یه راه داره ، شماره شناسنامت رو بکن رمز یادت نمیره![]()
یه راه داره ، شماره شناسنامت رو بکن رمز یادت نمیره![]()
به حرف های میلاد جان اضافه کنم که الان حدود 10 سالی میشه که تمام Company ها و تاجر ها روی مصرفی بودن کالا ها سرمایه گذاری میکنن !!
یعنی برای مثال شرکت BMW به جای استفاده از قطعاتی با عمر مفید 10 سال میاد از قطعاتی با عمر مفید 2 الی 3 سال استفاده میکنه
تا مشتری رو همیشه در کنار خودش نگه داره و با خدمات خوبی که میده طرف رو مجبور کنه از خدمات پس از فروش خودرو و اجناس استفاده کنه !!
میشه گفت همیشه خدمات پس از فروش برای هر Company سود اصلی رو داشته تا خوده محصول .
در حال حاضر هم اگه در نظر بگیریم میبینیم که چقدر Option های مختلف برای کسول ها ساخته شده و خودش تا الان کلی سود خالص بوده !!
به نظر من به همین سادگی ها نمیشه Consol Server هارو جایگزین Consol های فعلی کرد چون سودهی کاهش پیدا میکنه حتی با خرید بازی به صورت online.
باید Bios رو عوض کنید چون متاصفانه تمام تغییرات داخل اون هست.
دقیقا ،
تازه شما فرض کنید که یک کنسولی از رده خارج بشه به صورت طبیعی ساپورت اون کنسول هم قطع میشه از طرفی نگهداری اون سرور ها هزینه بره برای کمپانی هیچ شرکتی نمیاد یک محصول رو LifeTime ساپورت کنه حالا فرض کنید اون محصول چون وابسته به یک سرویسی هست که باز لایف تایم ساپورت نمیشه یعنی یک بازی بعد از مدتی به کل نابود میشه و کسانی که خریدنش شاکی میشند . کدوم شرکتی میتونه بیاد به مشتری بگه چون من فلان محصول رو از رده خارج کردم و دیگه ساپورتش نمیکنم به خاطر اینکه ضرر ندم توی مشتری حق نداری از محصولات قبلی استفاده کنی ؟ اون هم در شرایطی که قبلا اونها رو فروخته ؟
مثل این میمونه مایکروسافت بیاد بگه چون من ویندوز XP رو از رده خارج کردم ، کسانی که قبلا این ویندوز رو خریدند دیگه حق ندارند نصبش کنند ! آینده این کمپانی چی میشه ؟ تو کنتر از 24 ساعت نابود میشه میره پی کارش و اگر کمپانی به این بزرگی نابود بشه شرکت هایی که این کمپانی رو بیمه کردند به خاطر دزدی که این کمپانی انجام داده باید مبلغ تمام کسانی که یک بازی رو خریده بودند و حالا دیگه نمیتونند بازی کنندش نه به خاطر اینکه خودشون کاری کردند به خاطر اینکه اون کمپانی دیگه اجازه نمیده رو بر گردونه بهشون (اینها دیگه قانونه ربطی به تولید کننده ها نداره) در نتیجه اون شرکت بیمه هم کمرش شکسته میشه و تمامی شرکت های وابسته به اون شرکت هم نابود میشند ببینید چه ضربه ی سنگینی به اقتصاد یک کشور میخوره .
Last edited by sonixax; 07-02-2011 at 20:12.
میلاد با این اوصاف حداقل میشه گفت که به هیچ عنوان با این سیستم پیش پا افتاده نمیشه این پروژه ی عظیم رو بهش تحقق بخشید و مستلزم دور اندیشی های زیادی هست که همین باعث میشه این تکنولوژی حالا حالاها جای کار داشته باشه.
درسته با تکنولوژی های فعلی نمیشه و اگر هم بشه از نظر اقتصادی صرف نمیکنه - وقتی که یک کمپانی دیسک بازی رو میفروشه دیگه در قبال اون دیسک مسئولیتی نداره و اگر کاربر بزنه بشکونتش مشکل خودش بوده - ولی وقتی که بازی رو میفروشه و اون رو به صورت فیزیکی در اختیار یک کاربر قرار نمیده مادامی که اون شخص زندست باید ساپورتش کنه تازه طبق قانون اگر اون محصول به خاطر وراثت به بازماندگان هم برسه که طول عمر اونها هم محسوب میشه .
آیا برای سونی یا مایکروسافت صرف میکنه که یک بازی رو روی یک سرور برای صدها سال نگهداری کنند و هزینه های نگهداری و مراقبت از اون سرور رو بدند ؟
این مشکل رو سیستم عامل جدید گوگل هم داره ، یعنی اگر من فایلی رو در سرور های گوگل بذارم با اینکه سرویس رایگان بوده ولی اگر فایل من به هر دلیلی نابود بشه من میتونم پوست گوگل رو بکنم .
لطفاً پیشنهادی برای حل این مشکل بدید !
مصطفی جان Flashram ات رو یه Format بزن ببین درست میشه یا نه .
در ضمن مارک Flash ات چیه ؟ چون ممکنه Buffer اش پایین باشه.
سلام ....
دوست ام با xboxاش دچار مشکل شده....چند روز پیش زمان اپدیتش بوده...نمیبره بیرون براش آپدیت کنن..خودش باز میکنه و به کامپیوتر وصلش میکنه.....توی محیط داس یه چیزایی مینویسه....xbox خاموش میشه و الان دیگه نمیشه باهاش بازی کرد فقط میشه فیلم دید...مشکل از کجاست..؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید
احتمالا iXtreme رو Erase کرده و دیگه Write نشده .
باید ببره بیرون از اول واسش مراحل رو برن . یه موقع میزنه درایو رو Break میکنه اونوقت به جای 10 تومن باید 50 تومن بده واسش درست کنن.
من تمامی بازی ها رو همین الان هم از روی فلش اجرا میکنم.در مورد بافر بگم که من از هارد اکسترنال استفاده میکنم که مسلماً بافرش بالاست ! در واقع فلش نیست هارده. هاردم 60 گیگه که با همون روش فولدر بندی الان دارم از تمام 60 گیگش استفاده میکنم. یعنی شما میگی من تمام هارد رو که توش کلی بازی نصب کردم رو فرمت کنم ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)