تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 954 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

در آغاز فعالیت Grisly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظورتون کریتیکاله دیگه نه کیر تو کال فکر کنم قبلا هم تذکر دادن بچه ها؟
    من که منظور بدی نداشتم اینجا این ایتمو اینجوری صدا می کنن منم دیگه عادت کردم. حالا از این ببعد رو چشم.
    بله . امتحان کن می بینی.اسپل 3 مگناتور 40 % اتک به بقیه می ده و هر بتل فوری 30 % . اگه چند تا ببندی اتک بیشری میده و به خاطر پرسورنس هلث و ماناش زود تر پر میشه.

در آغاز فعالیت Feri_wolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چجوری میشه پچ 1.21 رو روی 1.20c ریخت

راهنمایی کنید.

از سایت پایین این برنامه رو دانلود کنید بعد واسه خودتون آیدی بسازید

بعد با هم بازی کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سوالی داشتید من در خدمتم

یکم شبیه یاهو هستش این امکان رو داره که بصورت اینترنتی بازی کرد با اونایی هم که

تو این برنامن میشه چت کرد

اگه بلد شدید بیاید با هم بازی کنیم

هرکی میخواد تو این برنامه وار بازی کنه باید وارش 1.21 باشه

داره خودمونی میشه dr.bronx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با عرض پوزش
    لطف كنيد اينقدر پست پشت سر هم نديد مدير سايت يك بار تذكر داده كه اينجا چت روم نيست
    در ضمن چند بار بگم به امضاي من هم نگاه كنيد ديگه خودتون رو واسه جي جي خسته نكنيد
    مثله اينكه هيشكي به امضاي من توجه نكرده
    تمام مساثل رو توضيح دادم
    من که منظور بدی نداشتم اینجا این ایتمو اینجوری صدا می کنن منم دیگه عادت کردم. حالا از این ببعد رو چشم.
    بله . امتحان کن می بینی.اسپل 3 مگناتور 40 % اتک به بقیه می ده و هر بتل فوری 30 % . اگه چند تا ببندی اتک بیشری میده و به خاطر پرسورنس هلث و ماناش زود تر پر میشه.
    خوب معلومه كه اتكش زياد ميشه اورب نيست كه ولي
    يعني اگه دو تا داشته بجاي اينكه تا رنج 100 رو اسپلش بزنه رنج 200 رو اسپلش ميزنه
    اسپلش يعني دسته جمعي
    Last edited by dr.bronx; 29-07-2007 at 20:47. دليل: One Post

اگه نباشه جاش خالی می مونه The 69 eyes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض همتون رو دوست دارم :x

سلام به همه دوستای قدیمی خودم . اول از همه باید یه ببخشید بگم به خاطر اینکه این چند وقت نبودم سوالاتون رو جواب بدم. راستش اصلا وقت نمیکنم بیام اینجا. امروزم به خاطر یکی از دوستای خوبم تو yahoo بود که اومدم. درگیر تمرین برای مسابقات شهرداری هستیم خفن

یکی به من بگه هیروی ضد magnataur (ببخشید اگه غلط املایی داره) چیه . چه آیتم هایی براش برم؟
    ضد این Hero زیاده چون Hero تیمی هست و تک به تک به درد نمیخوره زیاد. troll warlord جرش میده . بات یه bash میتونه پارش کنه به وضع فجیع

نه ببين
    ممكنه شما توي يه بازي انقدر پول در بياري كه همه ي اين آيتم ها رو ببنيدي
    شايد هم توي يك بازي فقط يكيشو ببندي
    ميبيني يه هيرو جلوته كه عقب واي ميسته مثلا تو دور زني اون نزديك زن و زياد جلو نمياد
    و تو راحت ميتوني پول در بياري
    يا مثلا يه هيرو داري كه اسپل دست جمع زياد داره و راحت پول در مياري
    ولي به ترتيب اولويت نيست نسبت به موقعيت بازي اينارو مي بندي

لول 3 زئوس وقتي كه شما لولي رو استفاده مي كنيد مثلا لول 2 رو ميزنيد يه مقدار بيشتري دميج مي خوره هيروي مقابل يعني مثلا قراره 300 تا بخوره 350 تا ميخوره

آنتي ميج خيلي ازيتش مي كنه و حالشو ميگيره يكي به خاطر لول 3 و اينكه بلينك داره مي توني يه دونه Linken Spherr واسش ببندي كه لول هاش بخوره به اون و از بين بره و وقتي مانا نداشته باشه كاره زيادي نمي تونه بكنه
    Enchantress هم خوبه چون وقتي كه مگي لول 6 ميكنه لول 6 آهو هم اونو مي گيره و قفل ميشه و كلا يه دونه اتك مي تونه بده
    فعلا همينارو يادمه ديگه
    بچه ها قبلا ازم item build میپرسیدین من 6 تا inventori گرون میگفتم. ولی در بازیهای سطح بالا به یکیش هم نمیرسین. تو بازیهای قوی خیلی بازی طول بکشه بازی با 4 تا bracer تموم میشه و لازم هم نیست item بیشتر باشه تو ترکیبای جدید. فقط lvl up مهمه .
    در مورد lvl3 mk شانسی هست و همیشه نمیخوره. شگه بخوره team مقابل در یک لحظه پاره میشه.
    antimage هیچ وقت در بازیهای مسابقاتی و درست حسابی ور داشته نمیشه مگه teame مقابل اونقدر noob باشه که با antimage بشه پول در آورد.و همینطور enchantress .
    زوسی یا همون آهو - وارچیف-پاندا-فانتوم اسسینت-دووم و .... .
    اولین ایتم و حیاتی ترین ایتم این هیرو بتلفوری هست. اگه این ایتم براش بسته بشه همه ی ایتم های دیگش بالا میاد . چون پول همه ی یونیت هارو میگیره. بعدش استانیک و هرت و کیر تو کال. هر چه تعداد بتلفوری بیشتر باشه بهتره. یکی از هیرو هایی هست که می تونه تریپل کیل بگیره.
    عزیز اینایی که گفتی درسته ولی Hero هایی نیستن که واقعا پاره کنن .
    ببخشید ولی حیاتی ترین item برای این هیرو heart هست پون تو درگیریها کتکخوره و فقط برای lvl6 اون هست که ورش میدارن. تو قرار نیست تو درگیری atack بدی.(شاید بگین چرا آراز چرت میگه ولی بازیهای مسابقات با بازی شما تو gg و game net خیلی فرق داره. یه نمونه دیگه شما شاید با earthshaker برید arcing ring رش همه رو پاره کنید تو game net ولش تو مسابقات اولین item حتی قبل از اینکه boot بخره blink هست. و بعد هم book of necromancer)

کسی میدونه تاریخ ثبت نام مسابقات شهرداری کیه؟ و ایا محل برگزاری مسابقات همون مکان قبلیه؟
    لطفا سریع جواب بدید
    محل مسابقات سید خندانه مثل اینکه . ثبت نامش هم تموم شده و ظرفیت پر شده. تاریخش هم معلوم نیست. به خاطر مسابقات گلستان همه تاریخای مسابقات مثله silkway و شهرداری عوض شده. اگه فهمیدم حتما بهتون خبرشو میدم.
    چجوری میشه پچ 1.21 رو روی 1.20c ریخت

راهنمایی کنید.

از سایت پایین این برنامه رو دانلود کنید بعد واسه خودتون آیدی بسازید

بعد با هم بازی کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سوالی داشتید من در خدمتم

یکم شبیه یاهو هستش این امکان رو داره که بصورت اینترنتی بازی کرد با اونایی هم که

تو این برنامن میشه چت کرد

اگه بلد شدید بیاید با هم بازی کنیم

هرکی میخواد تو این برنامه وار بازی کنه باید وارش 1.21 باشه
    نمیشه 1.21 رو روی 1.20c نسب کرد. یعنی patch ی که من Dl کردم نشد و رفتم cd ش رو خریدم.
    با عرض پوزش
    لطف كنيد اينقدر پست پشت سر هم نديد مدير سايت يك بار تذكر داده كه اينجا چت روم نيست
    در ضمن چند بار بگم به امضاي من هم نگاه كنيد ديگه خودتون رو واسه جي جي خسته نكنيد
    مثله اينكه هيشكي به امضاي من توجه نكرده
    تمام مساثل رو توضيح دادم

خوب معلومه كه اتكش زياد ميشه اورب نيست كه ولي
    يعني اگه دو تا داشته بجاي اينكه تا رنج 100 رو اسپلش بزنه رنج 200 رو اسپلش ميزنه
    اسپلش يعني دسته جمعي
    splash این item هرچی بیشتر بخری rangeش بیشتر نمیشه و فقط درصد splashش زیاد میشه و اینکه درصدش هم معمولی زیاد نمیشه. یعنی مثلا اگه battle fury 30 درصد splash بده , 2 تا battle fury بهت 50 درصد میده رش 3 تا 70 درصد.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

كمك يكم مي خوام درد دل كنم

خيلي حالم گرفتس........... از موقعي كه تو final با ختيم 2 تا سكه پررررررررررررشد نميخواستم ديگه بازي كنم
    كه اين راهش نبود. خوب درسته يك روز ميبري يك روز ميبازي وليييييييييييي...........
    خيليا رو حذف كرديم(14 تيم) ولي تيم آخر كه انتخاب كرديم بد نبود ولي خوب جواب نداد(raxxar وtiny)
    تيم مقابل (sven ,vangufel ) نشد با اين هيرو ها كه ما ورداشتيم ونگوفلو خوب از كار بندازيم تا براي sven خريد نكنه تا المانهاي واجبشو كه اگه ببنده پوست ميكنه نبنده
    آ هههههههههههههه
    سلام دوست عزیز . میتونم اسم team شما رو بپرسم. چون final بین 4D و PRTZN بود. شما از کدومشونی ؟! idt رو هم اگه میشه بگو .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

در ضمن اگه كسي توي اون بيست ثاينه فرصت برنداره انگار اين كلمه رو تايپ كرده - random
    براي ارث شاكر اينارو ميبندن معمولا

خیلی خیلی ببخشید دوست من . قصد توهین هم ندارم وای اگه چیزی در مورد Hero یی نمیدونی نگو بقیه بیچاره شن. اخه اینا چیه واسه این بستی ! earth shaker مگه قراره پول در بیاره.اصلا earth shaker قراره blink کنه وسط درگیری lvl6 بزنه با lvl1 بعدم مرگ . bye bye ! اینا به چه دردش میخوره ! اصلا فکر کن زنده هم بمونه مگه atack speed داره !؟! حد اقل این item ها رو نوشتی جا یکیش hyper stone هم میزدی !
    Last edited by The 69 eyes; 30-07-2007 at 13:01.

در آغاز فعالیت bab_2c's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض :))

ina chie akhe hajii , too bazee 5 be 5 to yeki az inaro bekhareee az team mindazanet biroon
    bazi teamee aziz na single

داره خودمونی میشه dr.bronx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

The 69 Eyes
    چيه حالا بعد از اين همه وقت اومدي قاط زدي
    همرو آباد كردي كه
    بي خيال بابا
    شما استادي

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

ای بابا. من که گفتم قصد توهین ندارم. جدا اکه از گفتن اشکالاتت ناراحت میشی بگو نگم. خودت فکر کن ببین درسته این item ها که نوشتی. (به هر حال ببخشید نمیخواستم ناراحتت کنم )

در آغاز فعالیت Feri_wolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

واسه rifel باید چه آیتمی رفت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •