بابا اون چه عکس بندی هستش که گذاشتی آبروی کا800 دارها رو جلوی نوکیادارها که بردی تو رو خدا عکست رو عوض کن من خودم یکی میذارم
بیا اینم عکس این عکس رو نصفه شب گرفتم همه جا هم تاریک بود نگید که کا800 بی کیفیت میگیره اگه ان95 بود هیچی نشون نمیداد
![]()
بابا اون چه عکس بندی هستش که گذاشتی آبروی کا800 دارها رو جلوی نوکیادارها که بردی تو رو خدا عکست رو عوض کن من خودم یکی میذارم
بیا اینم عکس این عکس رو نصفه شب گرفتم همه جا هم تاریک بود نگید که کا800 بی کیفیت میگیره اگه ان95 بود هیچی نشون نمیداد
![]()
Last edited by zimka_14162; 09-11-2007 at 23:36.
یکی برا من بخر....اخه این چه قیمتیه دادی؟!؟!؟!؟k850 شده 470 تومن.
زیمکا جان عجب عکسی شده!!!افرین به این فلاش و افرین به این فوکوس.البته عکاس هیچ نقشی نداشته!!
ولی حیف نیست گوشی به این خوشگلی رو یه با یه همچین بندی از قیافه بندازیش؟؟؟؟
<><><><><><><><><><><><><><><><>
<><><><><><><><><><><><><><><><>
راستی یه خبر بد هم به بچز سونی بدم....
اونقدر این مدل های تقلبی نوکیا رو مسخره کردیم که:
مدل های تقلبی سونی هم اومد.Suny ericcson
کم مونده بود بزنم طرف رو ****.میگفت اصل مالزیه!!!گفتم مرتیکه اخه این چیه!!!w660 این شکلیه؟؟؟؟
گفت اینه ها کاتالوگ دارم!!!گفتم مادر **** اخه این روش نوشته SUNY تو چجوری میگی اصله!!!بعدشم اخه این کجاش مشخصاتش و قیافش با اون میخونه؟؟؟
عملا داشت دعوام میشد!!
تازه میگفت اینا برا نمونه اومدن.امروز فردا مدل های دیگه هم میاد برامون!!!!!
گفتم من یکی نمیزارم بیاد!!!به خودم نارنجک میبندم میرم زیر کامیونش!!!!
خدا بگم این جنس های متفرقه چین رو.....
امروز فردا ک850 تقلبی رو هم دیدین تعجب نکنین.تازه جالبه این تقلبی ها صفحه ی تاچ اسکرین دارن!!!!
Last edited by solo_88; 10-11-2007 at 10:58.
معذرت میخوام منظورم 570 بود.همون مغازه ای که تا چند روز پیش میگفت 620 حالا میگه 605 طبقه ششم هم که میدونید 20 تومن ارزونتره.
بفرما زیمکا جان عکس رو هم پاک کردم من فقط خواستم یه کمک کرده باشم نمیدونستم بابت یه عکس این همه ملامت میشم از شما هم بابت عکس تمیزی که گذاشتین ممنون ما تازه واردیم به ما خورده نگیرید
Last edited by gole yase shekaste; 10-11-2007 at 10:48.
آخه این بنده که عکسشو گذاشته بودی یه مقدار تیکه پاره بود گفتم شاید باهاش کشتی(koshti) میگیری.سعيد بارسلونا منظور شما از كشتي گرفتن چي
گل یاس شکسته اگه خواستی عکس بزاری اول ریسایزش کن که کل صفحرو نگیره
بند گوشی من مثل همینیه که زیمکا گذاشته ولی مشکی
سهیل خون خودتو کثیف نکن
نمیزارن که!!!سهیل خون خودتو کثیف نکن
اول از سعید جان به خاطر راهنماییهاشون تشکر میکنم و میخواستم از دوستان بپرسم این گوشی رو چجوری
میشه فلش کرد تا از حالت قات زدگی در بیاد؟؟؟؟
ایا به جز فلش هم راهی هست؟؟؟؟
ممنون
دوتا سوال داشتم
1-چرا بعضی وقتها کیفیت عکسهای k800 از k750 پایینتره؟
2-سرعت گوشی شما هم از k750 پایینتره البته بدون مموری ، البته یه کم پایینتر؟
ماله من که تا حالا نشده کیفیتش از ک750 پایین تر باشه
2- اینو مقایسه نکردم
به هیچ وجه کیفیت عکسش از کا750 پایین تر نیست شما یه نگاه به تنظیمات بکن شاید اونجا مشکلی باشه من حتی عکسهای کا750 و کا800 هر دو رو توی کامپیوتر انداختم که زمین و تا آسمون با هم فرق داشتن حتی پرینت هم کردیم که بازم تفاوتهای زیادی داشتن
2 سرعتشون تقریبا یه چیزیه فرقی نمیکنه هر دو گوشی سرعت بالایی داره ولی سرعتی که کا800 داره خیلی بالاست به نظرم یا با کا750 فرقی نمیکنه یا اینکه کا800 سرعتش بالاتر باید باشه
من الان 1 سالی میشه k800 دارم تا حالا هنگ نکرده ولی w810 وk750 پر هنگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)