تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 827 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Sphinx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ماكه له له:بايد سال ها قهرمان شويم
    ------------------------------------------
    كلوديو ماكه له له، هافبك خلاق آبي پوشان چلسي معتقد است كه موفقيت هاي خوزه مورينيو در فوتبال انگلستان و قهرماني چلسي در ليگ برتر داستاني نيست كه به اين زودي ها به پايان برسد.
    چلسي روز شنبه و پس از برگزاري 40 ديدار موفق بالاخره مغلوب شياطين سرخ شد. با اين وجود به نظر مي رسد ماكه له له هنوز به توانايي هاي تيمش ايمان دارد.
    وي مي گويد: "چلسي در طي اين دو فصل به خوبي ثابت كرده كه در فوتبال انگلستان يك قدرت برتر است. قهرماني در يك فصل مساله بسيار با ارزشي نيست. تيم هاي منچستريونايتد و آرسنال هر كدام براي چندين فصل در فوتبال انگلستان به جايگاه قهرماني مي رسيدند و به نظر من چلسي هم در طي چند سال آينده همين رويه را طي خواهد كرد."
    هافبك 32 ساله فرانسوي اضافه كرد: "در صورتي كه آبي پوشان چلسي موفق به كسب عنوان قهرماني در سال هاي پياپي شوند، آنگاه بايد در اين وضعيت از واژه موفقيت استفاده كرد."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ايران 2 توگو 0
    با 2 پنالتي سوم شديم
    --------------------------------
    تيم ملي فوتبال کشورمان با پيروز ي 2 بر صفر مقابل توگو به مقام سوم رقابتهاي تورنمنت تهران رسيد .
    در اين ديدار علي دايي و وحيد هاشميان هر 2 از روي نقطه پنالتي گلهاي ايران را به ثمر رساندند.
    گفتني است پنالتي دايي 2 بار تکرار شد که ابتدا توسط سنگربان توگو مهار شد که تکرار گرديد ,در بار دوم توپ وارد دروازه شد که مجددا تکرار گرديد ولي در بار سوم باز هم دروازه توگو باز شد که رحمان دلاور داور بحريني حکم به گل اول ايران داد.
    ديدار فينال اين تورنمنت از دقايقي ديگر بين تيمهاي پاراگوئه و مقدونيه برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

علي پروين:منتظر انتخاب مديرعامل هستم
    يكي از آرزوهاي بزرگم تحقق يافت
    ---------------------------------------------------------
    خوشحالم بعد از 40 سال حضور در پرسپوليس امروز پرسپوليس داراي ساختمان مشخص شده است.
    علي پروين ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت:
    پس از چند سال حضور در پرسپوليس و حضور در سطح اول فوتبال كشور خوشحال هستم كه ساختماني جديد به پرسپوليس اختصاص يافت.
    در واقع اين مسأله يكي از آرزوهاي بزرگ من بود كه تحقق يافت هرچند كه اميدوارم اين مسأله ادامه داشته باشد.
    وي درخصوص انتخاب اعضاي جديد هيأت مديره تصريح کرد: دو نفر از افراد فوق جزو شاگردان من بوده‌اند. مايلي‌كهن و انصاري‌فرد دو تن از بازيكنان پرسپوليس بوده و مطمئناً مي‌توانند به پرسپوليس كمك کنند.
    مدير فني پرسپوليس افزود : درخصوص سه‌تن از اعضاي ديگر شناختي ندارم اما در هر حال اميدوارم براي پرسپوليس مفيد واقع شوند.
    : مطمئناً هيأت مديره باشگاه بيشتر به‌دنبال رفع و رجوع كارهاي اقتصادي باشگاه باشد مسأله‌اي كه در چند مدت اخير بسيار پرسپوليس را آزرد.
    پروين در پايان خاطرنشان ساخت: در هر حال پس از انتخاب اعضاي هيأت مديره مديرعامل منتظر هستم كه چه شخصي به‌عنوان مديرعامل تيم انتخاب خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

رئيس فدراسيون فوتبال:
    کميته فني درباره برانکو تصميم مي گيرد
    ---------------------------------------------------
    هر کس حق دارد که انتقاد کند ولي متاسفانه در جايي که کنترلي بر انتقادها وجود ندارد هر کس مي تواند حرف بزند.
    دادکان رييس فدراسيون فوتبال در خصوص شايعات اخير درباره برکناري برانکوويچ گفت:
    تا زماني که من در فدراسيون فوتبال حضور دارم تصميمات درباره تيم ملي و تغيير کادر فني بر عهده کميته فني خواهد بود.
    در خصوص تغيير برانکو کميته فني فدراسيون تصميم خواهد گرفت، ضمن اينکه جواب مردم را هم خودمان مي دهيم.
    وي افزود: نبايد چالشهاي حاضر درباره تيم ملي را زياد جدي بگيريم و همه چيز را به حساب برانکو بگذاريم.
    رئيس فدراسيون فوتبال همچنين تصريح کرد: هنوز به اين نتيجه نرسيدم که درباره سرمربي تيم ملي تجديد نظر بکنم يا نه و هنوز فکري در اين باره نکرده ام.
    دادکان در پايان در مورد ساختمان جديد باشگاه پرسپوليس نيز گفت: پرسپوليس و استقلال قدمت و جايگاه ويژه اي در ميان مردم دارند و حقشان اين بود که به خوبي تدارک شوند.
    آنها بايد تجهيزات وسيعي داشته باشند و جايگاه خود را مجدد بدست آورند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داريوش يزداني :
    مدعي درجه يك ليگ برتر هستيم
    ------------------------------------------------
    تيم سايپا فردا در ادامه رقابت هاي ليگ برتر باشگاه هاي كشور به مصاف تيم با ابومسلم خراسان خواهد رفت .
    داريوش يزداني ، مهاجم تيم فوتبال سايپا ، در مورد اين مسابقه گفت : اين بازي براي هر دو تيم مهم است . تيم ابومسلم در قعر جدول قرار دارد و اگر امتياز اين ديدار را هم از دست بدهد كماكان در قعر جدول باقي مي ماند .
    وي در ادامه افزود : اگر ما پيروز شويم و هر 3 امتياز بازي را به دست آوريم مي‌توانيم به عنوان مدعي درجه يك اين مسابقات مطرح شويم اما اگر به اين مهم دست نيابيم از قهرماني دور مي شويم
    يزداني در پايان تاکيد کرد: خوشبختانه تا كنون نتايج بدي نگرفته ايم و اگر همين طور ادامه دهيم مي توانيم به قهرماني اميدوار باشيم .

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آدريانو: بين برزيل و اينتر مشكلي وجود ندارد!
    ---------------------------------------------------------
    آدريانو،‌ ستاره برزيلي اينتر شايعات در مورد مشكلات بين اينتر و تيم‌ملي برزيل را تكذيب مي‌كند و اذعان داشت هيچ مشكلي ما بين آنها وجود ندارد.
    مهاجم نراتزوري‌ها كه هم‌اكنون در دوبي بسر مي‌برد در يك مصاحبه با روزنامه گاتزتا دلواسپورت و راديو دوبي گفت: هيچ مشاجره‌اي و اختلافي بين اينتر و تيم‌ملي برزيل در هفته گذشته روي نداده و من با موافقت سران باشگاه و توافق ماركو برانكا و پريرا راهي اين سفر شدم. من تصميم دارم بزودي از تيم‌ملي جدا شوم و به ميلائو بازگردم. از دوشنبه يك هفته سخت و محكم تمرين خواهيم كرد تا اينتر به شرايط خوب بازگردد. در اين راه تيفوسي‌ها نيز بايد ما را كمك كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ليپي: براي بازيكنانم خوشحالم
    -----------------------------
    تيم‌ملي ايتاليا در ديداري دوستانه كه شنبه شب در آمستردام برگزار شد، هلند را سه بر يك مغلوب كرد و اين برد براي سرمربي‌ آتزوري‌ها بسيار حائز اهميت بود.
    مارچلو ليپي پس از پايان مسابقه به خبرنگاران گفت: خيلي خوشحالم چون به هيچ وجه غيبت بازيكنان بزرگ احساس نشد و خوشحالي بيشتر براي بازيكنانم كه به خوبي جواب اعتماد مرا دادند.
    بازي خيلي خوبي بود، ما ابتدا به دنبال كنترل توپ و ميدان بوديم و بعد از گلي كه آنها زدند نمايش فوق‌العاده‌اي اجرا كرديم. بازي در برابر تيمي كه رده دوم رنكنيگ فيفا را دارد آسان نبود و ما نتيجه زيبايي برابر آنها كسب كرديم. دفاع خيلي خوب بود مخصوصاً گرسپو و زامبروتا. دل پيرو؟ الكس هم بازي خوبي انجام داد او هميشه در ميدان مسابقه عالي بازي مي‌كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آنچلوتي كانديداي مربيگري منچستر يونايتد
    ------------------------------------------------------------
    باشگاه منچستر يونايتد مذاكره با كارلو آنچلوتي مربي ميلان را براي نشستن بر جاي آلكس فرگوسن آغاز كرده است.
    پس از آنكه مالكان جديد منچستر مدتي پيش از حضور روبرتو در اين تيم حرف زدند، اكنون باشگاه انگليسي با مربي ميلان وارد مذاكره شده است. يونايتد ها خواهان حضور كارلتو در منچستر براي فصل آينده هستند و اين پيشنهاد در شرايطي است كه قرارداد آنچلوتي در ژوئن 2007 به پايان مي رسد ولي به نظر مي آيد سران باشگاه ميلان بدشان نيايد تا زودتر با وي تسويه حساب كنند، چرا كه برلوسكوني بدنبال حضور مربياني چون فرانك رايكارد يا ماركوفان باستن در ميلان است.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

توني:‌بازي بزرگي را برديم
    --------------------------------------
    لوكا توني در پيروزي 3 بر يك ايتاليا مقابل هلند يكي از ستاره هاي آتزوري بود كه توانست گل سوم را با استفاده از قدرت بدني و تكنيك خوب به ثمر برساند.
    برترين گلزن سري A در فصل جاري و مهاجم پرقدرت فيورنتينا بعد از پيروزي با شكوه ايتاليا در برابر هلند گفت: از اينكه ماركونان باستن در پايان بازي به نزدم آمد و به من تبريك گفت بي نهايت خوشحالم.
    او الگوي من براي هميشه بوده است و حركتش در پايان مسابقه خيلي زيبا بود و از اين بابت خيلي خوشحالم. ترديد ندارم كه بازي بزرگي بود و ما توانستيم اين بازي بزرگ را در هلند پيروز شويم. ما فوتبال خوبي را در برابر يك تيم صاحب نام به اجرا گذاشتيم و بهترين نتيجه را كسب نموديم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اريکسون: به اوون افتخار مي کنم
    ------------------------------------------
    اسون گوران اريکسون، مربي تيم ملي انگلستان از عملکرد اوون در بازي برابر آرژانتين ابراز رضايت کرد.
    مايکل اوون در بازي شنبه شب يارانش برابر آرژانتين که با نتيجه 3 بر 2 به نفع تيم انگلستان به پايان رسيد، در نيمه دوم در دقايق حساس و پاياني بازي با فاصله کمي دو گل به ثمر رساند و با گل دوم خود پيروزي تيم اريکسون را قطعي ساخت.
    اريکسون طي مصاحبه اي اظهار داشت: بيش از اين نمي توانم خوشحالي خود را نشان دهم و در مورد اوون اظهار نظر کنم، همين که از سه فرصتي که به دست آورده حداقل دو بار استفاده کرده است، جاي بسي تمجيد و ستايش دارد.
    وي در ادامه افزود: اوون گلزن ماهري است و شايد بهترين گلزن در جهان و من نيز در مورد او خيلي خوشحال هستم.
    اريکسون در پايان خاطرنشان کرد: ما خواستيم در اين مسابقه پيروز شويم و شديم، اکنون نيز اميدواريم تا در جام جهاني موفق ظاهر شويم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •