نه برای ما انگلیسیه.اما همون فرانسوی باشه بهتره.این جان چمپیون آدم رو یاد علیفر میندازه
اگه یخورده از داد و فریادهایی که امروز چمپیون در بازی من سیتی و یونایتد میکرد در pes هم داشت الان جذابیت pes دوبرابر میشد![]()
نه برای ما انگلیسیه.اما همون فرانسوی باشه بهتره.این جان چمپیون آدم رو یاد علیفر میندازه
اگه یخورده از داد و فریادهایی که امروز چمپیون در بازی من سیتی و یونایتد میکرد در pes هم داشت الان جذابیت pes دوبرابر میشد![]()
دوست عزیز برو تو option قسمت Language بعدش commentary رو بزن ! اونجا میشه زبان گذارشگر رو عوض کرد !
من کم کم دارم جذبش میشم !
خداییش این face ال شراوی رو چفد رخوب درآوردن ! مو نمیزنه لامصب !
بله میدونم.
فیسها خیلی طبیعی تر هستند نمیدونم چرا برخی دوستان با گرافیک و فیس مشکل دارند
یه سر به edit بزنید و یک بازیکن بسازید ببینید فیس ساختنش چه حالی میده
آره اتفاقا همین الان داشتم فیس ها رو نگاه میکردم ! از فیس رافائل تو من یونایتد خیلی خوشم اومد ! اصلا عالیه خداییش ! فیسه کاکا که انگار خودشه !
امیدوارم دوستان هم یه خورده سخت پسندیشون رو کم کنند !
فقط تو رئال با فیس گرت بیل یه خورده مشکل دارم ! فیسش یه خورده خشنه !
امیدوارم فیس تیمهای ایرانی هم درست کنند !
یه سوال خارج از بازی از دوستان !
سایتی هستش که بشه توش arrange و formation تیمها رو تو بازیهای همین فصل دید ؟
Last edited by eblisandenzo; 23-09-2013 at 02:16.
شما رو همین نسخه می تونی کرک ریلودد بریزی و پچ رو نصب کنی
البته یه موقع قاطی کرد نیای یقه منو بگیری
من همین کارو کردم و فعلا همه چیز آرومه !!!
واقعاً افتضاحترین PES ایی بود که تو عمرم بازی کردم!
من تقریباً از 2010 به این ور سوئیچ کردم به فیفا (تا قبل از اون فقط PES بازی می کردم چون قطعاً PES بهتر بود از هر نظر!) ولی هر سال نسخه PES هم میگرفتم که ببینم پیشرفتی حاصل شده و تغییری کرده یا نه! که امسال ضدحال اساسی بود در حدی که با PES 2013 مقایسه میکنم اون به مراتب بهتر این یکی بود!
من الان بازی رو حدود پنچ روزه دارم انجام میدم این بازی یک سوپر شاهکاره
کفم برید واقعا کی ماسودا و تیمش ترکوندن
گیم پلی و تکل ها گرافیک و انیمیشن خطاها و چمن و استایل بازیکنا و حرکات سیصد و شصت درجه و توپ و...
همشون عالی شدن
باز هم میگم این بازی شاهکاره
من تا به امروز از بازی کردنش,سر درد میگرفتم میخواستم بیام اینجا تا میتونم بازی,رو بکوبم ولی یه چند روز صبر حوصله کردم و بازی رو انجام دادم ولی امروز نظرم به کل عوض شده
این بازی فوق العاده شده دوستان فقط باید صبر و حوصله به خرج بدین
در ضمن توپ رو حتما عوض کنید و تیم حریف رو منچستر بردارید
فقط بازی یه کم مشکل هوش مصنوعی داره که اونم به زودی با پچ ها حل خواهد شد
باز هم تاکید میکنم کونامی کولاک کرده .
نسخه بلک باکس خودش کرک شده هست و وقتی نصب کنید نیازی به فایل کرک ندارید...منم نسخه بلک باکس رو دارم و با دسته من مشکلی نداری...اول برید تو سیتینگ و دسته رو بشناسونید به بازی و تنظیماتش رو انجام بدید...
کاش برای منو ها لیگ هم انتخاب میکردند. مثلا با رفقا بخواهیم جام بذاریم به صورت لیگ نمیشه. البته لیگ داره اما نمیشه هر تیمی که دوس داشتیم برداریم. مثلا یکی برزیل برداره. یکی پلی اکریل اصفهان !!!
البته 2013 هم این مورد رو داشت که انگار درستش نکردند
گرافیک به نظرم خوب نیست. سیستم برای من یا روی OK هست یا GOOD و روی High بازی میکنم. اما بازم به نظرم نسبت به 2013 گرافیک به شدت افت کرده. داور هم انگار کارت زرد نذر کرده. سرعت مدافعان و شیرجه های لئو یاشین یه دروازبان ها هم خیلی زیاد شده
چیکار کنیم مدافع ها عقب تر از مهاجم حریف نباشن ؟ قلق خاصی داره ؟ سرعت مدافع نسبت به مهاجم خیلی کمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)