مخابرات کدومه؟ همون 31 شرکت استانی ؟؟؟؟
قبلا اسامی اینجوری نبود!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مخابرات کدومه؟ همون 31 شرکت استانی ؟؟؟؟
قبلا اسامی اینجوری نبود!!!
سرعت باز کردن پیج و سرعت دانلود تو روز عالی ( مثل قبل ) ولی توی شب سرعت دانلود من حداکثر 60 هست و پیج هم افتضاح.به زور باز میشه بعد از 5 دقیقه
من 2مگ مخابرات دارم
آره همون شرکت مخابرات ایران ( 31 شرکت استانی )
نوع سرویس هم بزنید فناوری اطلاعات
حالا که دارید شکایت میزنید برای کم فروشی و حجم خوری رو هم اعلام کنید
سلام دوستان. یه راهنمایی میخواستم ازتون. ما توی رشت خیابون لاکانی(ضیابری) میشینیم. منطقه ی ۲ هستیم. من الان ۵،۶ سال که از پارس آنلاین نت میگیرم. الان که رایگانو برداشته منم اشتراکمو جم کردم. میخواستم ازتون بپرسم کدوم شرکت واسه این منطقه ما مناسبه؟ سرعت و رایگان بودن شب واسم مهمه. چند وقت پیش واسه مغازه اندیشه گرفتم (اونم منطقه ۲ هست) ۱۲۸ گرفتم سرعت دانلودم خوبه به طوری که حتی تا ۳۰۰ کیلوبایتم بهم سرعت داده بعضی اوقات(اما تا حالا باهاش شب دانلود نداشتم ببینم سرعتش چطوره). اما هرکی بهم یه چی میگه. همسایمون میگه مخابرات بگیر، یکی میگه صبانت بگیر. دیگه واقعا موندم چیکار کنم. میخوام بدونم به نضر شما بهترین شرکت واسه منطقه من کدومه که سرعتش خوب باشه و اذیت نکنه و به صرفه هم باشه قیمتش تقریبا؟؟ ممنون از همه.
سلام دوستان. یه راهنمایی میخواستم ازتون. ما توی رشت خیابون لاکانی(ضیابری) میشینیم. منطقه ی ۲ هستیم. من الان ۵،۶ سال که از پارس آنلاین نت میگیرم. الان که رایگانو برداشته منم اشتراکمو جم کردم.
میخواستم ازتون بپرسم کدوم شرکت واسه این منطقه ما مناسبه؟ سرعت و رایگان بودن شب واسم مهمه.
چند وقت پیش واسه مغازه اندیشه گرفتم (اونم منطقه ۲ هست) ۱۲۸ گرفتم سرعت دانلودم خوبه به طوری که حتی تا ۳۰۰ کیلوبایتم بهم سرعت داده بعضی اوقات(اما تا حالا باهاش شب دانلود نداشتم ببینم سرعتش چطوره). اما هرکی بهم یه چی میگه. همسایمون میگه مخابرات بگیر، یکی میگه صبانت بگیر. دیگه واقعا موندم چیکار کنم. میخوام بدونم به نظر شما بهترین شرکت واسه منطقه من کدومه که سرعتش خوب باشه و اذیت نکنه و به صرفه هم باشه قیمتش تقریبا؟؟ ممنون از همه.
من دفعه ی پیش اینجا شکایت کرده بودم
شما هم شکایت کنید
بچه ها همه تو این دو تا لینک شکایت کنید، واسه کم فروشی و حجم خوری و اینکه حجممون انتقال پیدا نمی کنه
هر کی شکایت کرده اطلاع بده / ممنون
دوستان منظور اندیشه از 1 تا 7 صبح نیم بها یعنی چی ؟
مگه 1 تا 7 صبح رایگان نیست ؟
رایگان بود
الان اگه 2 گیگ دانلود کنی تو این ساعت 1 گیگ از حجمت کم می شه
سلام
فکر می کنم در حال حاضر مخابرات به صرفه تره از بقیه
من خودم دو سالی هست از پارس آنلاین اومدم مخابرات
اوایل مخابرات خیلی بهتر بود، ولی با اینکه الان یه سری مشکلات داره اما بازم به صرفه تر از بقیه هست
من به خاطر سرعت دانلودم شكايت كردم.
سرويسم ٢ مگه كه سرعتم حداقل ٢٥٦ بايد باشه ولي ٢١٢ ه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
این 2 گیگ دانلود به چه صورته ؟ اگر کمتر از دو گیگ در هر شب دان کنی حجم کم نمیشه ؟ یا کلا جمع زده میشه مثلا شبی 500 تا دان کنی بعد 4 شب دو گیگ کم میشه ؟
روی بعضی زده نیم بها و بعضی رو نزده نیم بها فرقشون چیه ؟آیا اونهایی که نزده رایگانه ؟
اینترنت پرسرعت ADSL - 2048kbps با ترافیک 1 گیگابایت در ماه - (1 الی 7 صبح نیم بها)
اینترنت پرسرعت ADSL - 1024kbps با ترافیک 10 گیگابایت در ماه
Last edited by pedram9; 08-12-2014 at 00:17.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)