ریت خط روی 939 هست نهایت سرعت دانلودت میتونه 90 کیلوبایت باشه و خط نهایتن 2.5 مگ میکشه
با این ریت خط نویزت خوبه و روی 15 هست ولی نهایتش 1.5مگ خطت جواب میده
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ریت خط روی 939 هست نهایت سرعت دانلودت میتونه 90 کیلوبایت باشه و خط نهایتن 2.5 مگ میکشه
با این ریت خط نویزت خوبه و روی 15 هست ولی نهایتش 1.5مگ خطت جواب میده
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام دوستان
الان من با این خط یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی ادرس رو توی مرورگر وارد میکنم و اینترو میزنم حدود ۳-۴ ثانیه طول میکشه تا صفحه بالا بیاد ! مشکل کجاست؟ سرعت دانلود هم با ای دی ام یه ۳۴۰ میرسه!
Sent from my HUAWEI Y511-U30
دوستان شاتل از های وب بهتره ؟
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
افزون بر این مشتریان فعلی شاتل نیز میتوانند از تاریخ ١۸ تا ٣١ تیر ١٣٩۴ بسته ترافیک ٢٠ گیگابایتی شاتل را تنها به قیمت ٣٣ هزار و ٦٠٠ تومان خریداری کنند.
آقا جریان این جمله ی بالا که تو سایت شاتل گفته چیه؟ کسی خبر داره؟
من سرویسمو تغییر دادم به ECo 2048 الآن نهایت سرعت با IDM تقریباً 400 KB هست ولی دیدم مشترکینی که خیلی بیشتر از این هم دارن اما زنگ زدم شاتل میگه این سرعتی که میگید اکی هست و معموله!!پس چطور بعضی ها خیلی بیش از این را با همین سرویس دارن
راستی هیچ وقت سمت سرویس رایگان شبانه نرید دیشب سرعت دانلود من بین 30 کیلو بایت تا 50 بود!!!!!
دو تا تست جدید
![]()
Last edited by وین رونی; 07-07-2015 at 13:21.
سلام.
این کمپین جدید شاتل با سرعت 12مگابیت و یکساله میشه ماهی 11 تومن و کلا 60 گیگ میدن سرعتش چطوره؟؟؟
من الان 128 شاتل دارم سرعت دانلودش روی 380 هست.
سلام...نامحدود ART4 سرعت 320 تا 2048 چجوریه؟؟؟ارزش خریدن داره؟؟؟سرعتو نمیارن پایین؟؟؟
سلام
کیفیت اینترنت شاتل تو تهران چطوره؟
من برای گیم می خوام
پینگ و تایم اوتش چطوره؟ آیا لگ داره یا نه؟
مرسی
دوستان من میخوام یکی از سرویسهای اکو رو انتخاب کنم منتها چنتا سوال برام پیش اومده
1- شبانه ی رایگان هنوز وجود داره یا اینکه 25 درصد تخفیف شده؟
2- سرویس اکو یک مگ سرعت دانلودش چند کیلوبایت هست؟
3- من چند سال قبل اکو 128 داشتم ...سرعت چندین برابر سرعت اسمی بود، حالا برام سوال پیش اومده که اگه الان هم هنوز همینطور باشه، فرق بین سرعت 512 با یک مگ تو چیه الان؟ فقط یکم تفاوت سرعت هست؟
من میخوام 300 به بالا سرعت داشته باشم... ولی نمیدونم سرعت واقعی سرویسا چقدره، کمک کنید لطفا.......... اصفهان هم هستم![]()
Last edited by f_sadeghi; 10-07-2015 at 08:51.
به نظرتون این سرعت با سرویس ECo 2048 سرعت خوبیه؟
عکس Gif هست
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)