خوب احتمالا تو منطقه شما فقط یک دکل وجود داشته برای منی که مثلا چندتا دکل رایتل نشون میده از کجا بدونم بکدومش وصلم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
خوب احتمالا تو منطقه شما فقط یک دکل وجود داشته برای منی که مثلا چندتا دکل رایتل نشون میده از کجا بدونم بکدومش وصلم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
چی رو تست کنم؟ مکان دقیق دکلی که شما بهش وصلی؟![]()
نه،مگه شما نمیگی 3g رو دریافت میکنی از پنجره خونتوناین نرم افزار رو تست کنن ببین دکل 3g رو دقیقا کدوم خیابان آدرس میده همین الان بگو بی زحمت
![]()
خوب من دریافت میکنم ولی نه از پنجره خونمون و توی نقشه هم بهم نشون میده چقدر با دکل فاصله دارم ...خوب چه ارتباطی به مکان بی تی اس شما داره ؟![]()
عزیزم چرا متوجه نمیشیشما لطف کن بعد اینکه دکل 3g رو شناسایی کرد یه اسکرین شات بگیر بذار اینجا منم خونمون مهدی هست ولی نمیتونم سیگنال رو دریافت کنم،میخوام ببینم دکل 3g دقیقا کجاست تا استفاده کنم
![]()
من تهرانم شما مشهدی دوست عزیز فکر نکنم برد سیگنال دکلی که من بهش وصلمو بتونی بگیریغصه نخور ایشالا 3G برای شما هم راه اندازی میشه
دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره![]()
نه خودم میدونم دکلا کجا هستن ولی اون برامه فقط اونی که وصل بود نشون داد
پست منو دیدین؟
چند صفحه پیش پست من بود با اپن سیگنال علاوه بر همه دکل ها اونی که بهش وصلم رو با یه خط ابی نشون میده
شاید برای ios این قابلیت نداره
متاسفانه شما رو اشتباهی گرفته بودم!از دوست عزیزم با نام کاربری aghn میخوام این نرم افزار signal finder رو نصب کنه و بگه محل دقیق دکل 3g ایرانسل در محدوده ـی بلوار فردوسی کجاست خیلی ممنون پیشاپیس(البته قبلش فقط رو حالت 3g بذاره تا فقط آنتن 3g که بهش وصله رو بگه)
Last edited by mohammad.asghari; 25-08-2014 at 00:23.
شما کجای تهران گرفتی؟
توی همدان هم چند روزی هست که فعال شده.برام sms از چند روز پیش میومد.دیگه امشب گفتم یه بسته 1 روزه 1000 تومانی بگیرم ببینم چطوریاست . با اینکه سیگنالم زیاد جالب نیست ولی سرع دانلود عالیهالبته بگم بعضی وقتا تا 700 هم میرفت ولی بیشتر حول و حوش 400-500 بود که خیلی عالیه
ساعت 2.5 بامداد . امیدوارم تعرفه ها و سرعتش حداقل همین طور بمونه ( نمیگم بهتر بشه
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)