تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 308 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بازیکن ملی پوش تیم ملی اسپانیا و باشگاه بارسلونا Thiago Alcántara do Nascimient امروز 22ومین تولد خود را جشن گرفت. شماره ی 11 بارسا بدین گونه در سایت رسمی باشگاه معرفی شده: "یک بازیکن ویژه با قابلیت های غریزی ای که او راغیر قابل پیشبینی و منحصر به فرد می کنند. پاس های ریز او به سرعتش و همچنین قابلیت خاصش در زدن ضربات آزاد اضافه شده است." تیاگو در سال 2005 و در سن 14 سالگی به بارسلونا پیوست و (مسیر) رشد او از آن زمان هیچگاه متوقف نشد و در تیم های جوانان مختلف بازی کرد. وی اولین بازی رسمی اش برای تیم اصلی را در 17 May سال 2009 در برابر مایورکا انجام داد.

توتال بارسا برای تیاگو در سال 2013 بهترین ها را آرزو می کند و امیدوار است سالی فوق العاده و خالی از مصدومیت، همراه با قهرمانی را در پیش داشته باشد.

2. 13 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

هوملز چطوره؟ من بازیش رو یادم نیست ولی همه تعریفایی که ازش میشه دهنو آب میندازه.
    این بازیکن استاده تکل در جا زدن هست!!
    یعنی در کسری از ثانیه از حالت ایستاده خودش رو در حالت افقی قرار میده و تکل هایی میزنه که من تا حالا خیلی کم دیدم از مدافع ها .. از کمپانی بهتره به نظرم.

4. 11 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

این بازیکن استاده تکل در جا زدن هست!!
    یعنی در کسری از ثانیه از حالت ایستاده خودش رو در حالت افقی قرار میده و تکل هایی میزنه که من تا حالا خیلی کم دیدم از مدافع ها .. از کمپانی بهتره به نظرم.
    سرعتش چطوره؟کند که نیست؟میدونید که بارسا ضد حمله زیاد میخوره نباید جا بمونه
    در ضمن چرا کومپانی مورد تایید نیست ؟ بدیش چیه؟

6. 6 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بکام: رونالدو به سطح مسي نخواهد رسيد

ستاره سابق رئال مادريد مسي را بهترين بازيکن حال حاضر فوتبال جهان مي داند. او تاکيد کرد که رونالدو نمي تواند به سطح مهاجم آرژانتيني آبي-اناريها برسد.

ليونل مسي در ديدار برابر پاري سن ژرمن در يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در حالي که از ناحيه پا درد مي کشيد در نيمه دوم به بازي رفت و پايه گذار گل تساوي و صعود تيمش به نيمه نهايي شد.

به گزارش ايسنا،ديويد بکام در گفت‌وگويي که با پايگاه اطلاع رساني (تيلام) آرژانتين داشت به ستايش از مسي پرداخت و او را تکرار نشدني دانست.

ستاره انگليسي پاري سن ژرمن گفت: مسي از نظر فني بي نظير است. غيرممکن است که بازيکني ديگر مانند او ظهور کند. رونالدو هم بازيکن بسيار خوبي است اما نمي تواند به سطح مسي برسد. هر دوي آنها در حال حاضر بهترين هستند.

او افزود: چه بسا مسي و رونالدو از نظر فني و مهارت فوتبالي به هم نزديک باشند. جهان فوتبال خوش شانس است که هر دوي آنها را دارد. به راحتي و به صراحت هر چه تمام تر مي‌گويم مسي بهترين در جهان است.

بکام در دقيقه 83 ديدار پاري سن ژرمن برابر بارسلونا به ميدان رفت اما نتوانست ره آوردي براي تيمش داشته باشد. او درباره حضور خود در نوکمپ گفت: از اينکه در چنين ديدار بزرگي آن هم در چنين سن و سالي حضور يافتم بسيار خوشحالم. هر چند طعم شکست را چشيدم اما تجربه جالبي بود. ما در هر دو ديدار بسيار خوب ظاهر شديم. برابر بارسلونا در هر دو بازي به تساوي دست يافتيم و طعم شکست را نچشيديم. اين مي تواند انگيزه ما را براي فصل آينده بيشتر کند.

بکام در حالي با پاري سن ژرمن قرارداد امضا کرد که 37 سال سن داشت و اين تا حدودي عجيب به نظر مي رسد. خود او در اين باره گفت: بازي در چنين سن و سالي سخت است. طبيعي است که نتوانم همچون دوران جواني در زمين عمل کنم اما با تجربه اي که دارم خيلي از چيزها برايم آسان مي شود. پس از خداحافظي از مستطيل سبز به فعاليت خود در زمينه هاي فوتبالي در خارج از زمين ادامه خواهم داد. مي خواهم به فوتبال انگليس و فوتبال جهان کمک کنم.

8. 8 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

هاملز قدش 1.92 هست و بر خلاف این قضیه سرعت مناسبی داره و من دیدم بعد از کرنر سریع بر میگرده به محوطه جریمه..
    کمپانی هم در حد و اندازه های هاملز هست اما شخصا مدافعان آلمانی رو ترجیح میدم چون در کارشون فوق العاده هستند و اون رو عالی انجام میدن. ( در ضمن کمپانی 27 و هاملز 24 ساله هستند )

10. 9 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

هاملز قدش 1.92 هست و بر خلاف این قضیه سرعت مناسبی داره و من دیدم بعد از کرنر سریع بر میگرده به محوطه جریمه..
    کمپانی هم در حد و اندازه های هاملز هست اما شخصا مدافعان آلمانی رو ترجیح میدم چون در کارشون فوق العاده هستند و اون رو عالی انجام میدن. ( در ضمن کمپانی 27 و هاملز 24 ساله هستند )
    شرایط هولمز نسبت به بقیه (گزینه های مدنظر بارسا) بهتره بخصوص اینکه سنش کمه
    ولی باید بتونه خودش و از لحاظ روحی با شرایط اسپانیا وفق بده ، این قضیه خیلی مهمه ، به نظر من بارسا به دو مدافع احتیاج داره برای محکم کاری

12. 6 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

از پیکه و ماسکرانو سریع تره (که خودشون مدافع های سریعی نیستن)، ولی مدافع سریع به حساب نمیاد (مثل دنی اگر، تیاگو سیلوا، کیلینی یا سرجیو راموس نیست).

کامپنی هم از اون مدافع های به قولا No nonsense هست که با فوتبال بارسا سازگار نیست. بارسا مدافعی میخواد که بتونه جلو بیاد، حفظ تو کنه، خوب پاس بده و در اصل یه آمادگی ذهنی برای هافبک دفاعی بودن داشته باشه. این مدافع های No nonsense مثل کامپنی و اسکرتل و Chygrynskiy که با قیمت بالا هم به بارسا اومد. اینها نمی تونن فوتبال بارسا رو بازی کنن.

شرایط هولمز نسبت به بقیه (گزینه های مدنظر بارسا) بهتره بخصوص اینکه سنش کمه
    ولی باید بتونه خودش و از لحاظ روحی با شرایط اسپانیا وفق بده ، این قضیه خیلی مهمه ، به نظر من بارسا به دو مدافع احتیاج داره برای محکم کاری
    من هم موافقم که بارسا به دو مدافع نیاز داره البته بارترا هست و نشون داده میشه بهش بیشتر اعتماد کرد، و در فصل بعد فونتاس هم برمی گرده و شاید دیگه نیاز ضروری به دو مدافع نباشه. مونیسا و گومز هم از تیم B هستن که بازی های درخشانی داشتن.

14. 11 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

از پیکه و ماسکرانو سریع تره (که خودشون مدافع های سریعی نیستن)، ولی مدافع سریع به حساب نمیاد (مثل دنی اگر، تیاگو سیلوا، کیلینی یا سرجیو راموس نیست).

کامپنی هم از اون مدافع های به قولا No nonsense هست که با فوتبال بارسا سازگار نیست. بارسا مدافعی میخواد که بتونه جلو بیاد، حفظ تو کنه، خوب پاس بده و در اصل یه آمادگی ذهنی برای هافبک دفاعی بودن داشته باشه. این مدافع های No nonsense مثل کامپنی و اسکرتل و Chygrynskiy که با قیمت بالا هم به بارسا اومد. اینها نمی تونن فوتبال بارسا رو بازی کنن.

من هم موافقم که بارسا به دو مدافع نیاز داره البته بارترا هست و نشون داده میشه بهش بیشتر اعتماد کرد، و در فصل بعد فونتاس هم برمی گرده و شاید دیگه نیاز ضروری به دو مدافع نباشه. مونیسا و گومز هم از تیم B هستن که بازی های درخشانی داشتن.
    ماسکرانو رو که من اصلا قبول ندارم چرا که میانگین قدی بارسا به اندازه کافی پایین هست با اون سوتی های عجیبش
    سرخیو راموس خیلی خوبه ولی فکر نکنم به بارسا بیاد وگرنه عالی میشد
    تیاگو سیلوا سنش داره بالا میره 1984 قدش هم 183 هستش
    کیلینی رو نمیدونم مد نظر بارسا هستش یا نه ولی قدش 186 و 29 ساله هستش ، فکر نمیکنم به درد بارسا بخوره
    دانیل اگر هم 29 ساله و 189 قدشه - سنش بالاست
    کلا بارسا باید دنبال جوونا باشه
    میمونه هولمز و کمپانی ( نمیدونم بارسا گزینه های دیگه ای رو مد نظر داره یا نه)

16. 8 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

18. 8 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بارسلونا Vs بایرن مونیخ

Last edited by Greedy; 12-04-2013 at 14:11.

20. 9 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •