خیلی ممنون
منظورتون حذف از HISP Rules بود؟ مثل این عکس:
خب این جوری که دوباره کومودو میاد از من سوالاتش رو شروع به پرسیدن میکنه که

درست نمیگم؟
من این قدر از این اینترنت سکیوریتی اعجوبه (+) سوال دارم:
1- چرا یه آنتی ویروس مثل نود عرض سه سوت یه فلش رو اسکن می کنه،بعد ویروساش رو پیدا میکنه،.... اما من با همین آنتی ویروس(نسخه 5) فلش رو زدم ، نه تنها طول کشید،بلکه اصلا سیستمم از یه جا به بعد هنگ کرد؟
2- کاش یه دستور العمل میذاشتین تو همون صفحه اول که نحوه باز کردن فلش های ویروسی چه جوریه، مثلا فرض کنید یه فلش ویروسیه اما به هر دلیلی می خواین از اطلاعات اون استفاده کنین حالا در عین حال می خواین به سیستمتون آسیبی هم نرسه خوب باید چی کار کنیم؟ مثلا من یادم یه ویروسی تو دانشگاه چسبید به فلشم، این جوری بود که مثلا اگه اسم فلشم Ali بود میومد کل اطلاعات فلش رو می ریخت تو یه فولدر به اسم Ali داخل فلش؛ ولی کل اطلاعاتت بودن داخل همون فایل Ali ، حالا داستانی که اینجا پیش میومد این بود که کومودو این Ali رو ویروس می شناخت،یادم با سند باکس هم نتونستم کاری کنم، انگاری این Sand Box فقط واسه خوشگلی بود، خلاصه خیلی اعصابم خورد شد.
3- اینی که حی موقع نصب کردن برنامه می پرسه که مثلا Installer داره به این فایل دسترسی پیدا میکنه همون HISP هست؟ حالا این HISP اصلا چیه؟ تو آنتی ویروسای دیگه نیست(حداقل من ندیدم) درسته؟