تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2131 از 2550 اولاول ... 11311631203120812121212721282129213021312132213321342135214121812231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,301 به 21,310 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام به همگی
    من الان سرویس 1024 مخابراتو دارم سرعت دانلود 420 میده بهم مرکز فهمیده ولی حجم خیلی خیلی زیاد مصرف میشه! نمیدونم دلیلش چیه ولی من ماهی کمش 15 گیگ مصرف میکنم! 1 ماه 15 گیگ!! نمیدونم نرماله یا نه!
    از طرفیم این مخابرات رسما رو اعصابه اولا نمیشه انلاین کیم زد پینگ افتضاحه!
    مشکل بعدی وقتیه که حجم تموم میشه و مثلا 1 گیگ حجم میزنیم, بعضا 2 ساعت میگزره ولی حجم نمیاد!!مثل همین امشب که ساعت 10:30 شب 1 گیگ حجم زدم 12:30 با زور و بد بختی و پیگیریه پشتیبانی حجم رسید بهم!!
    خلاصه این مخابرات بد خستهم کرده واقعا ازش خسته شده خیلی اذیت و دنگ و فنگ داره یادش بخیر یه زمونی صبانت داشتم دریغ از ذره ای اذیت (ولی صبا هم خراب کرد)

خلاصه الان میخوام از مخابرات برم, اسیاتک رو زیاد تعریف کردن میخواستم ببینم چطوره؟خوبه سرویساش؟ بعضی از دوستامم میگن اول سرعت خوب میده بعد از 3 ماه اینا گند میزنه!
    یکیم مصرف ماهی 15گیگ برا من نرماله؟! میخواستم نامحدود بگیرم
    الان کدوم شرکت خوبه؟ ماهی بیشتر از 40 نمیتونم بدم اگه محدود بگیرم 1مگ میخوام چون سرعت دانلود زیر 300 به دردم نمیخوره ,نا محدود هم سرعت زیر 200 به دردم نمیخوره
    اسیاتک 512 نامحدود برنزی سرعت دانلودش چنده؟ و اینکه نوشته " با امکان تبادل حداقل 20 گیگ درماه" یعنی چی؟
    راهنمایی کنید من چی کار کنم! ممنون از همهگی
    Last edited by armin_gera; 16-11-2014 at 02:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ی سوال نیمه بی ربط، میشه زود بگین
    مخابرات امریه سربازی میگیره؟
    رشتم مرتبطه..ارشدم
    کجا باس برم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ی سوال نیمه بی ربط، میشه زود بگین
    مخابرات امریه سربازی میگیره؟
    رشتم مرتبطه..ارشدم
    کجا باس برم؟
    یک کلمه از حرفاتو نفهمیدم!! چی نوشتی باو!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

یک کلمه از حرفاتو نفهمیدم!! چی نوشتی باو!!!
    اونی ک در جریانه میفهمه
    راجب گذروندن خدمت سربازی تو شرکت مخابراته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز چون مخابرات نیمه دولتی شده، امریه سربازی قبول نمیکنه(تقریبا شده شرکت خصوصی)

در مورد کاهش حجم مصرفی راهکار تست شده دارم که خودم الانم از همین روش استفاده می کنم

خرید یک عدد مودم با قابلیت Bandwidth Control مثل 8968 و....(تو نت سرچ کنید می تونید پیدا کنید) .قیمت مودم هم با مودم های معمولی نهایت 40-50 تومن اختلاف داره که با توجه به قابلیت های اضافش 200% ارزش خرید دارن.

مواقع وب گردی می تونید پهنای باندتون رو محدود کنید(من الان رو 1 مگ بستم) ولی زمان دانلود و بازی می تونید محدوددیت رو بردارید.

البته می تونید برای هر یک از وسایلتون که به مودم وصل می کنید یه پهنای باند خاصی رو اختصاص بدید.یعنی بعضی ها رو محدود و بعضی ها رو آزاد بذارید.
    مثلا محدودیت سرعت رو برای کنسول بازی تون یا اصلا حذف کنید یا مقدار بالایی قرار بدید و مثلا برای لپ تابتون زمان مرور اینترنت محدودش کنید.

حالا چقدر تو حجم مصرفی تاثیر داره؟؟؟؟؟؟؟؟>>>
    برای مثال شما با سرعت 8 مگ اگر 1 ساعت وبگردی کنید نزدیک به 200-300 مگ از حجمتون کاهش پیدا میکنه(بستگی به سایت دارد) ولی زمانی که سرعت روی 1مگ محدود شده باشه حدود 60-70 مگ

شاید بگید پینگ هم افزایش پیدا میکنه؟؟ در مرور صفحات اینترنت کوچکترین تغییر محسوسی در زمان لودشدن صفحات ایجاد نمیشه

6. این کاربر از mahdips3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز چون مخابرات نیمه دولتی شده، امریه سربازی قبول نمیکنه(تقریبا شده شرکت خصوصی)

در مورد کاهش حجم مصرفی راهکار تست شده دارم که خودم الانم از همین روش استفاده می کنم

خرید یک عدد مودم با قابلیت Bandwidth Control مثل 8968 و....(تو نت سرچ کنید می تونید پیدا کنید) .قیمت مودم هم با مودم های معمولی نهایت 40-50 تومن اختلاف داره که با توجه به قابلیت های اضافش 200% ارزش خرید دارن.

مواقع وب گردی می تونید پهنای باندتون رو محدود کنید(من الان رو 1 مگ بستم) ولی زمان دانلود و بازی می تونید محدوددیت رو بردارید.

البته می تونید برای هر یک از وسایلتون که به مودم وصل می کنید یه پهنای باند خاصی رو اختصاص بدید.یعنی بعضی ها رو محدود و بعضی ها رو آزاد بذارید.
    مثلا محدودیت سرعت رو برای کنسول بازی تون یا اصلا حذف کنید یا مقدار بالایی قرار بدید و مثلا برای لپ تابتون زمان مرور اینترنت محدودش کنید.

حالا چقدر تو حجم مصرفی تاثیر داره؟؟؟؟؟؟؟؟>>>
    برای مثال شما با سرعت 8 مگ اگر 1 ساعت وبگردی کنید نزدیک به 200-300 مگ از حجمتون کاهش پیدا میکنه(بستگی به سایت دارد) ولی زمانی که سرعت روی 1مگ محدود شده باشه حدود 60-70 مگ

شاید بگید پینگ هم افزایش پیدا میکنه؟؟ در مرور صفحات اینترنت کوچکترین تغییر محسوسی در زمان لودشدن صفحات ایجاد نمیشه

چرا وقتی با سرعت 8 مگ از نت استفاده میکنیم حجم بیشتر مصرف میشه؟! صفحات که حجم مشخصی دارن! مثلا یک صفحه ی 5 مگی چه فرقی میکنه با 1 مگ باز شه یا با 8 مگ؟!

اسیاتک نامحدود برنزی سرعت دانلودش چنده؟ و اینکه نوشته " با امکان تبادل حداقل 20 گیگ درماه" یعنی چی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

چند روز پیش از مخابرات بهم زنگ زدن گفتن یه طرح پاییزی داریم.خداروشکر ثبت نام نکردم.
    برای گفته ام دليل دارم.اونم اینه که وقتی میبینی یه شرکت دانلود رایگان شبانش بدون افت سرعته ینی کاسه ای زیر نیمکاسه است.همین مصرف زیاد حجم یکی از بدی هاش که تقریبا ۳۰ درصد بیشتر از مصرف واقعيتون کم میکنه.
    من خودم همارا سیستم دارم واقعا راضیم.افرادی که عشقشون دانلوده برن مخابرات اونم فقط به دلیل سرعت دانلود شبانش.ولی اونايي که میخوان از اینترنت لذت ببرن فک کنم مخابرات چندان مناسب نیست.
    البته این نظر منه و ممکنه همه قبولش نکنن.

9. این کاربر از ehsan-75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام.دوستان چند تا سوال داشتم:
    1- توی سایت ((های وب)) یک سرویس هست به نام 8192 / 512 با حجم 8 گیگ ماهانه.کسی از دوستان میدونه این سرویس چه سرعتی واسه دانلود میده؟ سرویس 256 / 256 چطور؟
    2- طرح فشفشه ((های وب)) مخصوص دانلود شبانه است یا توی روز هم میشه استفاده کرد؟
    2- سرویس مگای مخابرات چه سرعتی واسه دانلود میده؟
    3- دانلود رایگان شبانه مخابرات از چه ساعتی تا چه ساعتیه و برای تمام سرویس ها این ساعت یکسانه؟
    ممنون میشم از دوستان کسی بتونه کمکم کنه.ببخشید که سوالاتم زیاد شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چند روز پیش از مخابرات بهم زنگ زدن گفتن یه طرح پاییزی داریم.خداروشکر ثبت نام نکردم.
    برای گفته ام دليل دارم.اونم اینه که وقتی میبینی یه شرکت دانلود رایگان شبانش بدون افت سرعته ینی کاسه ای زیر نیمکاسه است.همین مصرف زیاد حجم یکی از بدی هاش که تقریبا ۳۰ درصد بیشتر از مصرف واقعيتون کم میکنه.
    من خودم همارا سیستم دارم واقعا راضیم.افرادی که عشقشون دانلوده برن مخابرات اونم فقط به دلیل سرعت دانلود شبانش.ولی اونايي که میخوان از اینترنت لذت ببرن فک کنم مخابرات چندان مناسب نیست.
    البته این نظر منه و ممکنه همه قبولش نکنن.
    از لحاظ دانلود شبانه مخابرات عالیه من هر شب 8 گیگ دان میکنم! ولی مصرفم واقعال بالاست! بعضا که حساب میکنم میبینم برا 512 ماهی 50 تومن پول میدم!الان 1024 دارم سرعت دانلود خوبه 420 هست و شبا هم افت نمیکنه همون 420 رو میده (البته فقط با تورنت!)ولی سرعت لود کردن صفحه اصلا چنگی به دل نمیزنه!
    نمیدونم چطوره که مصرف بالاست!

__________________________________________________ ________________

بچه ها اسیاتک نامحدود برنزی سرعت دانلودش چنده؟ و اینکه نوشته " با امکان تبادل حداقل 20 گیگ درماه" یعنی چی؟

12. این کاربر از armin_gera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض اینترنت استان آذربایجان شرقی

با سلام.دوستان چند تا سوال داشتم:
    1- توی سایت ((های وب)) یک سرویس هست به نام 8192 / 512 با حجم 8 گیگ ماهانه.کسی از دوستان میدونه این سرویس چه سرعتی واسه دانلود میده؟ سرویس 256 / 256 چطور؟
    2- طرح فشفشه ((های وب)) مخصوص دانلود شبانه است یا توی روز هم میشه استفاده کرد؟
    2- سرویس مگای مخابرات چه سرعتی واسه دانلود میده؟
    3- دانلود رایگان شبانه مخابرات از چه ساعتی تا چه ساعتیه و برای تمام سرویس ها این ساعت یکسانه؟
    ممنون میشم از دوستان کسی بتونه کمکم کنه.ببخشید که سوالاتم زیاد شد.
    سرعت هاي وب به مركز مخابراتي شما وابسته است، ظاهرا در بدترين حالت با اينترنت دانلود منيجر ميتوانيد با سرعت ٨٠٠ كيلوبايت دانلود كنيد اما سرعت تك كانكشن ممكن است خيلي كمتر باشد، بسته فشفشه در تمام ساعات روز استفاده ميشود فقط موردي كه هست اين است كه اگر شما مثلا يك بسته ٤٠ گيگ ٣٠ روزه فعال كرديد و حجمتان زودتر تمام شد تا پايان مدت بسته نميتوانيد بسته ديگري فعال كنيد و اگر از حجمتان در پايان ٣٠ روز باقي مانده باشد از بين ميرود. اگر از هاي وب خواستيد اينترنت بگيريد بسته ٤٥ گيگ ١٥ ماهه با سرعت ٨ مگابيت و مودم وایرلس با قيمت ١٣٠٠٠٠ بگيريد. ميتوانيد به تاپيك هاي وب هم مراجعه كنيد.
    شبانه مخابرات از ساعت ١ تا٧ شب است.
    Last edited by 971971; 17-11-2014 at 20:59.

14. 2 کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •