ما ک قطعى چيزى نديديم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ما ک قطعى چيزى نديديم
کسانی که SNR margin Downstream آنها کم است ADSL Mode را ADSL2+ و Annex Type را ANNEX A انتخاب کنند، من با اینکار SNR margin Downstream را حداقل 5 واحد بیشتر کردم(از حدود10 به حدود 15 تغییر کرد).
قطعی رو نمیدونم ئینگ رفته بالا بد جور رو اعصابه ساعت 8 به بعد که کلا می ره رو 300 350 صبح ها هم رو 200 هست تابستون یه هفته اینطوری شده بود شرکت های دیگه به خاطر فروش بیش از حد ازش شکایت کردن زیرساخت هم مخابرات رو تا زمان بالا بردن کیفیت از فروش بیشتر سرویس هاش تو تبریز منع کرد 2 روز بعدش تایم اوت 0 شده بود پینگ 80 و فروش مخابرات از سر گرفته شد
سلام
من الترا داشتم(6 ماهه بود و قبل از جدایی مخابرات و همارا ثبت کرده بودمش) سرعت داونلود من 800 تا بود و Down stream مودم روی 7885 بود.تمام که شد من 128 با 2 گیگ حجم ثبت نام کردم. حالا داون استریم همان عدد است ولی سرعتم شده 120 تا.
اگر سرعتمو کم کردن چرا عدد داون استریم نیومده پایین؟
من هم 128 نامحدود دارم داون استریمم 9999 است ولی سرعت 30 کیلوبایت، احتمالا لزومی ندیدند داون استریمتان را کم کنند و بصورت نرم افزاری سرعتتان را محدود کرده اند، ولی سرعتتان برای سرویستان نرمال است.
دوستان خیلی بالا رفته جناب نماینده یه پیگیری بفرمایید
سلام ببخشید من تو خونمون 2 تا خط دارم یکی نویزش 7 هست ماله اون یکی 16 دلیلش چیه
حتی رفتم از دم در یه سیم دیگه کشیدم ولی باز درست نشد
بعد نویز 16 و SNR 25 رو میشه رو 8 مگ بست ؟
کیفیت اینترنت مخابرات این روزها خیلی داغون شده، سرعت و پینگ هر دو خیلی خراب
تایید می شود ولی متاسفانه کسی اعتراضی نداره اینجا زنگ هم می زنی وشتیبانی دست به سرت می کنن . یارو برگشته می گه ایران تحریمه پس پینگ 500 باید باشه![]()
امروز ترافیک اضافه شارژ کردم.بعد از گذشت 12 ساعت ، هنوز فعال نشده. پشتیبانی هم زنگ زدم،فقط عذرخواهی کرده که فعلا سیستم هامون مشکل دارن و باید تا فردا صبر کنید.الانم دارم با خط دیگم به نت وصل میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)