تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 942 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که پیغام دیلیور را دریافت نمی کنند در ایرانسل از مسیج سنتر 00989350001420 استفاده کنند درست میشه . من هم که با 1400 می فرستم دلیور نمیده ولی با اینی که گفتم میده .
    ما در غرب تهران هستيم با 1420 هم امتحان كردم ولي دليورد نداد . فكر كنم منطقه به منطقه فرق مي كنه

و يه اشكالاتي داره ، ضمنا سمت ما 5-6 دكل زدن هنوز سوييچ نكردن ، پس كي مي خوان سوييچ كنن ،

اگه بشه چي مي شه ، ما كه بي صبرانه منتظر سوييچ كامل تهرانيم ...........

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دمش گرم حالا شد => => اين يعني پيشرفت و ارتقا => ايرانسل كلمه ( پوشش كامل ) رو از جلوي شهرهاي تحت

پوشش برداشته و اين يعني اينكه شبكه هميشه در همه شهرها تحت بررسي و پيگيري هست و اگه ضعفي باشه برطرف

مي شه .( كامل تر ميشه ) درستش هم همينه .

اين هم لينكش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Ebrahim202003; 12-05-2007 at 00:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1

بچه ها من 4- 5 روزه كه sms هام دليورد نمي شن البته به مقصد مي رسن ولي دليورد نمي شن ! همه تنظيمات گوشيم هم درسته . شما اين مشكل رو ندارين ؟

بچه ها لطفا جواب بديد ، اگه ميشه همين الان يه تست بكنيد جواب بدين . من 1 ساعت پيش هم تست كردم ولي دليورد نمي كنه !!!

من حتي به خودمم كه اس ام اس مي زنم دليورد نمي كنه ،

نه به تي سي آي و نه به ايرانسل ، دليورد نمي كنه . برا شما هم اينجوريه ؟ ؟ ؟
    تبریز هم یه 2 روزه این مشکل و داره البته اعتباری ها

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اينم يه نمونه دکل ايرانسل يه 50 تا 100 متر اونور تر هم يه آنتن 4 يا 5 متري کوچولوي سفيد هست با اين کل محل ما زير آنتن دهي رفته .دوستاني که در مشهد هستند آيا براي آنها سرويس اطلاعات سلولي( همون که نشون ميده که به کدوم بي تي اس وصله) قطع شده؟ من که يه سيم دولتي گذاشتم گوشيم قاطي پاطي شد ولي يه اعتباري ايرانسل هم ديدم تنظيمات گوشيش درست ولي اطلاعات سلول نميوميد
    Last edited by H A M A S; 12-05-2007 at 07:34.

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اين
    دلکل
    ايرانسل
    نيست
    آنتنهاي
    ايرانسل
    نسل
    2.75
    هستن

اون
    آنتنهايي
    که
    گرد
    هستن
    عزیز من ببخشید ها , چرا وانمود میکنید که مرغ از ما باهوش تره ؟
    اون گردها مال مایکرو ویو هست , حالا کاربردهاش
    استفاده در ایستگاههای بین شهری تلویزیون
    استفاده به عنوان لینکهای بین شهری برای شبکه های بیسیم
    استفاده بین سایتهای موبایل ( دولتی , تالیا , ایرانسل )
    و چندین مورد دیگه
    دیگه کسی نگه اون گردها مال ایرانسله و این چیزها

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

عزیز من ببخشید ها , چرا وانمود میکنید که مرغ از ما باهوش تره ؟
    اون گردها مال مایکرو ویو هست , حالا کاربردهاش
    استفاده در ایستگاههای بین شهری تلویزیون
    استفاده به عنوان لینکهای بین شهری برای شبکه های بیسیم
    استفاده بین سایتهای موبایل ( دولتی , تالیا , ایرانسل )
    و چندین مورد دیگه
    دیگه کسی نگه اون گردها مال ایرانسله و این چیزها
    میگم Cd-rw چرا Bts های ایرانسل دوتاش بالاست و یکی هم کمی پایین از اون دوتای بالایی نسب میشن؟

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

دمش گرم حالا شد => => اين يعني پيشرفت و ارتقا => ايرانسل كلمه ( پوشش كامل ) رو از جلوي شهرهاي تحت

پوشش برداشته و اين يعني اينكه شبكه هميشه در همه شهرها تحت بررسي و پيگيري هست و اگه ضعفي باشه برطرف

مي شه .( كامل تر ميشه ) درستش هم همينه .

اين هم لينكش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آره برداشته اما قبلاً که شهر ها رو شماردم 60 تا بودن اما حالا 57 تا هستن 3 تا ازشون کم شده اما نمیدونم کدوم شهرهان؟

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

آره پيغام تاييدش از كار افتاده اونم از 5 شنبه
    در اين لحظه هم كه دارم اين مطلب رو مي نويسم(ساعت 23:20) تماس با ايرانسل (چه بخواي بگيري چه برات زنگ بزنن) امكان پذير نيست و هزار جور پيغام ميده و SMS هاش هم به مقصد نميرسه(چه براي ايرانسل چه براي TCI)
    ولي SMS از TCI دريافت ميكنه
    شماره هم كه ميگيري
    يه دفه ميگه كليه مسيرها اشغال است
    يه دفه هيچ صدايي نمي ياد بعد چند تا بوق پشت سر هم ميزنه و بعد قطع ميشه
    يه دفه در كمال تعجب ميگه شماره مورد نظر موجود نمي باشد
    يه دفه ميگه لطفا صبر كنيد(Please Wait) بعد قطع ميشه
    يه دفه بوق اشغال ميزنه

همه اين پيغام ها رو همين الان كه دارم ميگيرم ميده!!!
    در حالي كه همين الان كه با TCI شماره ميگيرم در جا وصل ميشه و SMS هم كه فرستادم بعد از 2 ثانيه ارسال شد و پيغام تاييدشم سريع اومد

راستش رو بخواين من از ايرانسل فقط به خاطر MMS استفاده ميكنم
    من خودم دانشجو ام و بايد 60 كيلومتر از شهر دور بشم و ايرانسل اصلا به دردم نميخوره و يه 0918 (كرمانشاه) دارم و برادر كوچيكم يه اعتباري ايرانسل داره و گوشيش رو ازش ميگيرم و باهاش به دوستام كه ايرانسل دارن MMS ميزنم
    و اوايلم كه GPRS مجاني بود باهاش به اينترنت وصل ميشدم

فقط همين و بس
    برادر من هم دانشجوی خرم آباده.
    این مشکلات رو با اون هم داریم. جالبه که ایرانسل تو خرم آباد میشه گفت اصلاً فروش نداره. داداشم هم میگه آنتن همیشه فوله.
    ولی نمی دونم چرا نمیشه باهاش تماس گرفت.
    خودش هم میگه که همه میگن نمی تونیم باهات تماس بگیریم.

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میگم Cd-rw چرا Bts های ایرانسل دوتاش بالاست و یکی هم کمی پایین از اون دوتای بالایی نسب میشن؟
    منظورت رو درست نفهمیدم که میگی دوتاش بالاست و یکی پایینتر
    ولی کلا سایتهایی که از دو تا باند استفاده میکنند دو تا BTS دارند و یک کابینت سفید رنگ هم پهلوشونه که بهش میگند CoPower که مسئول تغذیه برق و جایی برای نگهداری باطری های سایته .
    تا جایی که ما دیدیم و شنیدیم و کار کردیم هر سه تا روی یک سطح کار میشه ولی ارتفاع Copower کمی بلندتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

11 نرخ پالس مکالمات شبکه تلفن همراه دولتی هم افزایش میبابد

مديرعامل شركت مخابرات ايران از 8 رقمي شدن كليه شماره تلفن‌‏هاي ثابت كشور در سال جاري خبر داد و گفت: تا پايان ارديبهشت ماه مراحل كارشناسي طرح حذف كدهاي بين شهري به شوراي اقتصاد ارائه مي‌‏شود.

مهندس صابر فيضي، درگفت و گو با ايلنا، در خصوص حذف كدهاي تلفن بين شهري با تاكيد بر اين كه با اجراي اين طرح شماره كدهاي تلفن ثابت كشور به 30 خواهد رسيد، اظهارداشت: در شهر تهران هيچ‌‏گونه تغييري نخواهيم داشت؛ اما در استان تهران تغييراتي كوچك در ابتداي شماره‌‏هاي تلفن ايجاد خواهد شد.
    وي، با بيان اين كه در شهرهاي بزرگ تغييرات شماره‌‏ها در حد صفر خواهد بود، يادآورشد: در شهرهاي كوچك و روستاها رقم اول شماره‌‏هاي ثابت با يك عدد دو رقمي جايگزين مي‌‏شود و يا يك عدد به رقم اول اضافه خواهد شد.
    مهندس فيضي، خاطرنشان كرد: بعد از اعلام نظر شوراي اقتصاد مبني بر افزايش ميزان تعرفه مكالمات تلفن ثابت با حذف كدهاي بين شهري تغييرات در شماره‌‏ها اعمال خواهد شد.
    وي، با بيان اين كه در جريان تغيير شماره‌‏هاي تلفن ثابت هيچ‌‏گونه اختلال و قطعي نخواهيم داشت، يادآورشد: تشابه بسيار جزيي در برخي از شماره تلفن‌‏هاي روستايي وجود دارد كه به راحتي قابل جايگزيني است.
    مديرعامل شركت مخابرات ايران، گفت: تا پايان ارديبهشت ماه كار كارشناسي اين طرح به شوراي اقتصاد ارائه مي‌‏‌‏شود و پس از تصويب شورا در خصوص ميزان افزايش تعرفه با توجه به كاهش درآمد مخابرات از حذف كدهاي بين شهري، در سال جاري كليه شماره‌‏هاي تلفن كشور 8 رقمي خواهد شد.
    وي، افزود: حذف كدهاي بين شهري به نفع كساني خواهد بود كه در داخل استان نيز روزانه ارتباط برقرار مي‌‏كنند و زماني كه تعرفه مكالمات تلفن ثابت تا 16 درصد افزايش يابد، اين افزايش براي آن‌‏ها محسوس نخواهد بود.
    مهندس فيضي، يادآورشد: تنها 10 درصد مشتركين از تلفن ثابت شهري استفاده مي‌‏كنند و مابقي تماس‌‏هاي بين شهري نيز دارند.
    مديرعامل شركت مخابرات ايران، با تاكيد بر اين كه تلفن همراه نيز در اين طرح فلت استاني خواهد شد، گفت: اين پيشنهاد به صورت مشترك از طرف وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات به شوراي اقتصاد ارائه شده است كه در خصوص تلفن همراه نيز نرخ پالس مكالمات افزايش خواهد يافت و كد مكالمات بين شهري حذف خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •