شما معاف 100% هستی چون اونجا برات میزنن پدر از کار افتاده نیازمند مراقبت نه پدر بالای 65 سال دارای تک فرزند ذکور که شامل شما هم نمیشه.
شما 10 تا برادر هم باشی یکیتون میتونه کفیل پدرت بشه که الان شامل شما میشه
پس خیالت راحت![]()
شما معاف 100% هستی چون اونجا برات میزنن پدر از کار افتاده نیازمند مراقبت نه پدر بالای 65 سال دارای تک فرزند ذکور که شامل شما هم نمیشه.
شما 10 تا برادر هم باشی یکیتون میتونه کفیل پدرت بشه که الان شامل شما میشه
پس خیالت راحت![]()
بلاخره یکی باید کفیلش بشه که اگر اون پسر یه جایی استخدام شد پدرش جزء افراد تحت پوشش باشه و مزایا بهش تعلق بگیره.
و در حالت کلی مسئولیت این پدر باید قانونا هم به عهده یکی از پسرا باشه بلاخره
نه لازم نیست ببری.
مهارت هم هرچی که تجربی یا با مدرک توش حرفه ای هستی کافیه.
هر کدوم هم ننوشتی ننوشتی.
چون بعضی کارا مثل همین گواهینامه داشتن و رانندگی مسئولیت داره
شما قبلا هم این سوالو پرسیده بودی.
اول بگو سوالت دقیقا چیه تا دوستان بتونن راهنمایی کنن.
اینا که میگی همش رو احتماله.
اینطوری دوستان هم رو احتمال میتونن جواب بدن.
دوستان یک سوال فنی/من تک فرزند پسرم(یکی خواهر فقط دارم که عروس شده)//برای مثال اگه خدای نکرده کسی مثل من تک فرزند باشه پدرش فوت بکند طبق قانون نظام وظیفه بهش به مدت 30 ماه معافیت موقت میدهند(کفالت مادر چون تک فرزند پسر است)بعد اگه دیدند تو این 30 ماه شرایط فرقی نکرد تبدیل به دایم میشه (تا وقتی که مادر عروس نشه-اگر عروس شد باطل میشه معافیت موقت و باید برود خدمت)//حالا تواین فرجه 30 ماه اگه مادر شخص هم فوت کرد اون وقت تکلیف خدمت کسی که کفیل مادرش شده و به مدت 30 ماه معافیت موقت گرفته چه می شود؟؟؟؟
سلام
من برای امریه اقدام کرده بودم گفتند باید تاریخ اعزامت 1.4.93 باشه ولی تاریخ اعزام من 1.2.93 هست برای همین رفتم پلیس +10 و فرم را پرکردم که به علت امریه به تعویق بیاندازند امروز جواب اومد که امکان تغییر تاریخ اعزام درخواستی شما وجود ندارد .
هیچ راهی نیست سربازی را به تعویق انداخت؟![]()
اره لیسانس نرم افزار
چقدر خوب![]()
Last edited by mohsentanha; 09-04-2014 at 11:00.
یعنی خاتمی یزد دیگه نیرو هوایی سپاه نمیگیره ؟؟؟ باید برم اردکان ؟؟
این دوره پدافند دیگه چیه ؟؟؟ همون دوره کد هست ؟؟؟؟
کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟
من فکر کنم دوره آموزشی شما باید کمتر باشه و همچنین آموزش اختصاصی آموزش و پرورش را حتما باید بری. (بعد از اینکه دوره آموزشی تمام شد خود آموزش و پرورش یکسری آموزش ها داره) - الان همه آموزش و پرورشی ها برای دوره ابتدایی فرستاده می شوند.
Last edited by m_barghoun; 09-04-2014 at 12:07.
خوب دلیلی که نوشتی موجه نبوده برا همین قبول نکردن.
من تو این مورد تجربه ندارم ولی دوستانی که اقدام کردن یه دلیل موجه برای به تعویق انداختن آوردن.
نیازی نیست چند بار پست هاتون رو تکرار کنید اگر کسی جواب سوالتون رو بدونه حتما جواب میده .
پس منتظر باشید...![]()
من شنیدم اگر گواهی پزشکی باشه اوکی هست، فقط یک مشکلی داره این هست که اگر واقعا مشکل پزشکی نداشته باشی یکسری دشواری هایی به وجود می آید. (درسته ؟)
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)