باور کن قضیه همینیه که گفتم هیچ چیز سکرتی وجود نداره
اگر یادت باشه اولین نفری که ایپیش محدود شد من بودم فرشاد هم چند روز بعد از اینکه من ثبت نام کردم رفت تخلیه کرد و دوباره رانژه , پس افتاد توی همون گروه من![]()
باور کن قضیه همینیه که گفتم هیچ چیز سکرتی وجود نداره
اگر یادت باشه اولین نفری که ایپیش محدود شد من بودم فرشاد هم چند روز بعد از اینکه من ثبت نام کردم رفت تخلیه کرد و دوباره رانژه , پس افتاد توی همون گروه من![]()
من که گفتم شوخی باو![]()
چطور میشه رفت اکسین ؟؟؟ توی شهر ما نمایندگی نداره ولی مثل این که میتونن همه ی استان رو سرویس بدن ! سایت نداره ؟؟ فرشاد چطور رفت ؟؟
![]()
من که مانامادم
فرشاد هم تا اونجایی که میدونم ضحی بود که منتقل شد ماناماد
نمیدونم اما اگر هم اکسین باشه مهم نیست زیاد اصلا این قضیه گروه ربطی به ضحی و ماناماد و اکسین نداره از اکانتینگ و اداره دیتا مشخص میشه
شیرفلکش باز شد از ساعت 5 به بعد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لابد اتفاقیه که من صد نفر رو ثبت نام میکنم همه بدون مشکلن و سرعتشون توپه تمام فامیل هام که توی محلمون هستن رو خودم براشون اینترنت کشیدم همه هم سرعت فول.
در حقیقت گروه آیپی تابع مکانه و شهر به شهر و مرکز مخابراتی به مرکز مخابراتی باهم فرق میکنن.
اینکه دیگه اتفاقی نیست که تمام ده نفری که من ثبت کردم بدون مشکل هستن.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دانلودر های گرامی دانلود هاتون هنوز تمام نشده؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by farshad0123; 07-02-2015 at 12:49.
الان بعد از سالها ریست آی پیم شد
2.185.89.xx
ولی رایگان نیست!
پس نه ربطی به اپراتور داره، نه مکان، نه آی پی
درسته به هیچ کدوم از اینا ربطی نداره قبلا هم گفتم همش بستگی به گروه داره شما وقتی خطت رانژه میشه وارد یه گروه میشی دیگه خودتی و شانست
الان هم روی گروه خوبی هستی چون ipهای 88و89 بهترین ipهای مخابرات هستن دلیلش یه چیز دیگست که شبا سرعتت پایین میاد
Last edited by farshad0123; 07-02-2015 at 13:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)