تمام مراحل رو درست رفتم منتها تو قسمت نام اپراتور آسیاتک رو نمیبینم. با 195 هم تماس میگیرم قسمت تماس با کارشناس رو که میگیرم پیغام خاموشی دستگاه مشترک مورد نظر رو میده!!
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
تمام مراحل رو درست رفتم منتها تو قسمت نام اپراتور آسیاتک رو نمیبینم. با 195 هم تماس میگیرم قسمت تماس با کارشناس رو که میگیرم پیغام خاموشی دستگاه مشترک مورد نظر رو میده!!
![]()
سرور مجازی چجوریه مگه تو خونه داره که فایلها رو رو هارد کپی میکنه ؟
فکر کنم حداکثر سرعت اینترنت ماهواره ای 45 مگابیته
در قسمت نوع شکایت ......بجای تخلیه خط باید اینترنت پر سرعت رو انتخاب کنین
بعد صفحه بعد رو بزن....توی قسمت بعدی موضوع شکایت رو بنویس خروج خط از رانژه
Last edited by M.R.S.; 04-04-2015 at 13:01.
خیلی ممنون بابات راهنمایی. اون قسمت تخلیه خط منو به اشتباه مینداخت.
این مورد دو حالت داره
ی سریا هستن سرور مجازی دارن باهاش دانلود می کنن بعد خودشون تو تایم رایگان از سرور دانلود می کنند من خودم الان تو تایم رایگان تقریبا 20 تا 30 گیگ دانلود می کنم
ی مورد دیگه هم هست خیلی کمه البته سرور رو کو لوکیشن کردن یا یک رک اختصاصی دارن تو دیتاسنتر که 1 نفر مجوز دسترسی فیزیکی به سرور داره میتونه دانلود کنه و یه هارد ببره خالی کنه
دوست عزیز اینها اکثرا تو ISP هستن
3 سال پیش با یک نفر اشنا بودم توی اهواز
اونم تو ISP بود 20 مگ سرعت داشت
سفارش دانلود میگرفت هر گیگ 500 تومن
به نظر من خیلی راح تمیشه .شما حساب کن مخابرات 10 مگ با شبانه میداد.کرمان البته الانمده.خوب با یه لود بالانسر میشه دوتا خط 10 مگ میکس کنی.میشه 20 مگ یعنی چیزی حدود 2.5 مگ سرعت دانلودش شبی میشه 50 گیگ دان کردن.به همین راحتی.
این اسیاتک واسه من چندروزیه تایم اوت زیاد میده سرعتشم پایینه واسه شما هم اینجوریه؟
واسه من یه مدت بود باز نیست در کل همینه دیگه عادت کردم
بعضی روزا زیاده بعضی روزا کمه
بعضی روزا هم اوکیه اصن معلوم نیست چی به چیه....
سرویس های voip از من داغونه یا از همه؟ نه اسکایپ نه لاین نه وایبر نه فیس تایم ۲ کلمه حرف نمی تونم بزنم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)