تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 624 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام متشکرم.در مورد این صحبتتون میخواستم بگم مطمئنید اگه از آنتن معمولی استفاده کنم کیفیت بالاتر میره؟چون که الان تصویر شطرنجی نمیشه ومشکلی در مورد قدرت سیگنال وجود نداره اما کیفیتش خودم احساس میکنم یه خرده کمه.حالا چه فرقی هست بین انتن معمولی وخفاشی که کیفیت تصویر تفاوت داره؟
    با اطمینان 100 درصد که نمی شه گفت اگه آنتن را عوض کنید، کیفیت بهتری دریافت می کنید چون همین الان هم همانطور که گفتی درصد دریافت سیگنال ها خوبه...(باید درصد دریافت سیگنال 80 درصد به بالا باشه)... در کل بستگی داره کدام نقطه از شهر و در چه ارتفاعی باشی مثلا اطراف محلی که هستی توسط ساختمان های بلند احاطه شده یا نه... تا اونجا که من می دونم استفاده از آنتن های چند پره هوایی و همچنین کابل با کیفیت خوب می تونه در کیفیت تصویر تاثیر گذار باشه (بخصوص زمان هایی که به علت های فنی فرستنده نتونه با حداکثر توان سیگنال ها را منتشر کنه...)

2. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان یه سوالی برام پیش اومده ممنون میشم جواب بدید.من سونی nx700 دارم وهمان طور که میدونید تیونر دیجیتال داره ومن با آنتن خفاشی(بوستر دار)تصاویر دیجیتال رو روی اون دریافت میکنم.میخواستم بدونم که برقی که آنتن خفاشی داره آسیبی به تیونر دستگاه نمی زنه و کلا استفاده از اون مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    سلام دوست عزيز
    ببين در --- هاي معمولي(xvision كه اينجوريه) وقتي آنتن بوستر دار وصل مي كنيد به --- كانال ها رو نمياره و فقط پيغام" بار اضافي روي دستكاه " رو ميده. در اين حالت يك فيچر داره به نام "فعال كردن قدرت آنتن" كه اون رو بايد فعال كني و درست ميشه. ولي اين تلوزيون ممكنه اونو نداشته باشه. در اين حالت به دستگات ممكنه آسيب بزنه چون بار اضافي روي دستگاهه. ولي قطعا در كيفيت تاثيري نداره. مطمئن باشيد تعويض انتن خرج اضافيه

باز براي اطمينان در مورد اين پاسخ ها بهتره كار رو به كاردان بسپريد و از وبلاگ ماديران سئوال كنيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ساسان مهاجم; 14-09-2010 at 13:30.

4. این کاربر از ساسان مهاجم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا یه نفر لطف کنه یه برنامه برای تبدیل این فرمت گیرنده ها ts به فرمتهای دیگه بذاره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یعنی سرعت تعویض کانال هاش چقدره؟ من بلوسنس دارم 3 ثانیه طول می کشه کانال عوض شه. برایت چقدر طول می کشه؟ در ضمن HD پلایر هم هست؟ یا نه؟
    نكته منفي گيرنده "برايت Bright" اينه كه هيچ نوع كابلي حتي نداره AV !!!
    از نظر حجم كوچكترين دستگاهي هستش كه تا حالا بوده . ميگن چيپش فرانسويه . سرعت تعويض كانال هاش كمه اما خيلي قابل مقايسه با بقيه نيست ، اگه با كرنومتر اندازه گيري كنين پي به اختلافش با بقيه مي برين !

نكته خوبي كه داره اينه كه بر خلاف تماني گيرنده هاي ديجيتال ، وقتي كليد اصلي پشت دستگاه رو روشن مي كنيد ، دستگاه روشن نميشه ، اين خاصيت موقعي كاربرد داره كه شما خونه نباشيد و برق بره و وقتي برق بياد ، دستگاه روشن نميشه و ميره روي استند باي . تمامي گيرنده هايي كه يك كليد پاور پشت اونها هستش اين خاصيت رونداشتن تا حالا !

1080i هستش ، فلش و هارد بهش وصل ميشه . فرمت هايي كه پخش ميكنه
    MPEG4,MPEG2,WMA,MKV,DIVX,OGG,MP3,AVI,MOV
    خروجي صداي 5.1 روي كواكسيال ميده
    يكسال هم گارانتي تعويض داره .
    اگه بگيم گيرنده "جم" براي سامسونگه ، بايد بگم كه گيرنده "برايت" براي سوني هستش !

کد:
    کد:

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

آقا یه نفر لطف کنه یه برنامه برای تبدیل این فرمت گیرنده ها ts به فرمتهای دیگه بذاره

کانتینر ts توش همون mpeg2 ذخیره میشه. فکر کنم اگه پسوند فرمت رو عوض کنید و بزارید mpg مشکلات حل بشه.

اما خب این حدسه فقط ...

حالا به چه فرمتی میخوای تبدیل کنی ؟ واسه چه وسیله ای ؟

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

سلام
    آقا تازگی یه ال سی دی گرفتیم ، به نسبت تلویزیون قدیمی CRT با آنتن های معمولی خیلی کیفیت تصاویرش افتضاحه...
    اگه میشه یه مدل گیرنده دیجیتال معرفی کنید ، برای ال سی دی فول اچ دی ، که تصاویر با کیفیت دریافت کنه....
    این دستگاه ها قیمتاش چجوری اصلا؟
    فقط برای کامپیوتر و لپ تاپ استفاده میشه یا برای تلویزیون هم استفاده میکنن؟

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    آقا تازگی یه ال سی دی گرفتیم ، به نسبت تلویزیون قدیمی CRT با آنتن های معمولی خیلی کیفیت تصاویرش افتضاحه...
    اگه میشه یه مدل گیرنده دیجیتال معرفی کنید ، برای ال سی دی فول اچ دی ، که تصاویر با کیفیت دریافت کنه....
    این دستگاه ها قیمتاش چجوری اصلا؟
    فقط برای کامپیوتر و لپ تاپ استفاده میشه یا برای تلویزیون هم استفاده میکنن؟

مشکل رزولوشن این تلویزیونای اچ دیه که باعث میشه همون میزان برفکی که تو سی آر تی بود به نظر بیشتر بیاد.

من امروز دارم میرم بخرم.

مدل بلو سنس و پرو ویژن و ایکس ویژن و جدیدا سونی لایت باکس ... تو این فروم که به نتیجه نرسیدم چی بهتره. هر کی میگه یه کدومش بهتره.

من میخوام مولتی مدیا هم پخش کنه واسه همین پرو ویژن میخوام بگیرم. بلوسنس رو هم ببینم چه جوریاست شاید اون رو گرفتم. اینم چند مدل داره :

کد:
    کد:
    Last edited by alireza1411; 16-09-2010 at 07:11.

10. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

اختلاف قیمت تلویزیونش با کامپیوترش چرا اینقدر زیاده؟
    من این مدل رو میخوام بگیرم : Marshal ME-885 قیمت 49 ت
    چطوره ؟ پخش مالتی مدیا هم نداشت مهم نیست ، ال سی دی از روی فلش میتونه فیلم و عکس و آهنگ پخش کنه
    میگم این شبکه ها رو با ما.ه.واره بگیریم بهتر نیست؟
    کیفیت تصاویرش از این دستگاه ها کمتره یعنی؟

---------
    یه سوال دیگه
    کابل HDMI مگه برای کیفیت بالا مثلا HD نیستش
    برنامه های تلویزیون ایران که خیلی کیفیتش پایینه ، این کابلها کارایی خودش رو یعنی توی این دستگاه نشون میده؟
    Last edited by amin khan; 16-09-2010 at 12:57.

داره خودمونی میشه Creative1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نكته خوبي كه داره اينه كه بر خلاف تماني گيرنده هاي ديجيتال ، وقتي كليد اصلي پشت دستگاه رو روشن مي كنيد ، دستگاه روشن نميشه ، اين خاصيت موقعي كاربرد داره كه شما خونه نباشيد و برق بره و وقتي برق بياد ، دستگاه روشن نميشه و ميره روي استند باي . تمامي گيرنده هايي كه يك كليد پاور پشت اونها هستش اين خاصيت رونداشتن تا حالا !
    بلوسنس هم این کار رو انجام میده. یعنی وقتی کلید پشت دستگاه رو روشن می کنید خود دستگاه خاموش می مونه تا شما دستی اونو روشن کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کانتینر ts توش همون mpeg2 ذخیره میشه. فکر کنم اگه پسوند فرمت رو عوض کنید و بزارید mpg مشکلات حل بشه.

اما خب این حدسه فقط ...

حالا به چه فرمتی میخوای تبدیل کنی ؟ واسه چه وسیله ای ؟
    نه دوست من کاملا متفاوت هستند. TS دقیقا همون دیتایی هستش که از خروجی تیونر دیجیتال بدون هیچ تغییری ذخیره میشه و عموما برنامه ها نمیتونن پخشش کنن و یا صدا ندارن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •