مودم مبین نت انتخابی نیست
زنگ بزنی هر چی موجود داشته باشن برات میارن
البته میتونی بپرسی از نماینده چه مدلی دارن بعد خرید کنی
مودم مبین نت انتخابی نیست
زنگ بزنی هر چی موجود داشته باشن برات میارن
البته میتونی بپرسی از نماینده چه مدلی دارن بعد خرید کنی
الان من زنگ زدم میگه دست ما نیست اصلا از خود شرکت میارن . شما به کدوم نماینده زنگ زدی ؟ آیا میشه آورد بگی نمی خوام اون مودم نیست ؟
دوست عزیز به همون نماینده که قراره براتون یکی رو برای نصب سرویس بفرسته زنگ بزنین
اون میدونه چه مدلی رو دارن
اگه بیاره بگین نمیخوام احتمالا دفعه بعدی زنگ بزنین کسی رو براتون نمیفرستن
میشه من مودم یه نفر دیگه رو ازش بگیرم و بعد برم به نام خودم تغییرش بدم همون اکانت رو؟
اگه مودم b612 لاک مبین نت داشته باشیم نمیتونیم از اون مودم واسه سیم کارت فور جی همراه اول هم استفاده کنیم؟
با استفاده از آموزشای توی انجمن میتونین مودمتون رو آنلاک کنین و از هر سیم کارتی روی مودمتون استفاده کنید.
از این آموزش استفاده کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند وقتیه انتن هی میپره و برمیگرده. شده چند روز انتن به کل رفته و زنگ هم میزنی میگن به مقامات بالا ارجاع میدیم چون وضعیت دکلها رو به ما نمیگن. اگر نت بک اپ نداشتم از تمام کار و زندگیم می افتادم.
کاملا تایید میشه صحبت دوستمون.
اومدن برای نصب در خود پونک انتن نداد دقیقا کنار اتوبان هست خونمون !!! انتن هاش چه جوریه![]()
بین ثابت ایرانسل و ثابت مبین نت، کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید؟
منم تقریبن ماهیی 40 گیگ مصرف می کنم، به جز شبانه. و برام سرعت و پینگ مهمه. پورت های adsl هم منطقه ما پر هست..
حالا می خواستم ببینم بین مبین نت و ایرانسل کدوم بهتره.؟ چون از هر دو خیلی بدی شنیدم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)