عجب!
چه دنیای کوچیکیه.
همون موقع که تو صحبتاتون اسم سایت رو آورده بودین گفتم احتمالا اینجا هم سر زدیده.
خیلی از آشناییتون خوشحال شدم دوست عریز
عجب!
چه دنیای کوچیکیه.
همون موقع که تو صحبتاتون اسم سایت رو آورده بودین گفتم احتمالا اینجا هم سر زدیده.
خیلی از آشناییتون خوشحال شدم دوست عریز
قربون شما
پونل جان دیدی این فروشنده ها چقدر اطلاعاتشون در مورد محصولات کمه؟
من امروز داشتم دنبال سینمای خانگی میگشتم
وقتی بهشون میگفتم چه مدلهایی دارین،اینطوری جواب میدادن:
این 570 تومن
اون 230 تومن
آقا مدلشون چیه ؟ بلوری هم دارین؟
فروشنده :ها ؟بلوری؟ بلوری چی بید؟
تصمیم گرفتم همون دنون 1311 رو بگیرم
Last edited by m365; 13-10-2011 at 23:05.
درودبرشما.
سپاس ازاطلاعات خوبی که ارایه میدید. پس st30 از ال ای دی های هم قیمت خودش مثل برند سونی بهتره؟ من بیشترفیلم و فوتبال میبینم.
DENON 1311xp بهترین انتخاب زیر یک میلیونه. من خودم دو سه هفته است دارمش. واقعا تو فیلم و موسیقی عالیه.
فقط کاتالوگ و راهنماش رو از تو اینترنت بگیرید و سایزش رو نگاه کنید.
اندازه اسپیکرهاش طوریه که میشه بزاریدشون روی میز تلویزیون اما اندازه سابش فکر نکم با میز و خونه شما جور باشه.
در ضمن تو موبایاتون نور خونه و ST30 بیشتر بود. اما تو مانیتور من (که نورش رو برای طبیعی بودن تصویر کم کردمه) یه خورده ای عکسه تغییر کرده.
اما بازم تصویر ST30 خوب و پرنوره. شما تو این عکس از مد Dynamic استفاده کردیده؟
مدل شما آخر اسمش P هست یا M ؟
نسل جدید تلویزیون های پلاسمای پاناسونیک در تصویر
در حالی که پاناسونیک در نمایشگاه CES 2011 سری تلویزیون های 3D plasma خود را معرفی کرده است ولی در عمل ویدئوی سه بعدی توسط آنها در نمایشگاه امسال پخش نشد ! حتی عکس های سه بعدی هم پخش نکردند که جای تعجب دارد . به هرحال مدل Panasonic TX-P65VT30B 3D TV که از تکنولوژی های کشف شده توسط الجی در سال 2009 استفاده می کند را در تصویر با هم می بینیم :
این تلویزیون ها دارای پنل Infinite Black Pro 2 هستند که ابتدا توسط الجی در سال 2009 معرفی شدند . همچنین مانند تلویزیون های معرفی شده توسط الجی در سالیان قبل این مدل هم از یک لایه شیشه استفاده می کند چه در مدل های پلاسما و چه در مدل های ال سی دی .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kambiz11000; 14-10-2011 at 02:06.
مد Dynamic
TH-P42ST30M
یعنی میگید برای خونه ی من مناسب نیست؟
آخه تو این رنج قیمت و با این امکانات،چیز دیگه ای پیدا نکردم
من خودم هم نگران همین بودم که نکنه بخرمش و نتونم اونجوری که میخوام ازش استفاده کنم
نه،گیرنده دیجیتال نداره
---------- Post added at 07:44 AM ---------- Previous post was at 07:41 AM ----------
مطمئن باش که بهتره،من همزمان با این یه led sony hx800 هم برای یکی از بستگان گرفتم و در مقایسه باهم با اطمینان میگم st30 سرتره![]()
عجب کشف بزرگی! اگر از این دزدیهای تکنولوژی پیدا کردید اطلاع بدید. دوست عزیز بیشترین شکایتها در سالیان اخیر از همین 2 شرکت lg, samsung صورت گرفته.
اره . ST30 تو گناوه گیر میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)