نگفتی هزینه ارسالش به شهرستانها چقدر میشه؟
درضمن من تو قسمت نظرات سفارش بازی رو دادم و منتظرم ببینم چه کار میکنی؟![]()
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
نگفتی هزینه ارسالش به شهرستانها چقدر میشه؟
درضمن من تو قسمت نظرات سفارش بازی رو دادم و منتظرم ببینم چه کار میکنی؟![]()
راستی یک مقدار در مورد سلاح های ایران بیشتر توضیح بده.مثلا نیروی دریایی داره؟نیروی هواییش دارای چه هواپیماهایی هست و....
سلام دوستان عزیز من چند تا سوال داشتم
آیا میشه جنرال زیرو رو آنلاین بازی کرد البته با نسخه کرک شده و راستی مثلا اگر مد contra 007 نصب باشه چی میشه آنلاین بازی کرد البته به غیر از hamachi ! چون من یک نسخه از اونو دانلود کردم اما کار نکرد یعنی نصب شد اما بلد نبودم کسی رو ادد کنم یا بفهمم که کی انلاین هستند ! اگر دوست داشتید هاماچی رو آموزش بدید مخصوصا نحوه ادد کردن افراد رو ممنون میشم
سوال آخر من اینه اگر توجه کرده باشید وقتی جنرال زیرو رو از skirmish بازی میکنید با سرعت خیلی خوبی اجرا میشه البته سرعت 60 fps . اما وقتی مولتی پلیر بازی میکنید چه با بوت و چه با دوستان تو lan سرعت خیلی پایین هست ! نسبت به skirmish منظورم هست !!!
میخواستم ببینم مد با پچ یا ترفندی هست که بازی در مولتی پلیر با سرعت skirmish اجرا بشه یا نه
باز هم ممنون==++ ++==
سلامی دوباره
راستی دوست من علت اینکه گفتم مد ایران شاید جعلی باشه به خاطر دو چیز بود یکی این عکس که خیلی عجیب هست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی هم این سایت که مد ایران توش هست ! اما من دانلودش نکرد جون حجمش زیاد هست
من با نام smaxc تو این سایتم عضو بودم به همین علت این سوال برای من پیش اومد
اگر ممکنه یک مقدار توضیح بدید ممنون![]()
این سایتی که شما میگی مدهای زیادی توش میشه پیداکرد،منظورت کدوم یکی هست چون من پیداش نکردم فقط اسمشو بنویس.درمورد عکسها هم نظرخودمو میگم که توی دنیا فقط یک دونه مد ایران وجود نداره.![]()
اسم مد این که تیم ایران رو داره این دوتا هستش !
به همراه تیم ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نتونستم دانلودش کنم شما تونستی خبرم کن ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم توضیحات معین جان
A modern war modification for Faces of War and its sequel, Men of War, Eye for an Eye brings you up to the heat of
the US-Iran conflict in year 2010.
راستی کسی از اساتید پیدا نشد این سوال ما در باره ی مولتی پلیر رو پاسخ بده !!!
راستی این مد هم پیداکردم IMPACT ZONE MOD که به نظرم طبق این صفحه گفته که این تیم ها رو داره
USSF
united state special force go to the war in iraq
usa attacie syria & iran for oil
new side:
ussf
syria
iraq
iran
russia
isrel
war is start agine
choisc your side and your rpyr
hi men s
اگر از دوستان کسی دانلود کرد به ما هم خبر بده ممنون
IMPACT ZONE MOD
راستی جواب سوال مولتی پلی یادتون نره ممنون
سلام عكس خيلي زياده ولي كو مد آدرس دقيق حداقل صفحه رو بده ...
اين آدرس هاي كه در سايت : moddb. مي دي همش كليه دقيقا كجا اين لينك دانلود مد اير ان و جو د داره
دوما :
اين مد هم قر اره ساخته شه ولي هنوز ساخته نشده و اون هم يك لينك بر اي يك مده اير ان توش نيست بازيه نه لينك دانلو د مد اير ان
اين هم لينكش:
سو م:اين هم :Iraq War: Global Conflict يك نفر عراقي به نام : عمر ابو الخطاب سه سال پيش گفته بو د مي خواد بسازه هنوز هم خبري نشده ...!! لطفا به قسمت نظر ات همون آدرس توجه كنيد ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم ايميل هاش :
اين هم يكي ديگه قر ار بو ده سال 2006 بسازه :
Call To Arms
و اين :Last Conflictکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اين :Command and Conquer: Pandemicکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و.....
من نمي گم شايد باشه ولي من تا حالا نديد م ...
ايني هم كه من ساختم كاملا جديده و هيچ جائي نمي تو نيد ژيد اش كنيد و مي خواهيد با ور كنيد يا نه ولي بيش از 3500 ساعت روش كار كردم و يك بازيه كامله همچي داره داستان جديد گر افيك جديد صد ا ها موزي همه و همه جديد ...
Last edited by ufo-alien; 06-05-2010 at 16:50.
سلام
درسته فکر کنم همین طور باشه اما من باور میکنم که شما زحمت کشیدید شکی نیست !!!
فقط 2 تا سوال
آیا میشه جنرال زیرو رو آنلاین بازی کرد البته با نسخه کرک شده و راستی مثلا اگر مد contra 007 نصب باشه چی میشه آنلاین بازی کرد البته به غیر از hamachi ! چون من یک نسخه از اونو دانلود کردم اما کار نکرد یعنی نصب شد اما بلد نبودم کسی رو ادد کنم یا بفهمم که کی انلاین هستند ! اگر دوست داشتید هاماچی رو آموزش بدید مخصوصا نحوه ادد کردن افراد رو ممنون میشم
سوال آخر من اینه اگر توجه کرده باشید وقتی جنرال زیرو رو از skirmish بازی میکنید با سرعت خیلی خوبی اجرا میشه البته سرعت 60 fps . اما وقتی مولتی پلیر بازی میکنید چه با بوت و چه با دوستان تو lan سرعت خیلی پایین هست ! نسبت به skirmish منظورم هست !!!
میخواستم ببینم مد با پچ یا ترفندی هست که بازی در مولتی پلیر با سرعت skirmish اجرا بشه یا نه
باز هم ممنون==++ ++==
یکی از دوستان گفت بود تو اردیبهشت میاد اما امروز 16 روز گذشته هنوز هم نیومده با پست معمولی میشه خریدش یا نه![]()
سلام
کسی از دوستان نمیدونه سرعت تانکهای اتمی چین رو چطوری باید زیاد کنیم؟ازبس سرعتشون کمه بین راه نابود میشنالبته نباید فراموش کنیم وقتی به مقصد برسن حسابی آشوب به پا میکنن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)