تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2130 از 3017 اولاول ... 113016302030208021202126212721282129213021312132213321342140218022302630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,291 به 21,300 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

دوست عزیز به هیچ وجه قطعی ندارم وسط تایم شبانه و آی پی ثابته ! مگه میشه هر شب راس ساعت 3 قطع و وصل بشه ! نمیشه مثلا یه بار 2:30 یا 4 قطع و وصل بشه ! این مسئله توی اکسین ضحی و ... هم توی شهرهای مختلف دیدم که کاربرا گفتن همین جا ! قطعا از اکانتینگ هست و تنظیم کردن این مورد رو ! مسئله اینه که کسی خبر نداره یا نمیخواد بگه که جریان چیه و باید چه کار کرد از شر این محدودیت خلاص شد وگرنه من فقط نیستم که این مشکل رو دارم ! من الان پینگ رو با اون آی پی که دادید تا 129 هم کاهش دادم ولی بازم ساعت 3 سرعت برمیگرده به حالت اسمی ! شما رنج آیی تون توی گروه فرشاد و شایان هست ؟ فرق اکسین با ماناماد چیه شما که نماینده ای دوست عزیز ؟
    Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 07-02-2015 at 01:59.

2. این کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز به هیچ وجه قطعی ندارم وسط تایم شبانه و آی پی ثابته ! مگه میشه هر شب راس ساعت 3 قطع و وصل بشه ! نمیشه مثلا یه بار 2:30 یا 4 قطع و وصل بشه ! این مسئله توی اکسین ضحی و ... هم توی شهرهای مختلف دیدم که کاربرا گفتن همین جا ! قطعا از اکانتینگ هست و تنظیم کردن این مورد رو ! مسئله اینه که کسی خبر نداره یا نمیخواد بگه که جریان چیه و باید چه کار کرد از شر این محدودیت خلاص شد وگرنه من فقط نیستم که این مشکل رو دارم ! من الان پینگ رو با اون آی پی که دادید تا 129 هم کاهش دادم ولی بازم ساعت 3 سرعت برمیگرده به حالت اسمی ! شما رنج آیی تون توی گروه فرشاد و شایان هست ؟ فرق اکسین با ماناماد چیه شما که نماینده ای دوست عزیز ؟
    ساعت 3 اسمی میشه

4. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دقیقا منم همینطور الان حتی پینگم بهترین وضعیته همش رو 110 هست

6. این کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

بله احسان و سامان عزیز من هم همینو میگم ! ماناماد ، ضحی ، اکسن ، پردیس همه کاربرهای این شرکت ها همین جا این مسئله رو اعلام کردن ! خودم از چند نفر آشنا هم پرسیدم همینه ! پس مشکل از کاربرا نیست ! وگرنه نه از آی پی هست نه از پینگ و این چیزا ! قطعا یه چیزی هست که گفته نمیشه ...

8. این کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بله احسان و سامان عزیز من هم همینو میگم ! ماناماد ، ضحی ، اکسن ، پردیس همه کاربرهای این شرکت ها همین جا این مسئله رو اعلام کردن ! خودم از چند نفر آشنا هم پرسیدم همینه ! پس مشکل از کاربرا نیست ! قطعا یه چیزی هست که گفته نمیشه ...
    دقیقا و خیلی اصرار دارن که از گروهه

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مشکل ربطی به پینگ نداره
    اینکه گفته میشه از ایپیه در اصل درسته چون ایپی مشخص کننده گروهه
    حالا نمیدونم چرا بعضی گرو ها اسمی میشن احتمالا از اکانتینگ باشه

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

یعنی تمام گروه ها به جز گروه شما مشکل دارن ؟ نشنیدم به جز گروه شما کسی بگه سرعتم تا 6 ثابت میمونه ! تا حالا هر کی رو پرسیدم گفته 3 برمیگرده اسمی !

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فرشاد امروز هم نت درست نشد
    از اونجایی که مخابرات همه کاراشو شبا و روزای تعطیل انجام میده پس فکر کنم حداقل فردا هم فری باشیم
    حتی روزا هم کم نمیشه

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یعنی تمام گروه ها به جز گروه شما مشکل دارن ؟ نشنیدم به جز گروه شما کسی بگه سرعتم تا 6 ثابت میمونه ! تا حالا هر کی رو پرسیدم گفته 3 برمیگرده اسمی !
    پس احتمالا فقط گروه ما سرعت شبانش درست باشه
    گروه ما یه خصوصیت دیگه هم که داره اینه که پورتاش فری هستن یعنی میتونی از هر اکانت و شماره تلفنی خواستی استفاده کنی

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

به صورت کاملا اتفاقی با فرشاد توی یک گروه هستی ! خیلی اتفاقی تر 4 روزه نت رایگان شده براتون ! و این یکی دیگه کاملا تصادفیه که پورتهاتون هم بازه بقیه گروه ها هم شانس ندارن ! شانس چه چیز خوبیه ؟ #شانس

just kiding ...

15. این کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •