سلام بچه ها میشه کانتر رو آنلاین بازی کرد؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام بچه ها میشه کانتر رو آنلاین بازی کرد؟
سلام
چرا این کانتر اصلاً به تنظیماتی که توی قسمت New Game وجود داره،اصلاً توجه نمی کنه؟
مثلاً من Sarting Money رو می زارم روی 16000 ولی وقتی می رم توی بازی، این مقدار 800 میشه.
و یا اینکه Round Time رو می زارم روی 9 دقیقه ولی وقتی می رم تو بازی میشه 5 دقیقه!!!!
SuB درسته منم همین مشکلو دارم با سورس
????????????????????????????????????????????سلام بچه ها میشه کانتر رو آنلاین بازی کرد؟
دوست من در همین 1.6 . تازه توی سورس هم امتحان کردم .قربان شما،راستی شما تو چه ورژنی از این کد استفاده کردید؟؟؟
موفق باشید
دوست من مگه میشه کار نکنه ؟!میبخشید که من ناواردم (ناشی)اما این لینک ها بعد از دانلود کار نمی کنند.
در ضمن
کسی میتونه داخل edit داس فایلی بنویسه (رمزا رو )که داخل بازی بشه اجرا کرد
رمز rpg اگه دارید بزارید چون من خودم دیدیمبا همن چشام
حتما شما با خود ویندوز کار میکنید . بعضی وقت ها اینطوری میشه که فایل رو نصفه دانلود میکنه . شما با برنامه ی Internet Download Manager دانلود کن . هم سرعتش بیشتره هم فایل رو کامل دانلود میکنه .
اگه هم نه . کامل دانلود میکنه . یعنی تا 100% میره و فایل باز نمیشه ، شما باید برنامه ی Acrobat Reader 6 داشته باشی . ( اگه هم نداری در قسمت درخواست نرم افزار در صفحه ی اصلی میتونید درخواست بدید )
دوست من اون فقط با برنامه ی Cheat ممکنه .ببخشید میخواستم ببینم رمزی هست که دیوارها را نامریی کند (از پشت دیوار بشه افراد را دید)
بله که میشه . اگه نمیشد که من اینجا نبودم !سلام بچه ها میشه کانتر رو آنلاین بازی کرد؟
دوستان منم یه مشکلی دارم :
هر وقت که میرم داخل بازی تنظیمات قسمت Video در Setting اینه :
اون همیشه 16 بیتی هست و هر وقت میام تو باید دوباره بکنمش 32 بیتی . کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
سلام
بازم ممنون
در مورد رمز RPG (بازوکا)اگه کسی میدونه بزاره
وهمچنین نوشتن فایلی داخل edit دایس و اجرای اون تو بازی![]()
سلام
کدی هست که با آن هر موقع دکمه T بزنیم نقاشی بکشد؟(دیگر نخواهیم برای کشیدن نقاشی صبر کنیم)
دوست من در بازی شبکه RPG که غیر ممکنه ! چون اگه اینطوری بود تا الآن نسلش کانتر منقرض شده بود !سلام
بازم ممنون
در مورد رمز RPG (بازوکا)اگه کسی میدونه بزاره
وهمچنین نوشتن فایلی داخل edit دایس و اجرای اون تو بازی
در اون یکی مورد هم من چنین چیزی ندیدم !
دوست من در تنظیمات Default همینطوریه . شما در حین بازی T بزنی نقاشی میکشه .سلام
کدی هست که با آن هر موقع دکمه T بزنیم نقاشی بکشد؟(دیگر نخواهیم برای کشیدن نقاشی صبر کنیم)
لینک دانلود پچ رو بذار ارکال
کمک
من وقتی می خوام وارد سرور بشم ارور میده که:
could not conect to server
هم آنلاین هم با بات این ارور رو می ده
نمی دونم کجای بازی ایراد داره
چون که آفلاین هم همین مشکل رو داره مطمئنم مشکل از اینتر نتم نیست
لطفا اگه می دونید جوابم رو بدید
Last edited by 1731; 25-07-2007 at 18:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)