سلام
از این بد تر نمیشد . افتضاح بودیم ، تمام .
نفت و فولاد هم بازی هاشون رو بردن ، فولاد 50 امتیازی شد ، نفت 47 امتیازی ، سپاهان هم که 46 شده بود ، خلاصه افتادیم رده ی پنجم .
حیف !!!
سلام
از این بد تر نمیشد . افتضاح بودیم ، تمام .
نفت و فولاد هم بازی هاشون رو بردن ، فولاد 50 امتیازی شد ، نفت 47 امتیازی ، سپاهان هم که 46 شده بود ، خلاصه افتادیم رده ی پنجم .
حیف !!!
درود
تشکر بابت دقتتون ولی فکر نکنم این 2 یا 3 زیاد فرقی در اصل قضیه داشته باشه .
باز هم نتیجه همونه و عملکرد پرسپولیس در خارج از خانه وحشتناک به حساب میاد . هم از نظر نتیجه گیری و هم از نظر نوع بازی و کیفیتی که ارائه میشه .
این بازیکنا با تمرین نکردن اما بازی کردن مقابل فجر بزرگترین خیانت رو هم به امروز پرسپولیس کردن هم به فردای این تیم
تیم داد میزد که بدون تمرین اومده
اینا با خودشون چی فکر کردن؟ مگه میشه بدون کار روی نقاط ضعف حریف وارد زمین شد؟
ای کاش حالا که تمرین نکرده بودن بازی هم نمیکردن باور کنید بالاتر از سیاهی رنگی نیست و اوضاعمون هم تفاوتی با الان نداشت
خودی و غیر خودی از هر طرف پرسپولیس رو دوره کردن
چقدر با اسم پرسپولیس غریبانه رفتار کردن
دو تا اسم هستن که از مظلوم بودنشون دارم زجر میکشم
از غریب بودنشون و تنها بودنشون
ایران و پرسپولیس
ایران کشور امروزمون هست و پرسپولیس تاریخ دیروزمون
هر دو گرفتار آدمهای دو رو و منفعت طلب هستن
نمیخوام نمک رو زخم دوستان پرسپولیسی بریزم
ولی دوستان چرا اینقدر میخواین به این تیم فشار بیارید ؟؟
مگه ندیدین تو برنامه 90 چی گفتن ؟؟
بیچاره ها پول ندارن بخورن
فقط یه ذره اونم حدود 50 میلیون تومان وام گرفتن که زن و بچه شون تو این 2 ماه گرسنه نمونن
مگه با 50 میلیون چی میشه خرید ؟؟
فقط میشه روزی 800 هزار تومان خرج کرد
اونم در حدی که روزانه لباس بخرن و 3 وعده کباب و خاویار بخورن
واقعا وقتی وضع اینا رو میبینم اشکم در میاد
بیچاره ها در فشار کامل دارن زندگی میکنن
زندگیشون که چیزی نیست
یه ماشین 200 تا 500 میلیون تومانی با یه خونه 1 میلیاردی !!
همین
خواهش میکنم یه ذره درک کنید![]()
اگر پرسپولیس تیم محلی بود میتوانستیم کمکش کنیم
دایی: تیمی که 8 روز تمرین نمیکند از این بهتر نمیشود/تساوی با فجر عادلانه بود
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: امروز میخواستیم فجرسپاسی را ببریم،اما نشد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علی دایی پس از تساوی یک بر یک پرسپولیس مقابل فجرسپاسی در نشست خبری گفت: بازی بدی نبود. اوایل نیمه دوم بازیکنان ما کمی بازی را وا دادند. در ادامه ما دو موقعیت خوب داشتیم. متاسفانه خیلی زود گل خوردیم.
وی ادامه داد: بعد از گل بازی به سود حریف چربید، اگر چه در دقایق بیشتر مسابقه ما در زمین فجرسپاسی بودیم. عادلانهترین نتیجه مساوی بود. ما تلاش کردیم که پیروز شویم اما نشد.
علی دایی در نشست خبری تاکید کرد: هیچکس پیگیر مشکلات ما نیست. میتوانستیم بهتر از این باشیم. زمانی که فکر و مغز ما در گیر مسایل دیگر است نمیتوانیم کارآیی لازم را داشته باشیم. اصلا و ابدا شاداب نبودیم. سخت گل زدیم و خودتان دیدید که چه مشکلاتی داشتیم. تیمی که 8 روز تمرین ندارد وضعیتش همین است، آن هم مقابل تیم فجر که خیلی با انگیزه بود.
وی در مورد اینکه برنامهای برای حل مشکلات دارید گفت: من سرمربی تیم هستم نه مدیرعامل هستم و نه عضو هیات مدیره که بخواهیم برنامه بدهم. از مسئولان برنامه بخواهید نه از علی دایی. من به عنوان یک مربی کار میکنم و نباید در مورد مسایل دیگر انتظار داشته باشید.
دایی در مورد اینکه از شما بیشتر از یک مربی انتظار میرود گفت: ما که تیم محلی نیستیم، باید تفکرات حرفهای حاکم شود. دایی چه کار میتواند بکند؟ زمانی که میگوییم تیم ها و فوتبالمان حرفهای است که نباید این مسایل مطرح شود. اگر آماتور و محلی بودیم میتوانستیم کمک کنیم اما محلی نیستیم.
سرمربی پرسپولیس در مورد مصدومیت محسن بنگر گفت: کتف او گرفته بود و به دلیل مصدومیت تعویض شد.
وی در پاسخ به این سوال که مشکلات پرسپولیس که چه زمانی تمام می شود گفت: من اطلاعی ندارم. علی پروین هم گفت من قولی نمیدهم و آب پاکی را روی دست بازیکنان ریخت نمیدانم. هر کس مسئول است باید پاسخگو باشد. هشت روز تمرین نکردیم و به شیراز آمدیم، این طور بازی کردیم و مساوی گرفتیم بد نبود.
دایی در مورد عملکرد تیم داوری در این مسابقه گفت: من در مورد داوری حرفی نمیزنم و متخصصان داوری باید حرف بزنند.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، محمد رویانیان در پی انتشار اخباری مبنی بر اینکه در مدت مدیریت وی پرسپولیس دارای بدهی 60 میلیارد تومانی است، برای رفع کامل هرگون شک و شبههای اسناد بدهیهای پرسپولیس در دوران مدیریت خود در این باشگاه را در اختیار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازی رو ندیدم تیم بد بازی کرد یا ؟؟
با توجه به نتیجه ایی که رقم خورد نه اینکه نا امید باشیم ولی بدبین به بازی های بعد نگاه کنیم:
صبای قم : با صمد و عنایت! و احتمالاً دو سه تا جوان جویای نام تشنه امتیاز گرفتن از پرسپولیس هستند
فقط امتیاز پرسپولیس اینه که بازی تو آزادی برگزار میشه
داماش گیلان : امروز شنیدم با شرکت گرند خراسان به مشکل برخوردن فروش امتیاز داماش منتفی شد
شاید این بتونه رو عدم تمرکز بیشتر تیمشون تاثیر منفی بزاره ولی در کل تیم خوب و جنگنده ایی هست
بخصوص اینکه بازی در خانه داماش هست
راه آهن : درسته پائین جدول هستند ولی حداقل جلوی پرسپولیس بازیکنای با انگیزه ایی دارن! بازی رفت نمونه اش!
بازهم فقط امتیاز پرسپولیس اینه که بازی تو آزادی برگزار میشه!
اس خوزستان : ممکنه بازی تشریفاتی ، تکلیف قهرمانی! و یا سهمیه آسیارو مشخص کنه!
ولی باتوجه به اینکه بازی تو خوزستان هست دیگه خودتون بگید!!
یحیی هم دو تا بازی 6 امتیازی داره! فولاد و اس تهران، دو تاشون رو بزنهبعد با گسترش و آخرش سپاهان!
سپاهان: مس - سایپا - ملوان - نفت
اس تهران: ملوان - نفت - فولاد - تراکتور
فولاد: نفت - تراکتور - اس تهران - گسترش
پرسپولیس: صبا - داماش - راه آهن - اس خوزستان
یجورایی بخت نفت و سپاهان بیشتره!!
همونطور که گفتم بدبینانه هم اینه که بازی های پیش رو اصلاً نمی تونه آسون باشه! ( با توجه به نتیجه دیروز! )
از عشق زیادی تورو خسته کردم _____ تو دورم زدی خواستی دورت نگردم!
دیـگـه تـوی دنیـا بـه چـی اعتبـاره _____ کسی که براش مردی دوست نداره!
منو بغض و بارون سکوت خیـابـون _____ دوباره شکستم چه ساده چه آسون
غرورت گلـومـو به هق هق کشیده _____ آدم که قسم خوردشو دق نمی ده!
چه سخته تو تنهایی شرمنده میشی ____ ماها قهرمانیم و بازنده میشیم
![]()
دادکان مدیرعامل و هدایتی رییس هیات مدیره پرسپولیس
سایت گل-وزارت ورزش تصمیم خود برای تغییرات در هیات مدیره پرسپولیس را گرفته و به زودی عملی خواهد شد. در کابینه جدید سرخ ها محمد دادکان مدیرعامل و حسین هدایتی رییس هیات مدیره است. از بین نفراتی مانند پروین، پنجعلی،خوردبین، پورمختار، عابدینی و محسن رضایی هم دیگر اعضای هیات مدیره انتخاب خواهند شد.
این انتخاب باید همون اول انجام میشد تا این همه اتفاق نیفته :|
به قهرمانی که امیدی نیست ولی ایشالا سهمیه گیرمون بیاد
--------
ویرایش:
مازیار ناظمی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با رد خبر منتشر شده مبنی بر حضور حسین هدایتی به عنوان رییس جدید هیات مدیره باشگاه پرسپولیس اظهار کرد: هدایتی نه با شخص وزیر و نه با فرد دیگری جلسهای نداشته است. همان طور که در بیانیه قبلی اعلام شده، موضع وزارت ورزش و جوانان این است که هیات مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تا پایان فصل به کارشان ادامه میدهند.
مدیرکل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه وزارتخانه بنای تغییر در این دو باشگاه را ندارد، تصریح کرد: همان طور که قبلا اعلام کردیم وزارت ورزش هیچ تصمیمی برای تغییر در مدیریت و هیات مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ندارد و اعضای فعلی تا پایان فصل به کارشان ادامه میدهند.
(البته این خبر یک ساعت قبل از خبر مدیرعاملی دادکان و رئیس هیئت مدیره شدن هدایتی اومده !! )
Last edited by Amir-Rainman; 10-02-2014 at 16:23.
انتخاب ها به خودی خود مهم نیستناین انتخاب باید همون اول انجام میشد تا این همه اتفاق نیفته :|
به قهرمانی که امیدی نیست ولی ایشالا سهمیه گیرمون بیاد
اگه دادکان بیاد و ظرف چند ماه با انواع و اقسام حاشیه استعفا کنه/ اخراج بشه چه فایده ای داره؟
مدیریت متوسط ولی با ثبات ارزش بیشتری از مدیریت قوی و بی ثبات داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)