تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2130 از 2376 اولاول ... 11301630203020802120212621272128212921302131213221332134214021802230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,291 به 21,300 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

استقلال 2-0 سایپا

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

استقلال 3-0 سایپا

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

استقلال 3 سایپا 1

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در تمرين امروز
    تماشاگران استقلال عليه هيات مديره شعار دادند

خبرگزاري فارس: تماشاگران استقلال عليه هيات مديره اين باشگاه شعار دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس، حدود 100 تماشاگر استقلال كه امروز در ورزشگاه دستگردي از نزديك شاهد تمرين اين تيم بودند عليه اعضاي هيات مديره شعار دادند. آنها امير قلعه نويي را به شدت تشويق كردند و با سر دادن شعارهايي عليه هيات مديره خواهان همكاري بيشتر آنها با كادر فني شدند.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

استقلالي‌ها شوت به دروازه و سانتر از جناحين تمرين كردند

خبرگزاري فارس: تمرين امروز تيم فوتبال استقلال تهران در زمين ورزشگاه دستگردي برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم استقلال كه خود را براي ديدار روز پنجشنبه مقابل سايپا در هفته سي و سوم ليگ برتر آماده مي‌كند ساعت 17 امروز تمرين خود را در ورزشگاه دستگردي و زير نظر امير قلعه نويي برگزار كرد.
    بازيكناني همانند يدا... اكبري، ابراهيم تقي پور، فرهاد مجيدي و سياوش اكبرپور كه زودتر از سايرين خود را به دستگردي رسانده بودند به بازي تنيس فوتبال پرداختند.

*محمود فكري، هاشم بيك زاده و پژمان منتظري غايب بودند. ضمن اينكه خسرو حيدري آخرين بازيكني بود كه خود را به محل تمرين رساند.
    در ابتدا بازيكنان زير نظر مربي بدنساز اين تيم به گرم كردن بدن هاي خود پرداخته و سپس در قالب گروه هاي 2 و 3 نفر به پاسكاري هاي كوتاه پرداختند.
    در اواسط تمرين امير قلعه نويي شوت به سمت دروازه و سانتر از جناحين را براي بازيكنان در نظر گرفت و منيعي، پولادي و خسرو حيدري توپ را براي اكبرپور و برهاني ارسال مي كردند.

*فابيو جانواريو هافبك برزيلي استقلال كه در تمرينات چند روز اخير كمي سبك تر از سايرين تمرين مي كرد امروز در تمرينات سنگين تيمش حاضر بود.

*نكته جالب تمرين امروز استقلال حضور دختر كوچك ابراهيم تقي پور بود. ضمن اينكه ميثم منيعي همانند ديروز همراه برادرش در تمرين حاضر شد.

*از تمرين امروز حدود 100 نفر تماشاگر ديدن كردند.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    قلعه‌نويي: از يك باشگاه پيشنهاد يك و نيم ميليارد توماني دارم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال در واكنش به شايعه بركناري‌اش گفت: از يكي از باشگاه‌هاي ايراني پيشنهاد يك و نيم ميليارد توماني دارم.

امير قلعه نويي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره شايعه بركناري‌اش اظهار داشت: اين موضوع برايم مهم نيست اما حالا كه اين بحث مطرح شده اجازه بدهيد بگويم از دو باشگاه پينشهاد دارم.
    وي ادامه داد: از يك باشگاه ايراني پيشنهاد يك و نيم ميليارد توماني دارم و يك باشگاه ازبكستاني نيز به من پيشنهاد همكاري داده است.
    قلعه نويي خاطرنشان كرد: با اين وجود تمام فكر و ذكرم به استقلال است. من قول داده‌ام اين تيم را در آسيا قهرمان كنم و هنوز هم سر حرفم هستم. با تلاش بازيكنان و حمايت هواداران به اين مهم دست خواهيم يافت.
    وي با تاكيد بر اينكه بحث بركناري‌اش كه پس از تساوي برابر فولاد مطرح شده اهميتي ندارد يادآور شد: مطمئن هستم با اين پتانسيل مي‌توانيم قهرمان شويم. در حال حاضر من به موفقيت استقلال فكر مي كنم.
    وي اظهارنظر درباره صبحت هاي امروز زرينچه در كميته انضباطي را به آينده موكول كرد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در جلسه هيات مديره تصويب شد
    پاداش ويژه براي قهرماني استقلال

خبرگزاري فارس: جلسه هيات مديره استقلال با حضور تمامي اعضا شب گذشته در محل باشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس در جلسه شب گذشته هيات مديره استقلال امير واعظ آشتياني ضمن ارائه گزارش عملكرد استقلال در 2 ماه گذشته و مباحث مختلف در مورد هزينه ها و مديريت باشگاه پيشنهاد خود را بابت پاداش قهرماني استقلال به اعضا ارائه داد و در نهايت با نظر تمام اعضاي هيات مديره اين پيشنهاد مورد قبول واقع شد.
    مديرعامل استقلال مامور شد پيش از ديدار روز پنجشنبه مقابل سايپا ميزان پاداش قهرماني را به اطلاع كادر فني و بازيكنان برساند. در جلسه ديشب مبلغ خاصي براي پاداش مطرح نشد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت ‌و گو با فارس
    نظري جويباري: آقايان با اتهام زدن به قلعه‌نويي به هدفشان رسيدند

خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت:‌‌ آقايان با اتهام زدن به امير قلعه نويي به اهدافي كه داشتند دست يافتند.

علي نظري جويباري در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس عنوان كرد: آقايان با پيش كشيدن بحث تباني دو هدف را دنبال مي‌كردند؛ اول اينكه قلعه نويي را از تيم ملي دور كنند و دوم اينكه استقلال را از قهرماني بيندازند.
    آنها به هدفش اولشان رسيدند و دومين هدفشان نيز تا 70-80 درصد تا به امروز اتفاق افتاده است.
    وي درباره عذرخواهي زرينچه از قلعه‌نويي گفت: امير قلعه‌نويي اگر مرد اول و دوم ايران نباشد جزو سه مربي برتر اين فوتبال است. آنها به اين مربي اتهام تباني زدند و فكر نمي‌كنم با عذرخواهي اين مسئله از بين برود. قلعه‌نويي خانواده دارد و آنها خواستند با اين كار آبرويش را ببرند.
    سرپرست استقلال يادآور شد: اتهام تباني مسئله كوچكي نيست. مگر مي‌شود هركس اشتباه كند و بعد بگويد معذرت مي‌خواهم. بعد از كميته انضباطي قلعه‌نويي از طريق مراجع قضايي پيگير اين شكايت خواهد بود تا همه چيز روشن شود.
    وي با اشاره به اينكه زرينچه گفته روزنامه‌ها حرف‌هايش را وارونه جلوه داده‌اند اظهار داشت: فرض را بر اين بگيريم كه يك درصد روزنامه‌ها اين كار را انجام داده‌ باشند. آقاي زرينچه درباره ورزش از نگاه دو چه مي‌گويد. او در آن برنامه تلويزيوني گفت قلعه نويي برود شكايت كند؛ من هم حرف‌هايي دارم كه بزنم. ما نمي‌دانيم موضع ايشان چيست‌. آن روز آن حرف را زدند و امروز عذرخواهي كردند.
    نظري جويباري تاكيد كرد: قلعه نويي را كشورهاي عربي و آسياي ميانه مي‌شناسند. اين موضوع در آنجا بازتاب داشته و شخصيت اين مربي خدشه‌دار شده است.
    سرپرست استقلال اضافه كرد: آقايان اين بحث را در اين موقعيت حساس مطرح كردند كه روحيه ما را بهم بريزند تا دست پر از اهواز برنگرديم. آنها به هدفشان رسيدند.
    وي ادامه داد: حتي اگر يك درصد هم بپذيريم كه در دوره دوم ليگ برتر ميان استقلال تهران و استقلال اهواز تباني صورت گرفته پس چرا ما 7 ماه بعد در اهواز 2 بر صفر مقابل استقلال اهواز شكست خورديم. اگر بده و بستاني بود بايد به خاطر باخت دفعه گذشته اين بازي را مي‌برديم. پس چرا اين چنين نشد؟ من معتقدم با حيثيت قلعه‌نويي بازي شده است.
    نظري جويباري درباره شانس قهرماني استقلال در ليگ برتر عنوان كرد: تا قبل از بازي با فولاد همه چيزي دست خودمان بود اما الان اينگونه نيست. بايد ببينيم ذوب آهن چكار مي‌كند. با اين حال من به بازيكنان استقلال اعتقاد دارم.
    وي تصريح كرد: اگر چه بازي با سايپا براي ما بسيار حساس است و بايد مسابقه روز پنجشنبه را ببريم. اگر قرار باشد حق به حقدار برسد استقلال بايد قهرمانبشود.
    انتهاي پيام/

داره خودمونی میشه adnokanna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Here and there

پيش فرض

استقلال 2 1 سایپا

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پيمان منتظری که دو هفته نمیتونه بازی کنه ! یعنی عملاً لیگ رو از دست داده..
    جانواریو هم میگن به بازی با سایپا نمیرسه..
    این درسته که جباری هم سه اخطارست ؟
    یعنی کا سه تا از بهترین بازیکنامون رو نداریم
    باید منتظر بمونیم ببینیم مایلی از اون لر بازی هایی که جلوی استقلال اهواز در اورد و تیم سومش رو فرستاد جلوی ما هم میکنه
    در مورد منتظری و جانی و جباری هم نگاری من تنها از جانواریو چون منتظری که جانشین اش شکوریه که اونم بازیکن خوبیه تا حالا بازیه بد نکرده
    جباری هم که خیلی وقته خوب بازی نکرده و نیاز به یه استراحت داشت تا بتونه بدن استرس به رو.زای اوجش برگرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •