سلام. دوستمون درست میگند پارس مثل شبکه ملی است. در تبریز اکثرا تخلیه کردند. فریب این گیگ اضافه را نخورید . هر گیگی 1000 تومن هم باشه ارزش نداره. فیلترینگ شدید و پینگ بالا یه ماهه همه رو فلج کرده است. اصلا ارزش ندارد.
سلام. دوستمون درست میگند پارس مثل شبکه ملی است. در تبریز اکثرا تخلیه کردند. فریب این گیگ اضافه را نخورید . هر گیگی 1000 تومن هم باشه ارزش نداره. فیلترینگ شدید و پینگ بالا یه ماهه همه رو فلج کرده است. اصلا ارزش ندارد.
سلام
دوستان من یکی از خط های اینترنت خونه رو تخلیه کردم امروز چون واقعا افتضاحشو درآورده مخابرات.
برای بازی و کلاس مجازی و تیم اسپیک و VoIP میخوام، نباید اختلال و تاخیر داشته باشم.
اینطور که شنیدم مثل اینکه پارس آنلاین تو این زمینه عالیه و پینگ عالی داره.
اگر یکی از دوستان لطف کنه از سه آدرس زیر پینگ بگیره:
و یه سوال دیگه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هر ماه ترافیک مصرفیم نزدیک به 16-20 گیگ میشه. آیا کیفیت این سرویس های نامحدودش مثل سرویس های محدودشه؟ از نظر پینگ و ...؟ من احتمالا بخوام سرویس 256 نامحدود بگیرم. جایگزین بهتری سراغ دارین برای کسی که هر ماه 15-20 گیگ مصرف داره؟
ادیت: آیا این سرویس گیم تاثیر محسوسی داره روی کیفیت خط؟ میشه برای سرویس های نامحدود هم فعالش کرد؟
بچه ها تلگرام برای شما هم باز نمیشه؟
من مشترک پارس آنلاین بودم و میتونم بگم بهترین اینترنتو با پارس آنلاین داشتم و خیلی راضی بودم. (البته بجز اون مسخره بازیهای هدیه شبانه)
من سرویس محدودشو داشتم و خوب بود. پیشنهاد میکنم سراغ سرویس های نامحدود نرید چون اینقدر تبصره و محدودیت میذارن که غیر قابل تحمل میشه. میشه یه چیزی تو مایه های همین مخابرات عزیز.
برای مواردی که گفتین پارس آنلاین خیلی خوبه. میتونید طرح های با حجم بالاتر رو انتخاب کنید.
Last edited by NaughtyCat; 20-10-2015 at 22:56.
برای من رو connecting مونده!
Last edited by and-roid2; 20-10-2015 at 22:55.
پینگ 4 یا 30 اونم از سرور اروپا اصلا منطقی نیست! من الان با پارس انلاین از هر سرور خارجی که تست میگیرم پینگش اصلا منطقی نیست سرعت دانلودشم انگار داره از سرور داخلی تست میگیره.
با هیچ کدوم از isp ها از این حرکات عجیب ندیده بودم!!
مشخصه یه دستکاری کرده این پارس انلاین و از سمت زیر ساخت نیست.
بله کاملا رایگانه صد در صد
اقا این شماره پشتیبانی تهران چنده؟
50 گیگ خرید کردیم 40 گیگ اضافه نشد
- - - Updated - - -
اقا این شماره پشتیبانی تهران چنده؟
50 گیگ خرید کردیم 40 گیگ اضافه نشد
بله. قبول دارم. پینگ از اروپا زیر 100 میلیثانیه در حالت معمول، اصلن منطقی یا بهتر بگم امکانپذیر نیست. من هم از سرور فرانکفورت لیزوب با اسپیدتست امتحان کردم نتیجه شد این:
این سرور رو آدرسش رو پیدا کردم که اینه speedtest.fra1.de.leaseweb.com با IP معادل 46.165.245.129. از همین سرور با دستور پینگ ویندوز نتیجه اما جالبه:
یعنی، متوسط 10 تا پینگ شده 150 میلیثانیه. به نظرم اشکال از خود اسپیدتسته که تو محاسبات انگار یه تقسیم بر 3 میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم نتیجه tracert ویندوز از همون سرور:
جالبه که اولین جایی که پینگ جهش اساسی کرده مال پرش (hop) شماره 12 است که مربوط به پورت عمانه. اتصال به این پورتها هم دست شرکت زیرساخته و خود ISPها عملن اختیاری روش ندارن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)