تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 444 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

@^
    نظرتون محترم ولي من و خيلي ها مثله من اين نسخه رو بهترين ميدونن ( افيشنسي ضربات سر مهاجما زياد هست و اين مهم ترين نكته منفي بازي بود كه تو پچ اخر بهبود داشت و الان با به موقع. دفاع كردن ميشه گل مفت نخورد )
    باهاتون موافقم.
    کلیت بازی خیلی بهتر از پارساله.
    فقط یه سری چیزای جزئی اذیت میکنن.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

باهاتون موافقم.
    کلیت بازی خیلی بهتر از پارساله.
    فقط یه سری چیزای جزئی اذیت میکنن.
    چیزهای جزیی ؟
    اون مشکلاتی که با اپدیت حل شد که دمش گرم بهتر شد . اما سنگینی بیش از حد بازیکنها ، پاس های اشتباه بسیار زیاد و ... چیز جزیی حساب نمیشه والا .
    بازی چنان مسخره شده که فقط شده سانتر از جناحین و پاس تو عمق . کاش لااقل پاس کاری ها بهتر میبود . دو ساعت جون میکنی برنامه میچینی و کلی با پاس کاری زیبا توپ رو میرسونی به منطقه حریف ولی به بازیکنت که پاس میدی توپ از لای پاش رد میشه . از بازیکنی مثل ژاوی بعیده این سوتی ها . خیلی واسم پیش اومد توی این نسخه . در حالی که دمو خداییش سرتر از این نسخه اصلی بود و همچین مشکلاتی زیاد نبود .
    من عشقمه اصلا با بارسا بازی کنم . بازیکنهایی که دیگه خدای پاسکارین پاسهای احمقانه ای میدن که نگو . یه بازیکن مثل مسی حتی نمیتونه دو قدم با توپ بره و چند نفر رو جا بذاره . سریع توپش رو میگیرن . واقعا سیستم مضخرفیه این حذف دکمه LT و اختصاص دادنش به حفظ توپ . وقتی میگیریش بازیکن مثل سفره پهن میشه روی توپ و پاهاش رو باز میکنه که حریف بهتر بتونه توپ رو بگیره . عملا استفاده ای نداره این دکمه . مگه فقط توی کورس ها .

دقیقا نسبت فیفا 13 به 14 واسم مثل نسبت ویندوز 7 به 8 ـه . اومده همه چی رو بهتر کنه با تغییر سیستم قبلی اما از بدجایی خورده .
    Last edited by Gregar; 15-10-2013 at 01:37.

3. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یه بازیکن مثل مسی حتی نمیتونه دو قدم با توپ بره و چند نفر رو جا بذاره . سریع توپش رو میگیرن
    یعنی زدی وسط خال !

خودمو کشتم،هرچی سعی کردم نشد که نشد

همین که توپ رو میدم به مسی،از اونطرفم از دستش میدم،شاید باورت نشه با مسی تو کل بازی فقط 3-2 تا پاس دادم،نه گلی،نه شوتی،هیچی !!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کرک شماره 3 اسکیدرو توی کریر مشکل کارت قرمز داره یه نه ؟

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

فوتبال نیست که !
    هاکی روی یخه

هر کار میکنی بازیکن لیز میخوره از بس سنگینه
    تو سر توپ میزنی لیز میخوره
    ایست میکنی لیز میخوره
    تکنیک میزنی لیز میخوره
    راه میری لیز میخوره
    میشینی لیز میخوره
    پا میشی لیز میخوره

توپم که ماشالله آدم فکر میکنه اون گوی های تو مردان آهنینه که روح الله داداشی بلند میکرد میزاشت اون بالا ! یک سیو کامل نمیتونه دروازه بان بکنه ! همش ریباند میده میفته جلو پای حریف یا هم میره کرنر
    کرنر هم که ماشاالله ...

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

فوتبال نیست که !هاکی روی یخههر کار میکنی بازیکن لیز میخوره از بس سنگینهتو سر توپ میزنی لیز میخورهایست میکنی لیز میخورهتکنیک میزنی لیز میخورهراه میری لیز میخورهمیشینی لیز میخورهپا میشی لیز میخورهتوپم که ماشالله آدم فکر میکنه اون گوی های تو مردان آهنینه که روح الله داداشی بلند میکرد میزاشت اون بالا ! یک سیو کامل نمیتونه دروازه بان بکنه ! همش ریباند میده میفته جلو پای حریف یا هم میره کرنرکرنر هم که ماشاالله ...
    از نظر شما تغییرات خوب نبودن، ولی من فکر میکنم این لیز خوردنا طبیعی تر کرده بازیو.دروازه بان هم نباید بتونه همه توپا رو جمع کنه.

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چیزهای جزیی ؟
    اون مشکلاتی که با اپدیت حل شد که دمش گرم بهتر شد . اما سنگینی بیش از حد بازیکنها ، پاس های اشتباه بسیار زیاد و ... چیز جزیی حساب نمیشه والا .
    بازی چنان مسخره شده که فقط شده سانتر از جناحین و پاس تو عمق . کاش لااقل پاس کاری ها بهتر میبود . دو ساعت جون میکنی برنامه میچینی و کلی با پاس کاری زیبا توپ رو میرسونی به منطقه حریف ولی به بازیکنت که پاس میدی توپ از لای پاش رد میشه . از بازیکنی مثل ژاوی بعیده این سوتی ها . خیلی واسم پیش اومد توی این نسخه . در حالی که دمو خداییش سرتر از این نسخه اصلی بود و همچین مشکلاتی زیاد نبود .
    من عشقمه اصلا با بارسا بازی کنم . بازیکنهایی که دیگه خدای پاسکارین پاسهای احمقانه ای میدن که نگو . یه بازیکن مثل مسی حتی نمیتونه دو قدم با توپ بره و چند نفر رو جا بذاره . سریع توپش رو میگیرن . واقعا سیستم مضخرفیه این حذف دکمه LT و اختصاص دادنش به حفظ توپ . وقتی میگیریش بازیکن مثل سفره پهن میشه روی توپ و پاهاش رو باز میکنه که حریف بهتر بتونه توپ رو بگیره . عملا استفاده ای نداره این دکمه . مگه فقط توی کورس ها .

دقیقا نسبت فیفا 13 به 14 واسم مثل نسبت ویندوز 7 به 8 ـه . اومده همه چی رو بهتر کنه با تغییر سیستم قبلی اما از بدجایی خورده .
    من که تو پاسکاری مشکل ندارم.
    البته طبیعیم هست که بازیکنت تحت فشار دو تا بازیکن حریف نتونه پاس درست بده. حالا چه ژاوی، چه هر کی.
    این مشکلی که شما میگی رو من در قالب پرس بیش از حد حریف میبینم.

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

دوست عزیز یه فایل def هست که باید دانلود کنی تو مسیر بازی بزاری با ادمینستراتور اجراش کنی و سیستم رو ریست کنی درست میشه. لینکشو ندارم تو نت بگرد هست

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز یه فایل def هست که باید دانلود کنی تو مسیر بازی بزاری با ادمینستراتور اجراش کنی و سیستم رو ریست کنی درست میشه. لینکشو ندارم تو نت بگرد هست
    من اینو ریختم، تست کردم، درست نشد.
    باز امروز یه بار دیگه امتحان میکنم.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فوتبال نیست که !
    هاکی روی یخه

هر کار میکنی بازیکن لیز میخوره از بس سنگینه
    تو سر توپ میزنی لیز میخوره
    ایست میکنی لیز میخوره
    تکنیک میزنی لیز میخوره
    راه میری لیز میخوره
    میشینی لیز میخوره
    پا میشی لیز میخوره

توپم که ماشالله آدم فکر میکنه اون گوی های تو مردان آهنینه که روح الله داداشی بلند میکرد میزاشت اون بالا ! یک سیو کامل نمیتونه دروازه بان بکنه ! همش ریباند میده میفته جلو پای حریف یا هم میره کرنر
    کرنر هم که ماشاالله ...
    تو هم زدی واسط خال . این نسخه واسه کسایی مثل ما که بیشتر با نفوذ و دریبل و کلا حرکت و کنترل توپ کارش رو پیش میبرد واقعا مضخرف شده . فقط سانتر ، پاس تو عمق ، سانتر ، پاس تو عمق ، سانتر ، پاس تو عمق و ...

من که تو پاسکاری مشکل ندارم.
    البته طبیعیم هست که بازیکنت تحت فشار دو تا بازیکن حریف نتونه پاس درست بده. حالا چه ژاوی، چه هر کی.
    این مشکلی که شما میگی رو من در قالب پرس بیش از حد حریف میبینم.
    فشار رو که دیگه نگو . توپ دست مدافعم تو زمین خودمه بازیکن حریف میاد میچسبه که توپ رو بگیره . در حالی که تو واقعیت پرسینگ توی یک سوم حریفه نه تو زمین خودی .

در مورد پاس هم مشکلی با پاس دهنده ندارم و حتی موقع فشار دو بازیکن هم راحت میشه پاس داد و البته میشه پاس های اشتباهش رو با دید مثلا واقعی بودن بازی نگاه کرد اما اینکه به یه بازیکن تحت بهترین شرایط پاس بدی و توپ از لای پاش رد بشه دیگه قابل تحمل نیست . کاملا هم معلومه که باگه . چون بازیکن ایستاده که مثلا توپ رو بگیره اما توپ از لای پاش رد میشه و غافلگیر میشه و چندباری هم شده که توپ به جای اینکه از لای پاش رد بشه بخوره به پاش و تا دو متر بالا بیاد و بره سمت حریف . اینا با موقعی که مثلا RB رو موقع پاس بگیری که توپ ازت رد بشه یا first touch باعث بشه توپ پرت بشه یه طرف فرق میکنه و باگه . تعجب میکنم شما ندیده باشین . شاید 10 بار در طول یه بازی همچین اتفاقایی رخ میده واسه من که باعث میشه گلهای مفتی غافلگیری بخورم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •