بعد از ریست زنگ بزنید isp خودشون از پشت تلفن توضیح میدن
بعد از ریست زنگ بزنید isp خودشون از پشت تلفن توضیح میدن
با تشکر از استادzed2
یه سوال دیگه داشتم
1-من شنیدم یکسزی دانلود مثل sattorent هم هست که به صورت افلاین هست .حالا اینی که شما ازش استفاده می کنید همینه یا احتیاج به این داره که به اینترنت وصل باشیم.
2-با توجه به این محدودیت حجم، چه جوری دوستان میگن ما روزی یه فیلم دی وی دی دریافت می کنیم؟؟؟؟!!!!!!!!!
من نمی تونم ببینم چون بسته شده توسط PAP می تونی تصویر کامنتش رو بزاری برام که ببینم کیه
راستش s_a_m4000 جواب شما رو داده بود نه من تشکر رو از ایشون بکنید
در مورد سوالتان اگر خطاب من باشه که
1- تو هر دو حالت اینترنت می خواد فقط تا حالت اول شما به واسطه یک سایت لینکو می دین به سایت و ان فایل اصلی رو دریافت می کنه و به شما یک لینک می ده که فایل رو دریافت کنین ولی تو دومی شما واسطه سایت رو حذف کردین و مستقیم این کارو انجام می دین.(که تو خصوصی ها توصیه میشه که خودتون دریافت کنین که مشکل پیدا نکنین
من تمام فایل هامو تا به حال از روش دوم گرفتم ولی چند نفر از کاربرا از روش اول استفاده کردن.
2- ان دوستان در ساعاتی که ترافیک محانی است و از جسابشون کم نمیشه دانلود هاشو رو انجام می دن.
دوستان به نظرتون تو رنج 1 تا 1.5 گیگ بهتر از NewArtRiot هم هست؟؟ کیفیتش فیلمایی که ریپ میکنه واقعا فوق العاده است به نظر من هیچی ار دی وی دی کم نداره
اگه دوستان با توجه به تجربیاتشون نام گروه های برتری که فیلم میزارن رو بگن ممنون میشم
به نظر خودم که اول و سلطان همه NewArtRiot هست(فیلمای توپیم میزاره تقریبا اکثر فیلماش امتیاز بالای 7 دارن ولی زیاد به روز نیست)
بعدشم SecretMyth و KLAXXON بدک نیستن
.
.
.
راستی اگه مربوط به اینجا نمیشد منو ببخشید
راستی الان راهی نیست برای مقابله با بستن پورتای تورنت توسط آی اس پی ها؟؟(که بشه تو ساعات اداری هم با سرعت خوب دانلود کنیم)
من از داتک سرویس میگیرم قبلنا این محدودیت ها مشخص بود مثلا راس 6 باز میشد ولی الان شده ساعت 12 شبولی بعضی از روزام صبح ها هم بازه !!
من که گیج شدم!!!
یه چیز دیگه ، قبلا که میبستن خود utorrent هم میگفت که پورت بستست ولی الان یه چند وقتی با اینگه نمیتونم دانلود کنم(2-3-4 کیلوبایت) ولی utorrent میگه پورت بازه و به خوبی کار میکنه و اون پایین هم تیکش سبزه!!
به نظر شما این یعنی چی؟ راهی نیست سرعتو ببرم بالا تو این ساعات؟
ممنون
Last edited by hossein1111; 21-12-2008 at 17:13.
سلام خدمت استاد بزرگ ، جناب zed2 که زحمت میکشن و مشکلات بر و بکس رو حل میکنن ، بی زحمت به ما هم کمک کنن
برای بنده یه مشکلی پیش اومده که بد جور روی اعصاب ادم راه میره ...
مشکلم اینه که هر چیزی میخوام دانلود کنم تا 1% میره ، بعد این ارور رو ول میکنه
راستی چیزی ، در مورد امضاتون ... سوم:هر چی بالاتر باشی تنهاتر هستی.ربطی به تریبال نداره که ؟
ببخشید بابت اینکه مزاحم شدم
ممنونم
شاید مشکل از آنتی ویروس شما باشه...
بایستی پورت utorrent رو به آنتی ویروس خودتون اد کنید.
اگه حالشو ندارین که ندارین !آنتی ویروس رو ببندید ببینید درست میشه یا نه ؟
سرعت در تورنت به خیلی چیزا بستگی داره و بسته بودن پورت ها فقط یکی از اونا هستش که تاثیرش هم خیلی زیاد نیستقبلا که میبستن خود utorrent هم میگفت که پورت بستست ولی الان یه چند وقتی با اینگه نمیتونم دانلود کنم(2-3-4 کیلوبایت) ولی utorrent میگه پورت بازه و به خوبی کار میکنه و اون پایین هم تیکش سبزه!!
به نظر شما این یعنی چی؟ راهی نیست سرعتو ببرم بالا تو این ساعات؟
مهم سیدر ها ی درست حسابی و پرسرعت هستن من همین دیشب در حالی که یو تورنت علامت قرمز رو نشون میداد با حد اکثر سرعت دانلود می کردم اگه میخوای همه جا سرعتت خوب باشه دنبال سایت های خصوصی تورنت باش
این مشکل می تونه از هارد شما باشه اگه از هارد های خارجی برا ذخیره ی فایل ها استفاده میکنین به احتمال زیاد مشکل هارد هست < سعی کنین مسیر دانلود و ذخیره ی فایل رو یه پارتیشن دیگه انتخاب کنین شاید درست بشه
من گروه ها رو زیادن نمی شناسم چون کارم فیلم نیست
این باز بودن و کند بودن سرعت دو حالت داره
یا نسبت ارسال به دریافت همه خیلی بده که سرعت زیاد نمیشه
یا ترافیک تو شرکت خدمات دهنده زیاده که اینجوری میشه.
مگه من تنها کسی ام که اینجا جواب می دم که همه یقه منو می گیرن
من بجز نظرات پایین یک مطلب رو گذاشتم که حدس می زنم شاید دلیل ان هم باشد
من یادمه رو فایل های حجم های بالا نرم افزار های تورنت مشکل داشتن( مخصوصا روی جایی که می خواستن ذخیره کنن fat32 باشه)...یکم از نسخه نرم افزار و هاردت اطلاعات بده.
از آی اس پی که نمیتونه باشه چون اگه فرار بود بخاطر شلوغی باشه دانلود های مستقیمم هم اشکال پیدا میکرد در صورتی که اینطور نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)