تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2130 از 2199 اولاول ... 1130163020302080212021262127212821292130213121322133213421402180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,291 به 21,300 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

مخابرات میگه مشکل از کابل ها پوسیدگی باید باشه و خودت باید هزینه کابل های خیابونتون رو متقبل بشی یا صبر کنی نیمه ی دوم سال برای تعویض اقدام کنیم و گفتم خط جدید بدبد گفتند خط جدید 2 ماه طول می کشه و روش اینترنت پر سرعت پشتیبانی نمیشه .............

توی تهران سر وصل شدن ADSL مون بوق قطع شد، مگه 17 قبول می کرد؟! هیچی پاشدم رفتم مخابرات منطقه آنقدر سریش شدم که بالاخره دستور رسیدگی دادن و فهمیدن مشکل از ترمینال های بین راهی ( همون باکس های داخل خیابون ها ) هست. دونه دونه چکش کردن تا برطرف کردن!!! بعد 4 روز وصل شد بالاخره!
    اهواز شهر گل و بلبله!!!!! باید به اون مسئول نزدیک بشی و به زبان خودش باهاش حرف بزنی و طرح رفاقت بریزی تا کارت پیش بره. اگر اون طرف که مسئول رسیدگی به کارته عربه، باهاش عربی حرف بزن، اگر لره، باهاش لری حرف بزن، اگر هم نمی تونی به زبون خودش حرف بزنی، یکی از رفقا یا آشناها رو که بلده با خودت ببر. توی اهواز اینجوری باید کار پیش ببری... واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااییی یی !!!!!! یعنی خدا نکنه آدم کارش گیر یه ارگان توی اهواز بیافته! بیچاره می کنن آدمو!

دوستان مبین نت بگیرم یا ایرانسل ؟ یک کلام ............
    با توجه به سابقه خراب مبین نت به ویژه در شهر گل و بلبل اهواز، ایرانسل رو پیشنهاد میدم

2. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با این حرفا دارم از خرید مبین نت منصرف میشم ............. برم سمت ایرانسل مثل اینکه .....................

الان ایرانسل رو چک که می‌کردم دیدم سیستم جدیدی گذاشتن و نسبت به شهر سرعت خاص یا مدت خاصی رو می‌فروشن. مثلاً به تهرانی جماعت اکانت یک ساله سرعت یک یا دو مگ نمی‌دن. بد نیست قبل از انتخاب این بخش رو نگاه کنید و تصمیم بگیرید.

4. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

الان ایرانسل رو چک که می‌کردم دیدم سیستم جدیدی گذاشتن و نسبت به شهر سرعت خاص یا مدت خاصی رو می‌فروشن. مثلاً به تهرانی جماعت اکانت یک ساله سرعت یک یا دو مگ نمی‌دن. بد نیست قبل از انتخاب این بخش رو نگاه کنید و تصمیم بگیرید.
    لطفا لینکشو بده ببینیم این دیگه چه بازی ایه؟!
    راستی با محاسبه کننده تعرفه هاش حال کردم. چیز باحالیه

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

یعنی چه اشتباهی کردم مودم ایرانسل تبدیلش کردم مبین نت دستم به هیجا وصل نیست بعد جابجا سدم منزل جدید مبین نت آنتنش خیلی کمه. حالا سرویس ۵۱۲ ۴ گیگ رو هم حذفش کردن ما شا اله هر روز پیشرفت میکنن. الان من ۸ گیگ نخوام کی رو باید ببینم؟؟؟

Sent from my GT-P7300 using Tapatalk

7. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یعنی چه اشتباهی کردم مودم ایرانسل تبدیلش کردم مبین نت دستم به هیجا وصل نیست بعد جابجا سدم منزل جدید مبین نت آنتنش خیلی کمه. حالا سرویس ۵۱۲ ۴ گیگ رو هم حذفش کردن ما شا اله هر روز پیشرفت میکنن. الان من ۸ گیگ نخوام کی رو باید ببینم؟؟؟

Sent from my GT-P7300 using Tapatalk
    512 چهارگیگ حذف نشده که من الان نگاه کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مخابرات میگه مشکل از کابل ها پوسیدگی باید باشه و خودت باید هزینه کابل های خیابونتون رو متقبل بشی یا صبر کنی نیمه ی دوم سال برای تعویض اقدام کنیم و گفتم خط جدید بدبد گفتند خط جدید 2 ماه طول می کشه و روش اینترنت پر سرعت پشتیبانی نمیشه .............
    یعنی باید این مخابرات ایران را شخم زد خراب کرد و دوباره از نو ساخت. مخابرات ایران تمام توجه اش به تلفن ثابت و استفاده از اون هستش. دوره این نوع سرویس ها دیگه تموم شده.الان دوره سرویس های روی IP (مثل iptv,voip ,...) هستش. تا جایی که من میدونم الان تو بیشتر کشورها میری یه خط دیتا میگیری روی همون یه شماره تلفن (voip) هم بهت میدن اما تو ایران ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حذف شود....................
    Last edited by Mr.Aras; 28-04-2014 at 17:02. دليل: پست تکراری

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

لطفا لینکشو بده ببینیم این دیگه چه بازی ایه؟!
    راستی با محاسبه کننده تعرفه هاش حال کردم. چیز باحالیه

لینک اینه. ولی چون اینجور چیزها به مرور عوض می‌شه یه عکس هم گرفتم که صحبت عوض نشه.
    محاسبه هزینه و انتخاب اکانت هم واقعاً به درد ۹۰ درصد به بالای کاربرها نمی‌خوره چون به نظر همه دیگه بعد از سالها مصرف حساب کارشون دستشون هست و می‌دونن چقدر نیاز به مصرف دارن. بعد اینترنت یه بدیش این هست که سرعت و راحتی کار با اون، مصرف می‌سازه. یعنی طرف قبلاؐ سرعت کم داشته و نهایت آهنگ دانلود می‌کرده. حالا رفته سرعت مثلاؐ ۱۰ مگابیت گرفته و دیگه فیلم زیر چند گیگ حجم رو فیلم حساب نمی‌کنه.

"لینک عبارت فارسی توش داره و خراب می‌شد و اینجوری فرستادم"
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

لینک اینه. ولی چون اینجور چیزها به مرور عوض می‌شه یه عکس هم گرفتم که صحبت عوض نشه.
    محاسبه هزینه و انتخاب اکانت هم واقعاً به درد ۹۰ درصد به بالای کاربرها نمی‌خوره چون به نظر همه دیگه بعد از سالها مصرف حساب کارشون دستشون هست و می‌دونن چقدر نیاز به مصرف دارن. بعد اینترنت یه بدیش این هست که سرعت و راحتی کار با اون، مصرف می‌سازه. یعنی طرف قبلاؐ سرعت کم داشته و نهایت آهنگ دانلود می‌کرده. حالا رفته سرعت مثلاؐ ۱۰ مگابیت گرفته و دیگه فیلم زیر چند گیگ حجم رو فیلم حساب نمی‌کنه.

"لینک عبارت فارسی توش داره و خراب می‌شد و اینجوری فرستادم"
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این دیگه چه مسخره بازیه؟ یه شهر رونتر یکی ارزونتر!!! یکی سرعت بیشتر یکی کمتر!!!دو روز دیگه مبین نتم میبینه همینجوری میکنه

14. 2 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

این دیگه چه مسخره بازیه؟ یه شهر رونتر یکی ارزونتر!!! یکی سرعت بیشتر یکی کمتر!!!دو روز دیگه مبین نتم میبینه همینجوری میکنه
    به خاطر این هست که در بعضی شهرها کاربر به اندازه کافی جمع کرده مثل تهران ، اما بعضی شهرهای دیگه کاربر کمتری داره مثل اصفهان
    من خودم اصفهانی هستم ، بالای 10 ساله سر و کارم با اینترنت هست ولی کلا اصفهان کاربرای اینترنتش حالا از هر نوع اینترنتی فرقی نداره ،
    کاربرای اینترنتش خیلی کمتر از شهرای دیگه هستند در مقایسه با خوزستان ، شیراز و ....
    این کار رو کرده که تو این جور شهرها کاربر جمع کنه

16. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •