تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2130 از 4105 اولاول ... 1130163020302080212021262127212821292130213121322133213421402180223026303130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,291 به 21,300 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اينجا كسي مثل من هست فارغ التحصيل شده باشه و بعد يه مفطع بالاتر قبول شده باشه و معافيت تحصيلي براش رد شده باشه.
    با اينكه معافيت تحصيلي داره با مدرك فارغ التحصيلي قبلي واسه معافيت پزشكي اقدام كرده باشه؟
    Last edited by immortal.; 08-04-2014 at 23:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

شما باید یه نامه انصراف از دانشگاه بگیری که از تاریخ اون نامه 6 ماه وقت داری تا خودت رو معرفی کنی وگرنه وارد غیبت میشی.

و اگر با همون مدرک فوق دیپلمت بخوای اقدام کنی تا پایان شهریور ماه امسال وقت داری تا خودت رو معرفی کنی .

فقط در این مورد برو +10 بگو که شرایط دانشگاه من اینه و علاوه بر اینکه معافیت تحصیلی دارم میخوام برم خدمت ، و بگو حالا همون فوق دیپلیم بیارم یا به خاطر معافیت تحصیلی باید نامه انصراف بیارم و بگو که حداقل تا پایان شهریور وقت دارم

چون ممکنه بگه برو از دانشگاه نامه بیار تا غیبت نخوری.

با همون فوق دیپلم احتمالا قبول میکنن منتها این سوالا برای اطمینان خودته.

اگه شرایطت واقعا بده برو بگیر ، چون تو آموزشی خیلی موثر هست و اکثر یگانها هم برای معاف از رزم یه تفاوت هایی رو قرار میدن.

معاف از رزمی هم فقط تو پروندت ثبت میشه و هیجات نمینویسن که معاف از رزمی ، حتی روی کارت . فقط تو پروندت ثبت میشه.

نکته دیگه ای هم که هست اگر بخوای تو ارگانهای نظامی استخدام بشی { نظامی بشی } هرنوع معافی براشون مهمه ولی اگه بخوای کارمند این ارگانا بشی معاف از رزمی زیاد مهم نیست.

اگه آشنا نداری زیاد بهش امید نداشته باش و برو یه جا دیگه هم اقدام کن . چون اون دو نفری که قراره قبول شن به احتمال زیاد آشنا دارن
    داداش خدا از دهنت بشنوه كه بتونم با اخرين مدرك فارغ التحصيلي در حالي كه معافيت تحصيلي دارم بدون انصراف از دانشگاه اقدام كنم

داره خودمونی میشه THE CORRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    021

پيش فرض

تک پسر . پسر نظامی هم جز شرایط محسوب میشه
    حتما تمام مواردی که دوستان هم بالا گفتن باید با مدرک و اسناد باشه،تمام کسانی که میشناسم تک پسر بودن تاثیر داشته و اونا تو شهر خودشون خدمت میکنند
    یا حداقلش اینه که تونستن بعدا از دو یا سه ماه انتقالی بگیرن بیان شهر خودشون
    محل خدمت هرچه قدر نزدیک تر باشه بهتره
    سربازی سخت و طاقت فرسا و دور بودن مرد سازی نداره،فقط و فقط عقده و دلتنگی میاره
    محل خدمت من و تمام دوستانی که در آموزشی بودیم باهم 15 نفری میشیم 5 تا خیابون از خونمون فاصله داره
    پیاده 6 دقیقه طول میکشه تا برم،میخوام این رو بگم هرچهقدر خرج میکنید هرچه قدر مدرک و شانس دارید هرچه قدر برگ برنده دارید رو کنید بیفتید شهر خودتون
    دست راستت بالا سر ما باشه که خدمتمون 6 دقیقه(نه 36 دقیقه)فاصله داشته باشه

من مدرکی ندیدم واسه تک پسری که باید ارائه کنیم توی پستای قبلی اشاره شده باشه.لطف میکنی بگی؟؟باید روز اول اموزشی ببرم؟
    حالامن 01 ارتش هستم.میتونم همون پادگان خدمت کنم؟؟؟اگه میشه چجوری؟؟؟
    Last edited by THE CORRE; 09-04-2014 at 00:41.

در آغاز فعالیت fj6621's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه سوال فنی
    نزاجا تهران 01 آموزشی چطوره؟
    من باس برم کسی آمار اگه داره بگه
    دوره اردیبهشت؟
    هتل 01 معروفه

5. این کاربر از fj6621 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام دوستان والا یه چند روزی درگیره کارهای سربازی هستم من میخوام برای معافیت کفالت اقدام کنم چند بار میدان سپاه رفتم و پرس و جو کردم و گفتن معاف میشی پلیس +10 هم گفت معاف میشی ولی خودم شکاکم
    پدره بنده بالای 65 سال سن داره ولی یه برادر بزرگتر از خودم دارم که ایشون معافیت چشمی گرفتن پدره من به علت بیماری دیابت یک پاشو از دست داده و روزی 2 وعده آمپول میزنه و پیوند کلیه هم شده خلاصه بنده همیشه باید حواسم بهش باشه من این شرایط رو تشریح کردم برای نظام وظیفه گفتن معافی رو بهت میدن
    حالا دوستان به نظرتون من معاف میشم یا خیر خواهشا کمک کنید
    نه دوست عزیز چون برادر دارین معاف نمیشین، کفالت برای تک فرزند ذکور هست.

دست راستت بالا سر ما باشه که خدمتمون 6 دقیقه(نه 36 دقیقه)فاصله داشته باشه

من مدرکی ندیدم واسه تک پسری که باید ارائه کنیم توی پستای قبلی اشاره شده باشه.لطف میکنی بگی؟؟باید روز اول اموزشی ببرم؟
    حالامن 01 ارتش هستم.میتونم همون پادگان خدمت کنم؟؟؟اگه میشه چجوری؟؟؟
    مهم نیست چند ثانیه فاصله داری، مهم اینه که چقدر اجازه میدن خونه باشی.

مدارک هم اگه درست یادم بمونه کپی برابر اصل از تمام صفحات شناسنامه والدین و خودتون و یه نامه ای هم برای ثبت احوال مینویسن تا استعلام کنند، جواب اون.

البته من برای ناجا میگم، نیمه اول آموزش میگن.

7. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام علیکم من خودم الان نیروی هوایی سپاه هستم البته اسم اصلیش نیروی هوا فضا هست اموزشی نیروی هوایی فقط مربوط به پادگان ولیعصر اردکان هست یکی از بهترین پادگانهای اموزشی هست یعنی اگه خودت بری متوجه برخوردشون میشی همشون ادمای مومنی هستن که اذیت سرباز نمیکنن در مورد اینکه همونجا نگهت دارن احتمالش خیلی کمه اخه هر کی اونجا هست با پذیرش اومده نیروی هوایی یعنی بدون پذیرش احتمالش خیلی کمه که اونجا بیوفتی البته اگر هم نگهت دارن از لحاظ مرخصی بهترینه 9روز اونجایی 7 روز خونه ولی الان پادگان ما برای شهرستانی هاش بصورت اینه که 30 روز میمونن 10 روز میرن خونه یه چیز دیگه هم بگه که احتمال این که شما دوره پدافند بیوفتی هست یعنی بعد از اموزشیت که تموم بشه یه مرخصی 10 روزه میری دوباره برمیگردی اردکان یه دوره 45 روزه پدافند داره فقط هم بچه هایی از شهرهای شیراز کرج تبریز بندر عباس و کرمانشاه بهشون میخوره

یعنی خاتمی یزد دیگه نیرو هوایی سپاه نمیگیره ؟؟؟ باید برم اردکان ؟؟

این دوره پدافند دیگه چیه ؟؟؟ همون دوره کد هست ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

سلام دوستان والا یه چند روزی درگیره کارهای سربازی هستم من میخوام برای معافیت کفالت اقدام کنم چند بار میدان سپاه رفتم و پرس و جو کردم و گفتن معاف میشی پلیس +10 هم گفت معاف میشی ولی خودم شکاکم
    پدره بنده بالای 65 سال سن داره ولی یه برادر بزرگتر از خودم دارم که ایشون معافیت چشمی گرفتن پدره من به علت بیماری دیابت یک پاشو از دست داده و روزی 2 وعده آمپول میزنه و پیوند کلیه هم شده خلاصه بنده همیشه باید حواسم بهش باشه من این شرایط رو تشریح کردم برای نظام وظیفه گفتن معافی رو بهت میدن
    حالا دوستان به نظرتون من معاف میشم یا خیر خواهشا کمک کنید
    نه دوست عزیز چون برادر دارین معاف نمیشین، کفالت برای تک فرزند ذکور هست.
    البته تا جایی که من میدونم بسته به معافیت پزشکی برادر بزرگتر ممکنه که معافیت کفالت شما رو قبول یا رد کنن...

10. این کاربر از " M e H r D a D " بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

البته تا جایی که من میدونم بسته به معافیت پزشکی برادر بزرگتر ممکنه که معافیت کفالت شما رو قبول یا رد کنن...
    منم چند بار که میدان سپاه رفتم گفتن به احتمال 90 درصد به خاطر شرایط پدرتون و اینکه برادر بزرگنر معافیت چشمی گرفتن معاف میشی ولی باز باید کمیسیون پزشکی تشکیل بشه جواب قطعی رو اونا با معاینه پدرتون و برادرتون میدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

اکثر پادگانها هم همون اول آموزشی میان یه برگه میدن و میگن توش شرایطت رو بنویس ( تک فرزندی ، شغل ، رشته تحصیلی ، مجرد یا متاهل ( البته کپی سند ازدواج رو همونجا میخوان ) ، مهارت ها ، گواهینامه و ... )
    گواهینامه رو باید ببرم اونجا؟
    مهرات ها هر چیزی میشه یا باید تو یه زمینه خاصی باشه؟

مدارک هم اگه درست یادم بمونه کپی برابر اصل از تمام صفحات شناسنامه والدین و خودتون و یه نامه ای هم برای ثبت احوال مینویسن تا استعلام کنند، جواب اون.
    این نامه رو خودم باید از ثبت احوال شهرم بگیرم؟
    میشه لطفا درباره نامه یه توضیح بدی؟

ممنون.
    Last edited by Ho3ein A; 09-04-2014 at 09:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان یک سوال فنی/من تک فرزند پسرم(یکی خواهر فقط دارم که عروس شده)//برای مثال اگه خدای نکرده کسی مثا من تک فرزند باشه پدرش فوت بکند طبق قانون نظام وظیفه بهش به مدت 30 ماه معافیت موقت میدهندبعد اگه دیدند تو این 30 ماه شرایط فرقی نکرد تبدیل به دایم میشه (تا وقتی که مادر عروس نشه-اگر عروس شد باطل میشه معافیت موقت و باید برود خدمت)//حالا تواین فرجه 30 ماه اگه مادر شخص هم فوت کرد اون وقت تکلیف خدمت کسی که کفیل مادرش شده و به مدت 30 ماه معافیت موقت گرفته چه می شود؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •