تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2130 از 3347 اولاول ... 1130163020302080212021262127212821292130213121322133213421402180223026303130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,291 به 21,300 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

میگم این فورجی ایرانسل چرا اینجوره؟من دانگل تازه خریدم،تست کردم روش فورجی بیشتر سه مگابیت نمیده،ولی تریجی تا سیزده مگ هم تست داشتم،فقط برا من اینجوره؟انتن تریجی فوله البته اما فورجی بین سه تا یک هست دانگل ۳۳۷۲

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اولین دیجیتال سنتر ایرانسل در راستای ارائه هر چه بهتر محصولات و خدمات این اپراتور و تجربه حقیقی‌تر زندگی دیجیتال در تبریز، «شهر اولین‌ها»، افتتاح شد.

در راستای تجربه هرچه بیشتر زندگی دیجیتال برای شهروندان تبریزی، از این پس تمامی محصولات دیجیتالی که توسط ایرانسل در سراسر کشور ارائه می‌شود، از طریق این مرکز برای تبریزی‌ها به شکل بی‌واسطه‌تری ارائه می‌شود. ارائه این خدمات به گونه‌‌ای خواهد بود که مشترکان بتوانند محصول یا خدمت مربوطه را پیش از خرید تجربه کنند تا با آگاهی بیشتری از آن بهره‌مند شوند.

از خدمات دیگر این مرکز می‌توان به تعویض سیم‌کارت‌های قدیمی با سیم‌کارت یوسیم (USIM) با قابلیت اتصال به شبکه‌های نسل دو (2G)، نسل سه (3G) و نسل چهار (4G/LTE) ایرانسل، فروش مودم‌های 3G/4G ایرانسل، معرفی نرم‌افزارهای کاربردی مبتنی بر فناوری باند پهن ایرانسل، خدمات آهنگ‌های پیشواز ایرانسل و همچنین دریافت نظرات و پیشنهادات مشترکان توسط کارشناسان ایرانسل اشاره کرد.

مشترکان ایرانسلی که به این دیجیتال سنتر واقع در مرکز خرید «لاله پارک» تبریز مراجعه می‌کنند، همچنین می‌توانند با روشن کردن وای‌فای گوشی خود و اتصال به شبکه، خدمات ایرانسل را از این طریق نیز تجربه کنند.
    حدود 2 ماه پیش ( اخرین باری که رفته بودم لاله پار دیدم اینو )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

والا من همراه اول دارم شبها سرعتم رو ٢٥٠٠ تا ٢٨٠٠ متغيره ولي پايينتر نمياد ، جالبه با 4g ايرانسلم همين سرعت رو دارم، اينكه شما ميگي ٢٠-٣٠ گيگ دانلود ميكنم ٢٢٠٠ تومن اين كدش رو به منم بگيد من اصلا طرح نامحدود نديدم ، ايرانسل قيمتهاش كاملا فضاييه، واسه كسي كه وبگردي ميكنه شايد خوب باشه واي واسه دانلودر اصلا بصرفه نيست

Sent from my iPhone using Tapatalk
    2800 چی؟! کیلوبیت ؟! کیلو بایت ؟! اینا خیلی با هم فرق دارن .

درست و کامل بگین .

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوست من سرعت به بيت محاسبه ميشه و حجم به بايت

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

در مورد مودم 4G که آنتن تقویتی داشته باشه و بقولی کیفیت داشته باشه چند روز پیش یکی دو مدل رو از ASUS دیدم که فکر کنم کیفیت و قدرتش عالی باشه ! گرچه قیمتش رو نمیدونم و ایتکه تو بازار ایران موجود هستش یا نه (تصویر زیر) .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که این یکی adsl هستش اما قیمت مودم 4g از قیمت این پایین تر نمیتونه باشه
    Last edited by adreno; 31-05-2016 at 10:55.

7. این کاربر از adreno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه t.63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    on the MOON

پيش فرض

دوستان پیروی پست های قبلی.....
    امروز یه بسته 5گیگ هفتگی 2تومنی زدم.....ساعت 8 صبح با ماشین راه افتادم و از خونه فاصله گرفتم.....
    مسیری رو رفتم که با ماشین 2الی3 دقیقه بود و اگه پایده باشم و میان بُر بزنم، تقریباً 10دقیقه راه هست....به نقطه ای رسیدم که رو حالت 4G با دو الی سه خط آنتن و 100dbm و 30asu ........
    تو برنامه ADM اندروید....سرعت دانلود ـم کمش 1.65MB/s و حداکثر 3.50MB/s و حالت ثابت ـش 2.60MB/s بودش

هر چی از این نقطه مثل یه محور دایره ای دور تر میشدم...سرعت کمتر میشد.....

با گوگل مپ، این نقطه رو با خونه ی خودم تو خط مستقیم متر گرفتم....400m فاصله ـس....

نظرتون مودم های رو میزی 4G مثل همون TP-LINK Archer MR200 توانایی حذف این 400متر رو داره

p.s
    هرچی خواستم با speedtest یه تست سرعت بگیریم از سرور داخلی و خارجی....اصلاً کار نمیکرد، همش تو سرچ سرور بودش و رسیوی نداشت

داره خودمونی میشه sajjadm1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

علیرضا دزفولی اظهار کرد: سیاست‌های ما در تعیین تعرفه‌ها همانند گذشته است.

ایسنا: مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی تاکید کرد: در حال حاضر ایرانسل هیچ برنامه‌ای برای تغییر تعرفه‌های خود ندارد.

علیرضا دزفولی اظهار کرد: سیاست‌های ما در تعیین تعرفه‌ها همانند گذشته است. وی در پاسخ به این سوال که آیا در حوزه دیتای همراه نیز این اپراتور تصمیمی برای ایجاد تغییر در تعرفه‌ها ندارد، توضیح داد: در این بخش میزان و نحوه‌ی تقاضای مشترکان خود از جمله حجم مصرفی آنها را در نظر گرفته و تمایل آنها به قیمت بسته‌ها و هزینه تمام شده خود را نیز بررسی می‌کنیم تا در نهایت به جمع‌بندی مطلوب رسیده و قیمت را براین اساس تعیین کنیم.

مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی در ارتباط با موضوع تعیین کف قیمت اینترنت موبایل که طی هفته‌های اخیر از سوی رگولاتوری مطرح شده، اظهار کرد: علت این‌که چنین بحثی مطرح شده را کم‌وبیش می‌دانم و تصورم این است که در هر زمان و هر موضوعی از جمله قیمت اینترنت وقتی بحث کف یا سقف مطرح می‌شود، لازم است که این حدود برای تمام بازیکنان یک عرصه مشخص شوند، چرا که نمی‌توان برای گروهی خاص از عرضه‌کنندگان یک قانون خاص در نظر گرفته و مابقی آنها را فراموش کرد.

دزفولی ادامه داد: ما بر این باوریم که چه در زمینه‌ی کف و چه در خصوص سقف قیمت اینترنت باید قدرت خرید مردم، وضعیت اقتصادی آنها و قیمت تمام شده برای هر ارائه‌دهنده خدمات تناسب داشته باشد. برهمین اساس این‌که بخواهیم صرفا ضرر برخی از تامین‌کنندگان را مبنای تصمیم گیری قرار دهیم اتفاق درستی نخواهد بود.

وی در ارتباط با این‌که آیا تعیین قیمت کف اینترنت در نهایت موجب بالارفتن هزینه اینترنت موبایل برای کاربر نهایی نخواهد شد، گفت: این موضوع بستگی به رقمی که برای کف قیمت تعیین می‌شود دارد و اگر این رقم عادلانه باشد کاربر نهایی متضرر نخواهد شد.

مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی در ارتباط با صحبت‌های برخی از اپراتورها مبنی بر این‌که در خصوص ارائه‌ی اینترنت موبایل در موارد متعدد اپراتورهای رقیب اقدام به دامپینگ کرده و اینترنت را با قیمتی کمتر از قیمت تمام شده ارائه کرده‌اند، اظهار کرد: دامپینگ مربوط به زمانی می‌شود که فردی پس از اعلام تعرفه‌ای آن خدمت را با قیمت پایین‌تر ارائه کند، اما ما معمولا در این زمینه پیشرو بوده و اولین‌بار قیمت را اعلام کرده‌ایم بنابراین این موضوع در مورد ایرانسل صدق نمی‌کند، چرا که ما متنوع‌ترین بسته‌ها را از نظر حجم و تناسب با نیاز مصرف‌کنندگان ارائه داده‌ایم.

دزفولی با بیان این‌که ایرانسل در ارائه بسته‌های تخفیفی اینترنت نیاز و مصرف مشترکان خود را تجزیه و تحلیل کرده و برهمین اساس بسته‌های مختلف را طراحی می‌کند، متذکر شد: گاهی در برخی تبلیغات دیده می‌شود که قیمت یک گیگ اینترنت به 700 تومان می‌رسد که اگر این قیمت را در نظر بگیریم این همان قیمتی است که اینترنت را از شرکت زیرساخت تحویل می‌گیرند و اگر قرار است در این عرصه اقدامی شود باید با چنین شرکت‌هایی برخورد صورت گیرد.

مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی در ارتباط با صحبت‌هایی که گاهی مطرح شده و بر اساس آنها عنوان می‌شود برخی اپراتورهای همراه اینترنت را زیرقیمت تمام شده عرضه کرده و برای از میدان به در کردن رقیب متضرر می‌شوند، عنوان کرد: به هر صورت اطلاعات مالی و صورت حساب اپراتورها در رگولاتوری وجود دارد و من فکر می‌کنم شرکت ایرانسل مخاطب این موضوعات نیست و اپراتورهایی که در این زمینه مخاطب هستند می‌توانند از خود دفاع کنند. سازمان تنظیم مقررات نیز قطعا می‌تواند این موضوع را اعلام کند که آیا اپراتوری درارائه‌ی اینترنت موبایل به گونه‌ای برخورد کرده است که متضرر شود یا خیر.

دزفولی در پایان صحبت‌های خود با تاکید بر این‌که ایرانسل حاضر به اجحاف در حق مشترکان خود نیست، اظهار کرد: حدود 10 سال است که ما در تعرفه‌گذاری خود سهامداران، اهداف دولت و مشترکان را مورد توجه داشته و تلاش داریم به هیچ یک از آنها اجحاف نشود، اما در نهایت به این نکته تاکید داریم که نمی‌توان به‌طور چشم بسته یک بخش خاص را در نظر گرفته و افرادی که از حقوق مشترک دفاع می‌کنند را متهم به دامپینگ کرد.

11. 2 کاربر از sajjadm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

علیرضا دزفولی اظهار کرد: سیاست‌های ما در تعیین تعرفه‌ها همانند گذشته است.

ایسنا: مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی تاکید کرد: در حال حاضر ایرانسل هیچ برنامه‌ای برای تغییر تعرفه‌های خود ندارد.

علیرضا دزفولی اظهار کرد: سیاست‌های ما در تعیین تعرفه‌ها همانند گذشته است. وی در پاسخ به این سوال که آیا در حوزه دیتای همراه نیز این اپراتور تصمیمی برای ایجاد تغییر در تعرفه‌ها ندارد، توضیح داد: در این بخش میزان و نحوه‌ی تقاضای مشترکان خود از جمله حجم مصرفی آنها را در نظر گرفته و تمایل آنها به قیمت بسته‌ها و هزینه تمام شده خود را نیز بررسی می‌کنیم تا در نهایت به جمع‌بندی مطلوب رسیده و قیمت را براین اساس تعیین کنیم.

مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی در ارتباط با موضوع تعیین کف قیمت اینترنت موبایل که طی هفته‌های اخیر از سوی رگولاتوری مطرح شده، اظهار کرد: علت این‌که چنین بحثی مطرح شده را کم‌وبیش می‌دانم و تصورم این است که در هر زمان و هر موضوعی از جمله قیمت اینترنت وقتی بحث کف یا سقف مطرح می‌شود، لازم است که این حدود برای تمام بازیکنان یک عرصه مشخص شوند، چرا که نمی‌توان برای گروهی خاص از عرضه‌کنندگان یک قانون خاص در نظر گرفته و مابقی آنها را فراموش کرد.

دزفولی ادامه داد: ما بر این باوریم که چه در زمینه‌ی کف و چه در خصوص سقف قیمت اینترنت باید قدرت خرید مردم، وضعیت اقتصادی آنها و قیمت تمام شده برای هر ارائه‌دهنده خدمات تناسب داشته باشد. برهمین اساس این‌که بخواهیم صرفا ضرر برخی از تامین‌کنندگان را مبنای تصمیم گیری قرار دهیم اتفاق درستی نخواهد بود.

وی در ارتباط با این‌که آیا تعیین قیمت کف اینترنت در نهایت موجب بالارفتن هزینه اینترنت موبایل برای کاربر نهایی نخواهد شد، گفت: این موضوع بستگی به رقمی که برای کف قیمت تعیین می‌شود دارد و اگر این رقم عادلانه باشد کاربر نهایی متضرر نخواهد شد.

مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی در ارتباط با صحبت‌های برخی از اپراتورها مبنی بر این‌که در خصوص ارائه‌ی اینترنت موبایل در موارد متعدد اپراتورهای رقیب اقدام به دامپینگ کرده و اینترنت را با قیمتی کمتر از قیمت تمام شده ارائه کرده‌اند، اظهار کرد: دامپینگ مربوط به زمانی می‌شود که فردی پس از اعلام تعرفه‌ای آن خدمت را با قیمت پایین‌تر ارائه کند، اما ما معمولا در این زمینه پیشرو بوده و اولین‌بار قیمت را اعلام کرده‌ایم بنابراین این موضوع در مورد ایرانسل صدق نمی‌کند، چرا که ما متنوع‌ترین بسته‌ها را از نظر حجم و تناسب با نیاز مصرف‌کنندگان ارائه داده‌ایم.

دزفولی با بیان این‌که ایرانسل در ارائه بسته‌های تخفیفی اینترنت نیاز و مصرف مشترکان خود را تجزیه و تحلیل کرده و برهمین اساس بسته‌های مختلف را طراحی می‌کند، متذکر شد: گاهی در برخی تبلیغات دیده می‌شود که قیمت یک گیگ اینترنت به 700 تومان می‌رسد که اگر این قیمت را در نظر بگیریم این همان قیمتی است که اینترنت را از شرکت زیرساخت تحویل می‌گیرند و اگر قرار است در این عرصه اقدامی شود باید با چنین شرکت‌هایی برخورد صورت گیرد.

مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی در ارتباط با صحبت‌هایی که گاهی مطرح شده و بر اساس آنها عنوان می‌شود برخی اپراتورهای همراه اینترنت را زیرقیمت تمام شده عرضه کرده و برای از میدان به در کردن رقیب متضرر می‌شوند، عنوان کرد: به هر صورت اطلاعات مالی و صورت حساب اپراتورها در رگولاتوری وجود دارد و من فکر می‌کنم شرکت ایرانسل مخاطب این موضوعات نیست و اپراتورهایی که در این زمینه مخاطب هستند می‌توانند از خود دفاع کنند. سازمان تنظیم مقررات نیز قطعا می‌تواند این موضوع را اعلام کند که آیا اپراتوری درارائه‌ی اینترنت موبایل به گونه‌ای برخورد کرده است که متضرر شود یا خیر.

دزفولی در پایان صحبت‌های خود با تاکید بر این‌که ایرانسل حاضر به اجحاف در حق مشترکان خود نیست، اظهار کرد: حدود 10 سال است که ما در تعرفه‌گذاری خود سهامداران، اهداف دولت و مشترکان را مورد توجه داشته و تلاش داریم به هیچ یک از آنها اجحاف نشود، اما در نهایت به این نکته تاکید داریم که نمی‌توان به‌طور چشم بسته یک بخش خاص را در نظر گرفته و افرادی که از حقوق مشترک دفاع می‌کنند را متهم به دامپینگ کرد.

جای بسی امیدواری هستش که آقای دزفولی اینطور حرفی زده . امیدوارم فقط حرف هاش عوض نشه و جلو دزدها مقاومت کنه .

13. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نمیدونم چرا حس می‌کنم حجمم بسته اینترنتم بیشتر از قبل مصرف میشه. کسی مشکلی با حجم مصرفی ایرانسل نداره؟ آپلود ایرانسل رایگان نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •