احتمالا بازیت درست Rip نشده و Bug داره.
خواهش دارم
اگه تهران هستید که ببرید پیش میثم خودمون که همین جا هم عضو هست و اگه شهرستان هستید باز اگه کسی رو نمیشناسید با تیباکس بفرستید تهران پیش خوده میثم جان براتون درست میکنه.
اگه مشکلی برای درایو بوجود نیومده باشه بله همون 6-10 تومن میشه که 6 برای درایو هایی که قبلا (LT (iXtreme Light Touch نداشتن و 10 تومن برای درایو هایی که LT روشون ریخته شده و باید به +LT تغییر ورژن داده بشه.
پروفایل میثم جون :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SamGun; 08-02-2011 at 02:52.
سلام
من میتونم جای خریدن هارد از فلش برای بازی کردن استفاده کنم؟
آره فلش 16 گیگ میشه ..
اوکی خیلی خیلی ممنونم...تهرانم...میثم خان مغازه شون کجاست..؟؟با خودش صحبت کنم دیگه.....باشه ممنون.خواهش دارم
اگه تهران هستید که ببرید پیش میثم خودمون که همین جا هم عضو هست و اگه شهرستان هستید باز اگه کسی رو نمیشناسید با تیباکس بفرستید تهران پیش خوده میثم جان براتون درست میکنه.
که اینطور..ممنوناگه مشکلی برای درایو بوجود نیومده باشه بله همون 6-10 تومن میشه که 6 برای درایو هایی که قبلا (LT (iXtreme Light Touch نداشتن و 10 تومن برای درایو هایی که LT روشون ریخته شده و باید به +LT تغییر ورژن داده بشه.![]()
این برا بار سوم یعنی این همه آدم هیچکی نیست به داد ما برسه؟
آقا الآن کلا قیمت ها چجوریه چه مدل هایی اومده و این جدیده slim چجوریه بخوایم بخریم کدوم بهتره چه آپدیتش خوبه یه توضیح کوچولو بدید ما بفهمیم باید بخریم نخریم xbox یا نه
سلام.آقا الآن کلا قیمت ها چجوریه چه مدل هایی اومده و این جدیده slim چجوریه بخوایم بخریم کدوم بهتره چه آپدیتش خوبه یه توضیح کوچولو بدید ما بفهمیم باید بخریم نخریم xbox یا نه
اسلیم کامل کپی خور نشده ولی تو برد و ایناش دسکاری میکنن کپی میخوره که پیشنهاد نمیشه!!
الانم قیمتا رفته بالا و به صرفه ترین کار خرید اسلیم خام هست به نظرم ! ( فعلاً اروزن تره از بقیه! )
خودم وایستدم تا تابستون که اگه گیرم بیاد الایت بگیرم !
دوستان قیمت جدید کنسول رو بزارید...
یا حق
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)