تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 457 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

من توی ویندوز مجاز ی ای که دارم اصلا کومودو رو نصب نکردم و فقط توی ویندوز اصلی ام کومودو دارم....پس چرا وقتی توی ویندوز مجازی دارم کار میکنم کومودو فعال میشه و به کرکها گیر میده؟( من یکی از درایوها رو که برنامه ها رو توی اون دارم به اشتراک گذاشتم)....من میخاستم توی ویندوز مجازی از یک انتی ویروس دیگه استفاده کنم حالا با این تفاسیر باید چیکار کنم؟اگه انتی ویروس جدیدی توی ویندوز مجازی ام نصب کنم با کومودو تداخلی ایجاد نمیکنه؟و همینطور تست ویروسها توی ویندوز مجازی خطرناک میشه برام؟(من میخاستم توی ویندوز مجازی اجازه بدم ویروسها اجرا بشن)....
    درود :
    توی این حالت چون دو تا سیستم شبکه هستن و فولدرهای اشتراکی رابط بین دو سیستم عامل هستن میشه تحت شبکه و طبیعیه که انتی ویروسی که قابلیت کار در شبکه رو داشته باشه به مخربهای اون پوشه ها عکس العمل نشون بده...منم همین مورد رو دارم و اتفاقا خوشحالم که با وجود انتی ویروس فعال روی سیستم مجازیم کومودو مواظب هر دو سیستم عامل هست...کافیه انتی ویروس رو غیر فعال کنین یا نتنورک سیستم مجازی رو دیسیبل کنین...

2. 4 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

درود :
    توی این حالت چون دو تا سیستم شبکه هستن و فولدرهای اشتراکی رابط بین دو سیستم عامل هستن میشه تحت شبکه و طبیعیه که انتی ویروسی که قابلیت کار در شبکه رو داشته باشه به مخربهای اون پوشه ها عکس العمل نشون بده...منم همین مورد رو دارم و اتفاقا خوشحالم که با وجود انتی ویروس فعال روی سیستم مجازیم کومودو مواظب هر دو سیستم عامل هست...کافیه انتی ویروس رو غیر فعال کنین یا نتنورک سیستم مجازی رو دیسیبل کنین...
    درود و تشکر
    ولی اگه اشتباه نکنم این نسخه کومودو که من دارم استفاده میکنم نباید تحت شبکه کار کنه.چون قبلا هم هر دو ویندوز را شبکه کرده بودم ولی اینجوری نشده بود که به فایلهای از طریق ویندوز مجازی گیر بده.( من از شبکه چیزی نمیدونم ولی فکر کنم آنتی های تحت شبکه فرق داشته باشن با این نسخه ای که من دارم استفاده میکنم)
    پس اگه اینجوریه اگه من روی ویندوز مجازی ام از یک آنتی ویروس دیگه استفاده کنم و هر دو ویندوز را شبکه کنم در این صورت ممکنه بین هر دو انتی ویروس تداخل ایجاد بشه؟؟؟

4. 2 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    من میخوام کومودو رو کامل پاک کنم، از بس که از من پرسیده که مثلا فلان برنامه می خواد به این فایل دسترسی پیدا کنه، من نمی دونم کدوم یکی از آنتی ویروسای دیگه این سوالا رو می پرسن؟ بابا یه بار نمیشه مثلا IDM رو برنامه غیر مخرب معرفی کرد و دیگه این همه سوال تموم بشه؟ تازه هم IDM و هم کرکش رو بردم تو Exclusions (دیگه به بولوتوث و وایارلس لپ تابم هم گیر داده که مال شرکت موتورولا هست،آخه کدوم آنتی ویروس دیگه شرکت موتورولا رو نمی شناسه؟) خلاصه خیلی اعصابم خورد شده،بگذریم دو تا سوال دارم که شاید اولیش مربوط به اینجا باشه،اما اگه تونستین سوال دومم رو هم جواب بدین:

1- برای پاک کردن کومودو غیر از Unistal کردن از کنترل پنل کار خاص دیگه ای باید انجام بدم؟
    2- اینترنت سکیوریتی های رایگان رو در حال حاضر چه شرکتایی ارائه میدن؟ کدومش از همه بهتره؟

ممنون
    ولی این همه گیر دادن بخاطر امنیت شماست!کومودو وقتی یک فایلو می پرسه خودش میگه که امنه یا نه ولی تصمیم اخرو با شما می گذاره!
    امن کردن ای دی ام:

6. 3 کاربر از vxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

درود و تشکر
    ولی اگه اشتباه نکنم این نسخه کومودو که من دارم استفاده میکنم نباید تحت شبکه کار کنه.چون قبلا هم هر دو ویندوز را شبکه کرده بودم ولی اینجوری نشده بود که به فایلهای از طریق ویندوز مجازی گیر بده.( من از شبکه چیزی نمیدونم ولی فکر کنم آنتی های تحت شبکه فرق داشته باشن با این نسخه ای که من دارم استفاده میکنم)
    پس اگه اینجوریه اگه من روی ویندوز مجازی ام از یک آنتی ویروس دیگه استفاده کنم و هر دو ویندوز را شبکه کنم در این صورت ممکنه بین هر دو انتی ویروس تداخل ایجاد بشه؟؟؟

سلام
    شما هر نسخه از آنتی ویروس رو استفاده کنید، با به اشتراک گذازی درایوهای ویندوز اصلی در مجازی، آنتی ویروس اون رو نیز اسکن میکنه
    چرا؟ بطرو مثال شما چه در سیستم اصلی و چه در سیستم مجازی فلش مموری وصل کنید و داخلش بشید، آنتی ویروس داخل درایو موردنظر رو اسکن میکنه
    اگه به درایو موردنظر دسترسی کامل (خواندن و نوشتن) بدین، فایلهای آلوده رو از سیستم اصلی پاک میکنه ولی اگه فقط دسترسیه فقط خواندنی بدین، فایلهای آلوده رو میشناسه و پیدا میکنه ولی قادر به حذفشون نمیشه، چون دسترسی محدود میشه
    سیستم مجازی و سیستم اصلی فقط در اشتراک گذاریه درایوها باهم اسکن میکنند و هیچ تداخلی بینشون بوجود نمیاد، چون هردو سیستم عامل مجزا هستند

8. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

ولی این همه گیر دادن بخاطر امنیت شماست!کومودو وقتی یک فایلو می پرسه خودش میگه که امنه یا نه ولی تصمیم اخرو با شما می گذاره!
    امن کردن ای دی ام:

ممنون شما دوست عزیز
    اما IDM تو اینجا اصلا نیست که بخوام remove کنم، جالبه که با این وجود آیکن IDM موقع startup اصلا بالا نمی یاد!!! حتی وقتی که IDM رو دستی باز می کنم بازم آیکنش کنار ساعت نمی مونه! در حالی که هر چی از IDM ازم سوال کرد رو Alow زدم،بعضی وقتا Allowed Aplication
    نمیدونم دیگه مشکل از کجاست،
    راستی نگفتین دستورالعمل حذف کومودو چیه؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ممنون شما دوست عزیز
    اما IDM تو اینجا اصلا نیست که بخوام remove کنم، جالبه که با این وجود آیکن IDM موقع startup اصلا بالا نمی یاد!!! حتی وقتی که IDM رو دستی باز می کنم بازم آیکنش کنار ساعت نمی مونه! در حالی که هر چی از IDM ازم سوال کرد رو Alow زدم،بعضی وقتا Allowed Aplication
    نمیدونم دیگه مشکل از کجاست،
    راستی نگفتین دستورالعمل حذف کومودو چیه؟
    سلام

IDM را به لیست فایلهای امن انتقال بدهید. این لیست در قسمت اعتبار سنجی فایلها قرار داره....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

IDM را هم از لیست قوانین برنامه ها در HIPS حذف کنید... شاید اونجا اشتباهی رخ داده.

برای حذف کومودو هم از یه برنامه خوب مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه رایگان استفاده کنید.

بعد از حذف هم از ابزار زیر برای پاکسازی کامل و حذف بقایای احتمالی باقی مانده استفاده کنید.
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه

11. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

سلام

IDM را به لیست فایلهای امن انتقال بدهید. این لیست در قسمت اعتبار سنجی فایلها قرار داره....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

IDM را هم از لیست قوانین برنامه ها در HIPS حذف کنید... شاید اونجا اشتباهی رخ داده.

برای حذف کومودو هم از یه برنامه خوب مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه رایگان استفاده کنید.

بعد از حذف هم از ابزار زیر برای پاکسازی کامل و حذف بقایای احتمالی باقی مانده استفاده کنید.
    خیلی ممنون
    منظورتون حذف از HISP Rules بود؟ مثل این عکس:

خب این جوری که دوباره کومودو میاد از من سوالاتش رو شروع به پرسیدن میکنه که درست نمیگم؟
    من این قدر از این اینترنت سکیوریتی اعجوبه (+) سوال دارم:
    1- چرا یه آنتی ویروس مثل نود عرض سه سوت یه فلش رو اسکن می کنه،بعد ویروساش رو پیدا میکنه،.... اما من با همین آنتی ویروس(نسخه 5) فلش رو زدم ، نه تنها طول کشید،بلکه اصلا سیستمم از یه جا به بعد هنگ کرد؟
    2- کاش یه دستور العمل میذاشتین تو همون صفحه اول که نحوه باز کردن فلش های ویروسی چه جوریه، مثلا فرض کنید یه فلش ویروسیه اما به هر دلیلی می خواین از اطلاعات اون استفاده کنین حالا در عین حال می خواین به سیستمتون آسیبی هم نرسه خوب باید چی کار کنیم؟ مثلا من یادم یه ویروسی تو دانشگاه چسبید به فلشم، این جوری بود که مثلا اگه اسم فلشم Ali بود میومد کل اطلاعات فلش رو می ریخت تو یه فولدر به اسم Ali داخل فلش؛ ولی کل اطلاعاتت بودن داخل همون فایل Ali ، حالا داستانی که اینجا پیش میومد این بود که کومودو این Ali رو ویروس می شناخت،یادم با سند باکس هم نتونستم کاری کنم، انگاری این Sand Box فقط واسه خوشگلی بود، خلاصه خیلی اعصابم خورد شد.
    3- اینی که حی موقع نصب کردن برنامه می پرسه که مثلا Installer داره به این فایل دسترسی پیدا میکنه همون HISP هست؟ حالا این HISP اصلا چیه؟ تو آنتی ویروسای دیگه نیست(حداقل من ندیدم) درسته؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

خیلی ممنون
    منظورتون حذف از HISP Rules بود؟ مثل این عکس:

خب این جوری که دوباره کومودو میاد از من سوالاتش رو شروع به پرسیدن میکنه که درست نمیگم؟
    من این قدر از این اینترنت سکیوریتی اعجوبه (+) سوال دارم:
    1- چرا یه آنتی ویروس مثل نود عرض سه سوت یه فلش رو اسکن می کنه،بعد ویروساش رو پیدا میکنه،.... اما من با همین آنتی ویروس(نسخه 5) فلش رو زدم ، نه تنها طول کشید،بلکه اصلا سیستمم از یه جا به بعد هنگ کرد؟
    2- کاش یه دستور العمل میذاشتین تو همون صفحه اول که نحوه باز کردن فلش های ویروسی چه جوریه، مثلا فرض کنید یه فلش ویروسیه اما به هر دلیلی می خواین از اطلاعات اون استفاده کنین حالا در عین حال می خواین به سیستمتون آسیبی هم نرسه خوب باید چی کار کنیم؟ مثلا من یادم یه ویروسی تو دانشگاه چسبید به فلشم، این جوری بود که مثلا اگه اسم فلشم Ali بود میومد کل اطلاعات فلش رو می ریخت تو یه فولدر به اسم Ali داخل فلش؛ ولی کل اطلاعاتت بودن داخل همون فایل Ali ، حالا داستانی که اینجا پیش میومد این بود که کومودو این Ali رو ویروس می شناخت،یادم با سند باکس هم نتونستم کاری کنم، انگاری این Sand Box فقط واسه خوشگلی بود، خلاصه خیلی اعصابم خورد شد.
    3- اینی که حی موقع نصب کردن برنامه می پرسه که مثلا Installer داره به این فایل دسترسی پیدا میکنه همون HISP هست؟ حالا این HISP اصلا چیه؟ تو آنتی ویروسای دیگه نیست(حداقل من ندیدم) درسته؟
    سلام

در مورد IDM که گفتم حذف کنید.... بله از همون قسمتی که نشون دادید بهتره حذفش کنید...

این مطلب پای ثابت این تاپیک شده و دائماً باز_تکرار میشه:

شما اگر برنامه ای را به لیست امن اضافه کنید یعنی برنامه امن هست..... کومودو با برنامه های امن کاری نداره....بنابراین دیگه در موردش سوالی نمیپرسه

1- نسخه 5 دیگه چیه؟؟ در مورد نسخه 6 صحبت کنیم.

سرعت اسکن کم نیست؛ دو صفحه قبل:

سلام کومودو فلش رو خیلی زود اسکن می کنه چطور میشه دقتش رو بالا برد؟
    کلا سرعت اسکن بالا رفته... ربطی به دقت نداره.

2- برای زدن فلش به سیستم.... آنتی ویروس فعال... +D فعال( HIPS فعال یا سندباکس روی سطحهای بالا ، مثلا سندباکس را بزار روی مسدود)...

3- بله همون HIPS هست.... HIPS چیست: به شما میگه این فایل که من (کومودو) فعلا نمیدونم امن هست یا امن نیست ، قصد اجرا دارد. اجرا بشود؟ یا اجرا نشود؟

توی بعضی محصولات هست و توی بعضی ها نیست....

====

کومودو را با دو ابزاری که معرفی کردم حذف کنید.

14. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوالی دارم، فرض کنید یه سیستم پر از ویروسه و ما میایم روش کومودو نصب میکنیم، بعد از نصب HIPS و سند باکس میان تمام فایل های ناشناخته رو تفکیک میکنن و اجازه اجرا بهشون نمیدن، در واقع فعالیت همه ویروس هایی که رو سیستم اجرا میشدن رو به دلیل ناشناخته بودنشون بلاک میکنه و باعث میشه سیستم به روند عادی خودش برگرده، این استدلال من درسته؟ یعنی اگه ما رو سیستم آلوده کومودو نصب کنیم قابلیت سند باکس و HIPS از ادامه فعالیت اون ها جلوگیری میکنه و باعث میشه که سیستم به حالت عادی برگرده؟

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام دوستان
    من از فایروال کمودو استفاده میکنم و همچنین از چیز پی ان کریو. ولی وقتی با کریو وصل میشم همه ی برنامه هایی که بلاکشون کرده بودم میتونن وصل بشن به اینترنت. توی تنظیمات Network Adapter ها هم درایور فایروال کمودو (COMODO Internet Security Firewall Driver) واسه کارت شبکه ی اصلی نصب هست ولی واسه اداپتر کریو نصب نیست.
    میخواستم بدونم میشه دستی این درایور رو نصب کرد؟؟ اگه نصب کنم اصلا مشکل حل میشه؟؟ یا اگه راه دیگه ای داره ممنون میشن راهنمایی کنین.

17. 3 کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •