تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2130 از 3195 اولاول ... 1130163020302080212021262127212821292130213121322133213421402180223026303130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,291 به 21,300 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ببخشیدا ولی بازی dead space1 رو به خاطر گیم پلی ملت دوست نداشتن به خاطر حس ترسیه که میده... مثلا اگه اون رو با re5 مقایسه کنی DS2 خیلی هولناکتره به نظرم حتی از fear2 ! دوستان یه نظریه : به نظرم تا چند نسل دیگه کنسولها همشون اینترنتی میشه و دیگه آفلاین نمیشه بازی کرد ( هر کی موافقه دستا بالا) نمونش همین کنسول جدیدی که بازیهاش رو از داخل سرور خود شرکت بازی میکنن بدون اینکه چیزی نصب کنن! البته ببخشید اسمش یادم رفته...
    من هم موافقم ، بازی ها همه از دم آنلاین میشند - البته نه به این شکل که هیچ چیزی روی کنسول کاربر بارگذاری نشه - چون غیر ممکنه .

سریع ترین نت ها در دنیا همش 100 میگا بیت سرعت دارند و این در مقابل USB1 هم خیلی خیلی کنده چه برسه به USB2 و Sata و ...
    این طوری یک بازی مثل متال گیر باید بذارید یک لولش لود شه پس فردا بیاید بشنید 20 دقیقه بازی کنید ، اگر تو ایران باشید که اصلا بی خیال شید

2. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

ولی یه خبرهایی هم شده از بالاتر رفتن پهنای باند اینترنت ( اونو چی میگی؟!) منظورم تا چند سال آینده هست........ اما ایران با همین سرعت دیوانه وار فضایی ادامه خواهد داد و بدون شک و قطعا جزو بهترینها نخواهد بود! پس پیش به سوی مضحکتر شدن تکنولوژی اینترنتی!

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بخشیدا ولی بازی dead space1 رو به خاطر گیم پلی ملت دوست نداشتن به خاطر حس ترسیه که میده... مثلا اگه اون رو با re5 مقایسه کنی DS2 خیلی هولناکتره به نظرم حتی از fear2 ! دوستان یه نظریه : به نظرم تا چند نسل دیگه کنسولها همشون اینترنتی میشه و دیگه آفلاین نمیشه بازی کرد ( هر کی موافقه دستا بالا) نمونش همین کنسول جدیدی که بازیهاش رو از داخل سرور خود شرکت بازی میکنن بدون اینکه چیزی نصب کنن! البته ببخشید اسمش یادم رفته...
    من هم موافق هستم، الانش که کنسولش اومده اندازه کفه دست بازی روی سرور پردازش میشه از طریغ اینترنت میاد برای شما
    تا چند سال دیگه هم عمومیتش بیشتر بشه وقتی نصفه سیستم عامل ها رو نت باشند و ... کنسول دیگه هم همینطور میشند

فکر کنم ما اون موقع تازه سیستم عامل ملی رو بزنیم

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ولی یه خبرهایی هم شده از بالاتر رفتن پهنای باند اینترنت ( اونو چی میگی؟!) منظورم تا چند سال آینده هست........ اما ایران با همین سرعت دیوانه وار فضایی ادامه خواهد داد و بدون شک و قطعا جزو بهترینها نخواهد بود! پس پیش به سوی مضحکتر شدن تکنولوژی اینترنتی!
    همین الانش هم اونها در دسترس هستند ولی هزینه هاشون خیلی خیلی خیلی زیاد میشه . حد اقل ما تا 10 - 20 سال آینده سرعت های آنچنانی رو در باره ی اینترنت برای کاربران خانگی نخواهیم دید .

یک Lan که از طریق کابل برق و پریز معمولی اطلاعات را با سرعتی حدود 1 گیگابیت بر ثانیه جا به جا میکند نزدیک 400 یورو قیمتشه که خیلی گرونه .

از اون طرف وقتی بحث بر سر مبادله ی خود محتوای بازی باشه سرور های خیلی قدرتمندی نیازه ، در عین حال بازی های آینده دیگه 10 گیگ و 20 گیگ و 30 گیگ نیستند ، پس به همون نسبت که سرعت اینترنت زیاد میشه حجم بازی ها هم بیشتر میشه . اگر حجم همین قدری که الان هست میموند و سرعت زیاد میشد ، شاید میشد این کار رو کرد .

بعد شما باید از این طرف مشتری رو هم نگاه کنید ، دریم کست چرا ورشکست شد با اینکه خیلی خیلی از Ps2 و Xbox کلاسیک بهتر و برتر و جلوتر بود ؟ چون مردم ازش خریداری نکردند .

وقتی که کسی بازی ها یا کنسول ها رو نخره تولید کننده هم نابود میشه .

یک نمونه ی خوب این داستان سیستم عامل جدید گوگل هست که کسی مشتاق به تهیه اش نیست - کاربران دوست دارند که همه چیزشان دست خودشان باشد تا در یک سروری در ناکجا آباد .

فرض کنید همین فردا سونی ورشکست بشود ! اگر بازی ها روی سرور های خودش باشد - تکلیف کسانی که بازی ها را خریده اند چه میشود ؟

توجه کنید که میگم بازی رو خریده ، نه سرویس رو . ولی اگر همین الان سونی ورشکست بشه کسانی که بازی هاش رو خریدند ضرر نمیکنند . اینها همه ی دلایلی هست که خریداران به خاطرشون دوست ندارند محصولی رو بخرند که به صورت فیزیکی دست خودشون نیست یا یک بار مصرفه ! یعنی نمیشه بیش از چند بار ازش استفاده کرد یا تعویضش کرد .

در دنیای تجارت تمام این فاکتور ها رو در نظر میگیرند تا یک محصول رو روانه بازار کنند و گرنه همین الانش تکنولوژی در جایی قرار گرفته که حتی تصورش برای من و شما غیر ممکنه .

6. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض xbox من family block شده ترخئا يكي جواب منو بده گيييرم

xbox من family block شده و براي اجراي بازي كد ميخواد و من دست نزدم يا نميدونم آيا راهي هست بشه قفلشو برداشت؟
    داشبوردشو آپديت كردم اما بازم درست نشد
    هر بازي زو ميزاري play DVD ميده .
    بايد كنسول رو باز كنم يا راه ديگهيم هست.
    خيلي ضروريه ممنون

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

من زیاد پست نمیدم فقط می خونم اما این یکی بی جواب باشه نمیشه دیگه اولا اینجا جای این حرفا نی
    دوما dead space مثل mass effecte عزیز من این 2 تا بازی 2 سبک مختلف دارند !!!بعد یه چیزی سبک ME2 قدیمی بود 2 حالت دارخ یا شما ME2 رو بازی نکردی یا بازی کردی کلا نفهمیدی چی شده !!!
    اینکه شما نمیفهمی عزیزم مشکل در ضعفتون تو زبان انگلیسیه نه بازی !!!!

---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
    1-میدونم اینجا جای این حرفا نی ولی چون خودم فقط تو این تاپیک پست میدم خواستم نظر بقیه بچه های تاپیک رو بدونم
    2- شما درس میگی من me رو بازی نکردم ولی شخصیت بازی به یه شکل تو دوربینه(از پشت و سمت چپ تصویر)
    3- زبان انگلیسیمم به نظر خودم خیلی خوبه...

آخر فروم باز Crawling In MySkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

آقا خیلی خوبه با هم بحث کنید ولی میشه محض رضا خدا یه کمکی به ما بدید؟
    آقا الآن کلا قیمت ها چجوریه چه مدل هایی اومده و این جدیده slim چجوریه بخوایم بخریم کدوم بهتره چه آپدیتش خوبه یه توضیح کوچولو بدید ما بفهمیم باید بخریم نخریم xbox یا نه

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقایون من یه 7روزی میخوام برم مسافرت (( دبی )) و قصد دارم روی کنسولم ققفل بزارم

حالا از پسوورد گذاشتن دلهره دارم ... می ترسم یدفعه یادم بره یا به هر دلیلی وا نکنه ....

اگه یادمون بره راه حلی وجود داره ؟؟؟

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

حالا از پسوورد گذاشتن دلهره دارم ... می ترسم یدفعه یادم بره یا به هر دلیلی وا نکنه ....

خوب اسمو فامیلتو پشت سر هم بنویس که یادت نره

12. این کاربر از soha is the beSt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

5

xbox من family block شده و براي اجراي بازي كد ميخواد و من دست نزدم يا نميدونم آيا راهي هست بشه قفلشو برداشت؟
    داشبوردشو آپديت كردم اما بازم درست نشد
    هر بازي زو ميزاري play DVD ميده .
    بايد كنسول رو باز كنم يا راه ديگهيم هست.
    خيلي ضروريه ممنون
    شاید با فرمت کردن کنسول بره ! ! !

رمز همرو LT بزن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •