تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 301 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جواب رد پژمان به الريان

پژمان منتظری:به تنها چیزی که فکر نمیکنم پوله / از استقلال جدا نمیشوم. هواداراشو دوست دارم

2. 10 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

(برنامه کامل شبکه سه در روز جمعه)

======================

آیا جشن قهرمانی کامل نشون داده میشه؟!!!!!!!

اصلا نیازی به پخش بازی پرسپولیس و تراکتور از شبکه سه هست؟

آیا جشن قهرمانی 25 دقیقه ای تموم میشه؟!!!!

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سايت رسمي فدراسيون، مسابقه بين تيم هاي استقلال و داماش گيلان از هفته سي و چهارم ليگ برتر از ساعت 18 به ساعت 18:15 همان روز (جمعه 20/2/92) تغيير يافت.

4. 2 کاربر از MASTER OC 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جواب رد پژمان به الريان

پژمان منتظری:به تنها چیزی که فکر نمیکنم پوله / از استقلال جدا نمیشوم. هواداراشو دوست دارم

میشه منبع رو بدید مطمئن بشم

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از سایت فدراسیون، مسابقه بین تیم‌های استقلال و داماش گیلان از هفته سی و چهارم لیگ برتر از ساعت 18 به ساعت 18:15 همان روز (جمعه 20/2/92) تغییر یافت.

-----------------------------------
    کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد که استقلال ایران در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا بیشترین تماشاگر را در میان تمامی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها داشته اما بر اساس آمارها ایران دیگر عنوان پرتماشاگرترین فوتبال آسیا را در اختیار ندارد.به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پایان مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا، AFC آمار حضور تماشاگران در 96 بازی برگزار شده را اعلام کرد که آمار منتشر شده نشان می‌دهد استقلال ایران با میانگین 43 هزار و 320 تماشاگر در هر بازی و در مجموع 129 هزار و 960 تماشاگر پرهوادارترین تیم حاضر در رقابت‌های این فصل بوده است.پس از استقلال، تراکتورسازی ایران بوده که در رده‌بندی کلی با میانگین 40 هزار و 756 نفر و در مجموع 122 هزار و 269 نفر در رده دوم قرار گرفت اما سپاهان دیگر نماینده ایران با میانگین ناامید کننده 5 هزار و 341 نفر و در مجموع 16 هزار و 24 نفر در میان تیم‌های کم‌هوادار لیگ قهرمانان در این فصل جای گرفته است.با این حال، این آمار تنها بخش امیدوار کننده در فایل اعلام شده از سوی AFC است چرا که در بخش میانگین اعلام شده از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا رتبه نخست سال قبل ایران، امسال به فوتبال چین تعلق گرفته است.چینی‌ها که امسال با 4 نماینده حضوری درخشان در رقابت‌ها داشته‌اند توانسته‌اند میانگین 34 هزار و 156 تماشاگر را به خود اختصاص دهند و پس از چین، ایران با 33.56 درصد کاهش نسبت به سال گذشته در رده دوم کشورها در میانگین اعلام شده قرار گرفته است. ایران در سال 2012 توانسته بود با میانگین 44 هزار و 860 تماشاگر برای هر بازی، رتبه نخست حضور تماشاگران در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا را به خود اختصاص دهد و کاهش 33.56 درصدی ایران به دلیل غیبت پرسپولیس در رقابت‌های این فصل و کاهش چشمگیر حضور تماشاگران تراکتورسازی بوده است. پس از چین و ایران، تایلند توانسته با 14 هزار و 244 نفر تماشاگر رتبه سوم را به خود اختصاص دهد. از مجموع 96 بازی انجام شده در لیگ قهرمانان آسیا، یک میلیون و 260 هزار و 20 نفر دیدن کردند که میانگین 13 هزار و 125 تماشاگر را برای هر بازی به ثبت رسیده است.دیدار استقلال ایران و الهلال عربستان با 80 هزار و 300 تماشاگر پرتماشاگرترین بازی این فصل لیگ قهرمانان در مرحله گروهی بوده است.شاهین رحمانی مسئول بخش مسابقه‌های باشگاهی AFC با اشاره به رشد حضور تماشاگران آسیایی در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا به ایسنا گفت: بر اساس آمارهای اعلام شده حضور تماشاگران در رقابت‌های امسال نسبت به فصل گذشته 6 درصد رشد داشته است که این برای فوتبال آسیا مایه امیدواری است.وی افزود: اگرچه نرخ متوسط حضور تماشاگران ایرانی در این رقابت‌ها به دلیل غیبت پرسپولیس در رقابت‌های امسال افت داشته است اما استقلال پرتماشاگرترین تیم آسیا در رقابت‌های امسال بوده است. شاید یکی دیگر از دلایل کاهش کلی تماشاگران ایرانی در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا به تشریفاتی شدن بازی آخر تراکتورسازی برگردد.مسئول کمیته برگزاری لیگ قهرمانان آسیا با اشاره به صعود چشمگیر حضور تماشاگران چینی و تایلندی در رقابت‌های امسال گفت: هرچند که این افزایش تماشاگر ایده‌آل نیست اما نشان می‌دهد فوتبال آسیا در مسیر درستی قرار گرفته است. حضور چشمگیر تماشاگران چینی و تایلندی و بالا رفتن نرخ حضور تماشاگران در آسیا نکته مهمی است که جزو موفقیت‌های فوتبال قاره به حساب می‌آید.رحمانی به رغبت بیشتر حامیان مالی برای حضور در این رقابت‌ها اشاره کرد و گفت: وقتی نرخ حضور تماشاگران زیاد می‌شود، حامیان مالی ترغیب می‌شوند که بیشتر در این رقابت‌ها سرمایه گذاری کنند همانطورکه می‌دانید لیگ قهرمانان آسیا دومین مسابقات درآمدزای قاره است و نکته مهم این که تمامی درآمدهای این رقابت ها به فوتبال آسیا بر می‌گردد و این پول خرج مسابقات رده‌های پایه آموزش و ... می‌شود و در نهایت فوتبال آسیا نسبت به گذشته رشد می‌کند.

ایسنا

6. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ترکیب سال بعدمون یه همچین چیزی بشه !!

------------------ رحمتی

حاج صفی
    -- صادقی-- منتظری -- خسرو

------------------ نکونام

-- شجاعی ---- جباری- ----- تیموریان

------ ----رافخایی--- برهانی

نیمکت : مجیدی - شریفات - طالبی - حنیف - جانواریو - افشین - ساموئل - حسین حسینی - اکبرپور

اوه نیمکت زیاد شد ! با این جار و جنجالی که راه انداختن البته بعید میدونم حاج صفی خودش بخواد بیاد دیگه !
    یاد ترکیب تیم ملی در زمان امیرخان افتادم!!!

8. 6 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bahador fab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

تاپايان بازي باالشباب در خدمت استقلال هستم

سرمربي تيم استقلال مي‌گويد تا پايان بازي با الشباب در اين تيم مي‌ماند، مگر اينکه هيات مديره و مديرعامل استقلال او را بخواهند.

امير قلعه‌نويي در نشست خبري پيش از بازي استقلال برابر داماش درباره قهرماني تيمش در فصل اخير، اظهار کرد: خدا را شکر توانستيم در يک سال پر از فراز و نشيب قهرمان شويم. لطف خدا شامل حال ما شد و ما قهرمان شديم. اين قهرماني ماحصل يک کار گروهي است و شايد من کمترين نقش را در آن داشتم. تنها حسن مجموعه ما نيت و قلب‌هايمان بود که در يک راستا بود. به قول آقاي ساکت در يک قايق همه بايد به يک سمت پارو بزنند و اگر همراه نباشند، مشکل ايجاد مي‌شود. ما مشکلات مالي زيادي در اين فصل داشتيم. کادر فني ، مديران و معاونان باشگاه همه و همه زحمت کشيدند تا قهرمان شديم. شايد اين وسط چند بازيکن به خاطر کمتر بازي کردن دلشان از من گرفته باشد،‌ اما ما هر کاري که کرديم براي تيم بود و وظيفه‌مان بود. با اين حال باز هم از آنها حلاليت مي‌طلبم.

به گزارش ايسنا،او درباره احتمال رفتنش از استقلال در پايان فصل، اظهار کرد: روزي که به استقلال آمدم با عشق و علاقه دو ساله امضا کردم. مي دانيد که در ليگ قهرمانان آسيا براي نتيجه‌ گرفتن يک تيم نياز به حضوري دو ساله است. ما به اين نيت آمده ايم که تغييرات ايجاد کنيم. برنامه دو ساله داشتيم و فاز به فاز کار کرديم. خدا به ما کمک کرد و يک تيم را از نوع ساختيم. بدون پول اين کار بسيار سخت بود. اما من واقعيت را مي گويم که از بازي با الهلال ناراحتم. من با نيت پاک به استقلال آمدم و از خيلي از مسائل چشم پوشي کردم. يکي مثل پژمان منتظري يا جباري که از النصر پيشنهاد داشت، در استقلال حضور دارند. در بازي با الهلال و آن اتفاقات، ما در ليگ و آسيا رتبه نخست را داشتيم. اين براي من غير قابل هضم بود. من با استقلال در آسيا قهرمان شدم و به دسته سه هم رفتم، ولي چنين چيزي نديدم. به پگاه گيلان سال اول حضورم برابر 85 هزار تماشاگر باختم ، ولي 15 دقيقه استقلال تشويق شد. يا فينال جام حذفي را به سپاهان باختيم و 10 دقيقه‌ تشويق شديم. همه چيز را ديده بودم جز اين. وقتي بازيکني مثل منتظري وجود دارد که همواره در تمرينات حضور داشته، اين حرف‌ها ديگر عجيب است. گويا يک فرهنگ جديد رخ داده و من نمي‌خواهم اين فرهنگ غلط نهادينه شود تا بعدي‌ها بگويند که براي ماندن به ذلت تن داده. اين ذلت است که ما از همه چيز بگذريم.

وي افزود: الان هم تا پايان بازي با الشباب در استقلال هستم. شايد مدير و هيات مديره من را نخواهند. من در استقلال از خيلي از بازيکنان کمتر پول گرفته‌ام، اين کارها را کرديم و جوابش را برابر الهلال گرفتم. با سپاهان هفدهم جدول رفتم، ولي اين مسائل را نديدم. وقتي که به فجر باختيم تيممان انتهاي جدول بود، اما تماشاگران اصفهاني چنين چيزي به من نگفتند. من با تمام وجود مبارزه مي‌کنم تا وقتي که از استقلال رفتم اين فرهنگ هم برود. ما آن استقلالي را مي‌خواهيم که بعد از باخت برابر پگاه تشويق شد. بارسلونا هفت گل در دو بازي اخيرش خورده ، ولي مي‌بينيد که از اين حرف‌ها در نمي‌آيد. من چيزي ديدم که قابل هضم نبود.

سرمربي استقلال در پاسخ به اين سوال که آيا از تيمش راضي است؟ بيان کرد: استقلال دوباره ساخته شد. مطالعات ما درست بود و ما براي پنجاه متر جلو برنامه داشتيم. مي‌خواستيم بار مجتبي جباري را بين جانواريو و توزي تقسيم کنيم. من که سنتي هستم، وقتي که تيم را مي‌خواهم ببندم سه هفته‌ با عده‌اي مشورت مي‌کنم که در دفاع و هافبک چگونه باشيم. همه مسائل را در نظر مي گيرم، اما در نيم فصل تمام مطالعات ما بر هم خورد. جباري در زمين مديريت و بازي مي‌کند. او دوندگي خوبي دارد، اما اگر جانواريو بود اين مساله تقسيم مي‌شد، ولي در آسيا به بلوغ رسيديم. من به شما مي گويم که اگر الريان و العين در گروه‌هاي ديگر بودند حتما سرگروه مي‌شدند. اما ما قدرت تاکتيکي خودمان را به آنها ديکته کرديم. با اين حال اين استقلال هنوز با ايده‌آل من فاصله دارد. اگر جباري از ابتدا در تيم ما بود، کمي مشکل گلزني ما کمتر مي‌شد.

او در پاسخ به اين سوال که تعريف "ستاره" از نظر او چيست؟ گفت: سال نخستي که به استقلال آمدم در اين تيم ستاره نداشتم. طالب لو و انصافي را از فجر سپاه تهران آوردم، سيد عباسي را از صنعت نفت آبادان آوردم، عنايتي ، قرباني و صادقي را آوردم. کجا اين‌ها ستاره بودند؟ کي فرزاد مجيدي و سياوش اکبرپور ستاره بودند؟ ما به دنبال ستاره‌سازي بوديم. آيا تراکتورسازي فصل گذشته ستاره داشت؟ من وقتي که استقلال اهواز را تحويل گرفتم در نيم فصل دوم چهارم شديم. يا در مس کرمان که تنها ستاره‌اش علي مولايي بود و در پانزدهم جدول حضور داشت، ما در نيم فصل دوم، دوم شديم. عده‌اي از دشمنان من هستند. من اعتقاد دارم که بايد با بازيکن سالاري مبارزه کرد. سالار يعني بزرگ و مشدي. چنين بازيکني در نيمکت بايد بزرگي کند. اين کار شماست که مسائل را چگونه اداره کنيد . بايد حد و حدود‌ها باقي بماند. بايد به عده‌اي از بزرگان مسئوليت دهيم. من معمولا به بزرگان تيمم وظايفي خارج از زمين مي‌دهم. مرتضي اسدي، جواد نکونام، مجيدي، ‌رحمتي ، فکري و منصوريان از نمونه‌هاي آن هستند. اما در حد و حدود همه چيز مشخص است. من از بازيکن مشاوره هم مي گيرم. مثلا بازي با فولاد قبل از اين که نکونام پنالتي بزند، جباري را صدا کردم و به او گفتم که نظرت چيست تا ترکيب را 3-3-4 کنم و او گفت خوب است و ديديد که جباري تلاش بيشتري کرد. بازيکن و ستاره خوب است، اما بايد حد و حدود باقي بماند.

قلعه‌نويي در پاسخ به اين سوال که ارزيابي‌اش از ليگ دوازدهم چيست؟ اظهار کرد: ليگ دوازدهم خوب نبود. تعطيلات بي‌مورد و کيفيت بد زمين‌ها، کيفيت کار را پايين آورد. شما اگر آزادي را کنار بگذاريد، مي‌بينيد که بقيه زمين‌ها استاندارد نبودند. همين فولاد اگر زمينش استاندارد بود و با کيفيت بود، حتي مي‌توانست قهرمان شود. کيفيت بد زمين به تيم‌هاي بزرگ همچون استقلال لطمه مي‌زند.

او در پاسخ به اين سوال که آيا موافق حضور ورزشکاران در انتخابات است، بيان کرد: من آدم سياسي نيستم و از اين سوالها نپرسيد. البته به من هم پيشنهاد حضور دادند، البته من عاشق فوتبالم. عده‌اي مي‌خواهند وارد سياست شوند، به نظرم مهم نيست. اگر براي خدمت به مردم باشد خوب است، ولي براي چيزهاي ديگر باشد نه .

سرمربي استقلال در پاسخ به اين سوال که حسن روشن، قهرماني استقلال را متعلق به او و بازيکنان استقلال دانسته گفت: من به روشن ارادت دارم. البته عليه من بارها صحبت کرده است. اعتبار هر باشگاه پيشکسوتان آن است. اميدوارم که پيشکسوتان استقلال تشکل بهتري داشته باشند. در مراسم فوت مادر عبداللهي به علي جباري گفتم تا سر تمرينات ما بيايد، چرا که اعتقاد دارم با همدلي کار راحت‌تر پيش مي‌رود. قبلا هم گفته‌ام که شايد من کمترين نقش را در قهرماني استقلال داشته باشم. از امانتي تا فتح‌الله‌زاده در قهرماني استقلال نقش داشتند و نمي‌توان گفت که همه قهرماني مال من است. نمي‌توان يک ميز بزرگ را به تنهايي برداشت. البته انتقادات آقاي روشن در قهرماني ما موثر بود.

او در پاسخ به اين سوال که آيا صحت دارد کريم انصاري فرد با جواد نکونام براي سال بعد تعويض شوند، گفت: ما تا لحظه‌اي که هستيم بايد به فکر بازي باشيم. من وقتي که برابر حريفان قرار مي گيرم، به حرکات حريف و بازيکنانش دقت مي‌کنم اما خدا را گواه مي گيرم که تا الان هيچ ليستي را نداده‌ايم که کسي را مي‌خواهيم يا کسي را نمي‌خواهيم،‌ چون وضعيت خودم هم مشخص نيست.

قلعه‌نويي در ادامه درباره بازي فرداي استقلال و داماش صحبت کرد و افزود: داماش تيم خوبي است و سرمربي آن جوان و آينده دار است. نتايج خوبي گرفته و حتي در بازي‌هايي که شکست خورده هم خوب بازي کرده. ما همان قدر که نسبت به بازي استقلال و الشباب حساسيت داريم به بازي با داماش هم حساس هستيم. مي‌خواهيم اختلاف چهار امتيازي مان را حفظ کنيم و با رکورد 70 امتيازي ليگ را تمام کنيم. شايد يکي، دو بازيکن اصلي‌مان مثل خسرو حيدري که مصدوم است را بازي ندهيم. اما نگاه ما براي بازي فردا جدي است.

او در پايان در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا مبني بر اين که نقش رسانه‌ها را در قهرماني استقلال چگونه ارزيابي مي‌کند؟ با خنده گفت: همه قهرماني استقلال متعلق به آنهاست.

10. 6 کاربر از bahador fab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساعت بازی رو تغییر دادند که مصادف بشه با اذان! بازی ساعت 18:15 شروع میشه و تا ساعت 8 طول میکشه تا بیان مراسم اهدای جوائزو بخوان اجرا کنن خودش نیم ساعت طول میکشه ساعت 20:15 اذان و 20:25 دقیقه فیلم سینمایی پخش میشه بین فوتبالو و فیلم سینمایی اذان پس میشه !

قید دیدن مراسم جشنواز تلویزیون بزنید!

12. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فردا ساعت چند بریم یعنی ؟!

14. 3 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تمرین امروز

16. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد چرایی قهرمانی استقلال در لیگ دوازدهم فرضیه های متعددی وجود دارد؛ عده ای سرمربیگری قلعه نویی را مهمترین عامل می دانند، گروهی این موفقیت را در سایه پرستاره بودن تیم می دانند، بدبین ها و منتقدان اشتباهات جهت دار داوری و حمایت های سازمان لیگ را مطرح می کنند و ...
    در این مقاله قصد داریم بدون توجه به تحلیل های مختلف سراغ آمار برویم و چرایی قهرمانی استقلال را از زبان اعداد و ارقام مورد بررسی قرار دهیم . آماری که فقط در زمینه گل های زده(41 گل در 33 بازی) به نفع استقلال نیست ولی در واقع می توان گفت که قلعه نویی و شاگردانش از این تعداد گل کم به اقتصادی ترین شکل ممکن استفاده کرده اند؛ چون ضمانت همین سرمایه اندک خط آتش استقلال (آبی ها به طور میانگین در هر بازی فقط 1/24 گل زده اند) خط دفاعی محکم و دروازبانی مسلط و کم اشتباه بود.

* استقلال قهرمان شد چون با 16 گل خورده صاحب بهترین خط دفاع لیگ دوازدهم است یعنی میانگین کمتر از 0/5 گل دریافتی در هر بازی.

* استقلال قهرمان شد چون بیشترین تعداد کلین شیت های لیگ دوازدهم متعلق به دروازبان ارزشمند این تیم است. سید مهدی رحمتی در جریان 33 بازی استقلال تا اینجا 21 بار با کمک سازمان دفاعی تیمش دروازه آبی ها را بسته نگه داشته است . یعنی استقلال در نزدیک به 64 درصد بازی هایش دروازه خود را بسته نگه داشته است.

* استقلال قهرمان شد چون همراه با سپاهان با 19 پیروزی صاحب بیشترین برد در لیگ برتر است. مسلما تیمی که حدود 58 درصد بازی های یک فصل خود را با پیروزی پشت سر می گذارد، باید شانس زیادی برای قهرمانی داشته باشد.

* استقلال قهرمان شد چون کمترین باخت را بین تمام تیم های لیگی متحمل شد. 4 باخت در 33 بازی یعنی شکست در 12 درصد بازی ها و درست همین جاست که آبی ها از سپاهان سبقت می گیرند چون تیم اصفهانی با تحمل 8 شکست دو برابر استقلال باخته و در 24 درصد بازی ها هیچ امتیازی نگرفته است. 4 مسابقه ای که استقلال با تساوی یا به عبارت بهتر نباختن در آنها 4 امتیاز از سپاهان جلو افتاده و یک هفته به پایان رقابت ها قهرمانی خود را جشن می گیرد.

* و بالاخره این که استقلال قهرمان شد چون در مجموع مقابله مستقیم با نزدیک ترین رقیب خود یعنی سپاهان بر این تیم برتری یافت. یک برد و یک تساوی در دیدارهای رفت و برگشت دو تیم به نام استقلال ثبت شد تا آبی ها 4 برابر اصفهانی ها در این رویارویی ها امتیاز بگیرند

استقلالی

18. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bahador fab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

عيادت مسئولان استقلال از همايون بهزادي

مديرعامل و معاون باشگاه استقلال از پيشکسوت باشگاه پرسپوليس عيادت کردند.

همايون بهزادي يکي از پيشکسوتان باشگاه پرسپوليس از روز يکشنبه گذشته در بيمارستان دي بستري است.

به گزارش فارس، از همين رو بعد از ظهر امروز علي فتح الله زاده مدير عامل باشگاه استقلال به همراه علي اميري معاون ورزشي اين باشگاه با حضور در بيمارستان دي و بخش ICU اين بيمارستان از پيشکسوت باشگاه پرسپوليس عيادت کردند.

دو نماينده باشگاه استقلال پس از عيادت از بهزادي براي وي آرزوي سلامتي و آمادگي خود را براي هر گونه کمک اعلام کردند.

20. 2 کاربر از bahador fab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •