تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2131 از 4105 اولاول ... 1131163120312081212121272128212921302131213221332134213521412181223126313131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,301 به 21,310 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام دوستان والا یه چند روزی درگیره کارهای سربازی هستم من میخوام برای معافیت کفالت اقدام کنم چند بار میدان سپاه رفتم و پرس و جو کردم و گفتن معاف میشی پلیس +10 هم گفت معاف میشی ولی خودم شکاکم
    پدره بنده بالای 65 سال سن داره ولی یه برادر بزرگتر از خودم دارم که ایشون معافیت چشمی گرفتن پدره من به علت بیماری دیابت یک پاشو از دست داده و روزی 2 وعده آمپول میزنه و پیوند کلیه هم شده خلاصه بنده همیشه باید حواسم بهش باشه من این شرایط رو تشریح کردم برای نظام وظیفه گفتن معافی رو بهت میدن
    حالا دوستان به نظرتون من معاف میشم یا خیر خواهشا کمک کنید

شما معاف 100% هستی چون اونجا برات میزنن پدر از کار افتاده نیازمند مراقبت نه پدر بالای 65 سال دارای تک فرزند ذکور که شامل شما هم نمیشه.

شما 10 تا برادر هم باشی یکیتون میتونه کفیل پدرت بشه که الان شامل شما میشه

پس خیالت راحت

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

البته تا جایی که من میدونم بسته به معافیت پزشکی برادر بزرگتر ممکنه که معافیت کفالت شما رو قبول یا رد کنن...
    منم چند بار که میدان سپاه رفتم گفتن به احتمال 90 درصد به خاطر شرایط پدرتون و اینکه برادر بزرگنر معافیت چشمی گرفتن معاف میشی ولی باز باید کمیسیون پزشکی تشکیل بشه جواب قطعی رو اونا با معاینه پدرتون و برادرتون میدن
    بلاخره یکی باید کفیلش بشه که اگر اون پسر یه جایی استخدام شد پدرش جزء افراد تحت پوشش باشه و مزایا بهش تعلق بگیره.

و در حالت کلی مسئولیت این پدر باید قانونا هم به عهده یکی از پسرا باشه بلاخره

گواهینامه رو باید ببرم اونجا؟

مهرات ها هر چیزی میشه یا باید تو یه زمینه خاصی باشه؟

ممنون.
    نه لازم نیست ببری.

مهارت هم هرچی که تجربی یا با مدرک توش حرفه ای هستی کافیه.

هر کدوم هم ننوشتی ننوشتی.

چون بعضی کارا مثل همین گواهینامه داشتن و رانندگی مسئولیت داره

دوستان یک سوال فنی/من تک فرزند پسرم(یکی خواهر فقط دارم که عروس شده)//برای مثال اگه خدای نکرده کسی مثا من تک فرزند باشه پدرش فوت بکند طبق قانون نظام وظیفه بهش به مدت 30 ماه معافیت موقت میدهندبعد اگه دیدند تو این 30 ماه شرایط فرقی نکرد تبدیل به دایم میشه (تا وقتی که مادر عروس نشه-اگر عروس شد باطل میشه معافیت موقت و باید برود خدمت)//حالا تواین فرجه 30 ماه اگه مادر شخص هم فوت کرد اون وقت تکلیف خدمت کسی که کفیل مادرش شده و به مدت 30 ماه معافیت موقت گرفته چه می شود؟؟؟؟
    شما قبلا هم این سوالو پرسیده بودی.

اول بگو سوالت دقیقا چیه تا دوستان بتونن راهنمایی کنن.

اینا که میگی همش رو احتماله.

اینطوری دوستان هم رو احتمال میتونن جواب بدن.

3. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بلاخره یکی باید کفیلش بشه که اگر اون پسر یه جایی استخدام شد پدرش جزء افراد تحت پوشش باشه و مزایا بهش تعلق بگیره.

و در حالت کلی مسئولیت این پدر باید قانونا هم به عهده یکی از پسرا باشه بلاخره

نه لازم نیست ببری.

مهارت هم هرچی که تجربی یا با مدرک توش حرفه ای هستی کافیه.

هر کدوم هم ننوشتی ننوشتی.

چون بعضی کارا مثل همین گواهینامه داشتن و رانندگی مسئولیت داره

شما قبلا هم این سوالو پرسیده بودی.

اول بگو سوالت دقیقا چیه تا دوستان بتونن راهنمایی کنن.

اینا که میگی همش رو احتماله.

اینطوری دوستان هم رو احتمال میتونن جواب بدن.
    دوستان یک سوال فنی/من تک فرزند پسرم(یکی خواهر فقط دارم که عروس شده)//برای مثال اگه خدای نکرده کسی مثل من تک فرزند باشه پدرش فوت بکند طبق قانون نظام وظیفه بهش به مدت 30 ماه معافیت موقت میدهند(کفالت مادر چون تک فرزند پسر است)بعد اگه دیدند تو این 30 ماه شرایط فرقی نکرد تبدیل به دایم میشه (تا وقتی که مادر عروس نشه-اگر عروس شد باطل میشه معافیت موقت و باید برود خدمت)//حالا تواین فرجه 30 ماه اگه مادر شخص هم فوت کرد اون وقت تکلیف خدمت کسی که کفیل مادرش شده و به مدت 30 ماه معافیت موقت گرفته چه می شود؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من برای امریه اقدام کرده بودم گفتند باید تاریخ اعزامت 1.4.93 باشه ولی تاریخ اعزام من 1.2.93 هست برای همین رفتم پلیس +10 و فرم را پرکردم که به علت امریه به تعویق بیاندازند امروز جواب اومد که امکان تغییر تاریخ اعزام درخواستی شما وجود ندارد .

هیچ راهی نیست سربازی را به تعویق انداخت؟

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوره اردیبهشت؟
    هتل 01 معروفه
    اره لیسانس نرم افزار
    چقدر خوب
    Last edited by mohsentanha; 09-04-2014 at 11:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام علیکم من خودم الان نیروی هوایی سپاه هستم البته اسم اصلیش نیروی هوا فضا هست اموزشی نیروی هوایی فقط مربوط به پادگان ولیعصر اردکان هست یکی از بهترین پادگانهای اموزشی هست یعنی اگه خودت بری متوجه برخوردشون میشی همشون ادمای مومنی هستن که اذیت سرباز نمیکنن در مورد اینکه همونجا نگهت دارن احتمالش خیلی کمه اخه هر کی اونجا هست با پذیرش اومده نیروی هوایی یعنی بدون پذیرش احتمالش خیلی کمه که اونجا بیوفتی البته اگر هم نگهت دارن از لحاظ مرخصی بهترینه 9روز اونجایی 7 روز خونه ولی الان پادگان ما برای شهرستانی هاش بصورت اینه که 30 روز میمونن 10 روز میرن خونه یه چیز دیگه هم بگه که احتمال این که شما دوره پدافند بیوفتی هست یعنی بعد از اموزشیت که تموم بشه یه مرخصی 10 روزه میری دوباره برمیگردی اردکان یه دوره 45 روزه پدافند داره فقط هم بچه هایی از شهرهای شیراز کرج تبریز بندر عباس و کرمانشاه بهشون میخوره

یعنی خاتمی یزد دیگه نیرو هوایی سپاه نمیگیره ؟؟؟ باید برم اردکان ؟؟

این دوره پدافند دیگه چیه ؟؟؟ همون دوره کد هست ؟؟؟؟

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

سلام

من سال 86 با مدرک دیپلم رفتم سربازی و بعد از 6 ماه خدمت، دانشگاه قبول شدم و تصفیه کردم و رفتم

الان با مدرک کارشناسی و با کلی بدبختی امریه آموزش و پرورش گرفتم و اول تیر هم باید اعزام بشم، حالا

سوالم اینه که آیا من دوباره باید برم آموزشی و اینکه چکار کنم تا آموزشی نرم، چون واقعاً برام زور داره که

دوباره منو توی این سن بفرستن آموزشی
    کارت فعال بسیج هم دارم اما متاسفانه خبری از دوره تکمیلی

نیست
    و معلوم هم نیست کی از استان بخشنامه برگزاری دوره تکمیلی رو بدن، کسی در مورد تاریخ

برگزاری تکمیلی بسیج اطلاع نداره ؟
    کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟
    من فکر کنم دوره آموزشی شما باید کمتر باشه و همچنین آموزش اختصاصی آموزش و پرورش را حتما باید بری. (بعد از اینکه دوره آموزشی تمام شد خود آموزش و پرورش یکسری آموزش ها داره) - الان همه آموزش و پرورشی ها برای دوره ابتدایی فرستاده می شوند.
    Last edited by m_barghoun; 09-04-2014 at 12:07.

10. این کاربر از m_barghoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام
    من برای امریه اقدام کرده بودم گفتند باید تاریخ اعزامت 1.4.93 باشه ولی تاریخ اعزام من 1.2.93 هست برای همین رفتم پلیس +10 و فرم را پرکردم که به علت امریه به تعویق بیاندازند امروز جواب اومد که امکان تغییر تاریخ اعزام درخواستی شما وجود ندارد .

هیچ راهی نیست سربازی را به تعویق انداخت؟
    خوب دلیلی که نوشتی موجه نبوده برا همین قبول نکردن.

من تو این مورد تجربه ندارم ولی دوستانی که اقدام کردن یه دلیل موجه برای به تعویق انداختن آوردن.

دوستان یک سوال فنی/من تک فرزند پسرم(یکی خواهر فقط دارم که عروس شده)//برای مثال اگه خدای نکرده کسی مثل من تک فرزند باشه پدرش فوت بکند طبق قانون نظام وظیفه بهش به مدت 30 ماه معافیت موقت میدهند(کفالت مادر چون تک فرزند پسر است)بعد اگه دیدند تو این 30 ماه شرایط فرقی نکرد تبدیل به دایم میشه (تا وقتی که مادر عروس نشه-اگر عروس شد باطل میشه معافیت موقت و باید برود خدمت)//حالا تواین فرجه 30 ماه اگه مادر شخص هم فوت کرد اون وقت تکلیف خدمت کسی که کفیل مادرش شده و به مدت 30 ماه معافیت موقت گرفته چه می شود؟؟؟؟
    نیازی نیست چند بار پست هاتون رو تکرار کنید اگر کسی جواب سوالتون رو بدونه حتما جواب میده .

پس منتظر باشید...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب دلیلی که نوشتی موجه نبوده برا همین قبول نکردن.

من تو این مورد تجربه ندارم ولی دوستانی که اقدام کردن یه دلیل موجه برای به تعویق انداختن آوردن.
    من شنیدم اگر گواهی پزشکی باشه اوکی هست، فقط یک مشکلی داره این هست که اگر واقعا مشکل پزشکی نداشته باشی یکسری دشواری هایی به وجود می آید. (درسته ؟)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •