اينجا كسي مثل من هست فارغ التحصيل شده باشه و بعد يه مفطع بالاتر قبول شده باشه و معافيت تحصيلي براش رد شده باشه.
با اينكه معافيت تحصيلي داره با مدرك فارغ التحصيلي قبلي واسه معافيت پزشكي اقدام كرده باشه؟
اينجا كسي مثل من هست فارغ التحصيل شده باشه و بعد يه مفطع بالاتر قبول شده باشه و معافيت تحصيلي براش رد شده باشه.
با اينكه معافيت تحصيلي داره با مدرك فارغ التحصيلي قبلي واسه معافيت پزشكي اقدام كرده باشه؟
Last edited by immortal.; 08-04-2014 at 23:45.
داداش خدا از دهنت بشنوه كه بتونم با اخرين مدرك فارغ التحصيلي در حالي كه معافيت تحصيلي دارم بدون انصراف از دانشگاه اقدام كنم
دست راستت بالا سر ما باشه که خدمتمون 6 دقیقه(نه 36 دقیقه)فاصله داشته باشه
من مدرکی ندیدم واسه تک پسری که باید ارائه کنیم توی پستای قبلی اشاره شده باشه.لطف میکنی بگی؟؟باید روز اول اموزشی ببرم؟
حالامن 01 ارتش هستم.میتونم همون پادگان خدمت کنم؟؟؟اگه میشه چجوری؟؟؟
Last edited by THE CORRE; 09-04-2014 at 00:41.
دوره اردیبهشت؟
هتل 01 معروفه
نه دوست عزیز چون برادر دارین معاف نمیشین، کفالت برای تک فرزند ذکور هست.
مهم نیست چند ثانیه فاصله داری، مهم اینه که چقدر اجازه میدن خونه باشی.
مدارک هم اگه درست یادم بمونه کپی برابر اصل از تمام صفحات شناسنامه والدین و خودتون و یه نامه ای هم برای ثبت احوال مینویسن تا استعلام کنند، جواب اون.
البته من برای ناجا میگم، نیمه اول آموزش میگن.
یعنی خاتمی یزد دیگه نیرو هوایی سپاه نمیگیره ؟؟؟ باید برم اردکان ؟؟
این دوره پدافند دیگه چیه ؟؟؟ همون دوره کد هست ؟؟؟؟
البته تا جایی که من میدونم بسته به معافیت پزشکی برادر بزرگتر ممکنه که معافیت کفالت شما رو قبول یا رد کنن...
منم چند بار که میدان سپاه رفتم گفتن به احتمال 90 درصد به خاطر شرایط پدرتون و اینکه برادر بزرگنر معافیت چشمی گرفتن معاف میشی ولی باز باید کمیسیون پزشکی تشکیل بشه جواب قطعی رو اونا با معاینه پدرتون و برادرتون میدن
گواهینامه رو باید ببرم اونجا؟اکثر پادگانها هم همون اول آموزشی میان یه برگه میدن و میگن توش شرایطت رو بنویس ( تک فرزندی ، شغل ، رشته تحصیلی ، مجرد یا متاهل ( البته کپی سند ازدواج رو همونجا میخوان ) ، مهارت ها ، گواهینامه و ... )
مهرات ها هر چیزی میشه یا باید تو یه زمینه خاصی باشه؟
این نامه رو خودم باید از ثبت احوال شهرم بگیرم؟مدارک هم اگه درست یادم بمونه کپی برابر اصل از تمام صفحات شناسنامه والدین و خودتون و یه نامه ای هم برای ثبت احوال مینویسن تا استعلام کنند، جواب اون.
میشه لطفا درباره نامه یه توضیح بدی؟
ممنون.
Last edited by Ho3ein A; 09-04-2014 at 09:21.
دوستان یک سوال فنی/من تک فرزند پسرم(یکی خواهر فقط دارم که عروس شده)//برای مثال اگه خدای نکرده کسی مثا من تک فرزند باشه پدرش فوت بکند طبق قانون نظام وظیفه بهش به مدت 30 ماه معافیت موقت میدهندبعد اگه دیدند تو این 30 ماه شرایط فرقی نکرد تبدیل به دایم میشه (تا وقتی که مادر عروس نشه-اگر عروس شد باطل میشه معافیت موقت و باید برود خدمت)//حالا تواین فرجه 30 ماه اگه مادر شخص هم فوت کرد اون وقت تکلیف خدمت کسی که کفیل مادرش شده و به مدت 30 ماه معافیت موقت گرفته چه می شود؟؟؟؟
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)