در هر صورت با وجود لواندوفسکی تو دورتموند من سکته میزنم شب بازی....![]()
در هر صورت با وجود لواندوفسکی تو دورتموند من سکته میزنم شب بازی....![]()
میتونست خیلی سختر هم باشه.احتملا شاهد 2تا الکلاسیکوی دیگه تو نیمه نهایی باشیم.
آره میتونست سخت تر باشه
ولی بهترین قرعه در حال حاضر نصیب چلسی و بایرن شده
فعلا که مصدومه و شاید به بازی با رئال هم نرسهدر هر صورت با وجود لواندوفسکی تو دورتموند من سکته میزنم شب بازی....![]()
در هر صورت تیمی که می خواد قهرمان بشه باید همه رو ببره ولی توی این مرحله خوردن به دورتموند که مثل دو فصل قبل نیست و مصدوم هم زیاد داره قرعه ای خیلی خوبیه و به مراتب نسبت به قرعه های دیگه بهتره
اینطور که من یه جا خوندم لواندوفسکی و گوندوغان به بازی نمیرسن (محروم هستن).... امیدوارم اینبار توی برنابئو یه جهنم واقعی آماده بشه برای استقبال از دورتموند.....
و این که امسال بر خلاف سال گذشته ایـــــکر مقدس درون دروازه قرار داره.......
دوست داشتم بخوریم به منچستر اما دورتموند هم قرعه ی خوبیه.....
فقط امیدوارم کریم به بازی برسه (میرسه دیگه.... نه؟!!!!) چون روی موراتا اصلا نمیشه حساب کرد.....
__________________________________________________ ____________________
Emilio Butragueno: غیبت لواندوفسکی را غنیمت می شماریم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hans-Joachim Watzke: دورتموند قرعه دیگری را ترجیح میداد!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by metalhead_forever; 21-03-2014 at 21:41.
لواندوفسکی بازی رفت رو محرومه
آمادگی راموس برای مقابله با دورتمند
Last edited by Dark Shine; 21-03-2014 at 22:13.
کاسیاسم تو اینستاگرام حرکت باحالی زده :
کاسیاس : یک هشتم لیگ قهرمانان....انتقام
چند خبر کوتاه:
ویکتور والدز درباره ال کلاسیکو، که احتمالاً آخرین باریست که به سانتیاگو برنابئو پا میذاره: "من احترام خیلی خاصی برای اون استادیوم قائل هستم و امیدوارم هر سه امتیاز بازی رو بگیریم." وی همچنین درباره شرایط Bale که در اوایل فصل از نظر جسمانی و عدم آمادگی رنج میبرد گفت که فکر میکند که "در حال پرواز کردن است" و "دارد کم کم به بازیکنی که در لیگ برتر میدیدیم تبدیل میشود". [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنجلوتی درباره قرعه تیم و تقابلش با بورسیا دورتمند: "دورتمند تیم بسیار رقابتی، با تجربه و با بازیکنان فوق العاده هست. برای برد باید شجاعت و کرکتر از خودمون نشون بدیم. مصاف بسیار سخت و نزدیکی خواهد بود. اونا از بوندس لیگا جا موندن و در نتیجه برای لیگ قهرمانان بسیار با انگیزه هستن. تیم با کیفیت و منظمی هستن که دفاع فوق العاده ای دارن، در ضدحملات هم بسیار خطرناک هستند". [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلوپ درباره قرارگرفتن در مقابل رئال مادرید: "اینکه بازی اول تو خونه حریف هست، یه مزیت هست، دارم بهتون میگم، الان وقت این نیست که پرچم سفید دست بگیریم. برتری کوچیک ما اینه که بازی اول رو تو خونه حریف انجام میدیم، اما با این حال نمیشه تصور کرد که بازی آسانی خواهد بود". [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)