90 و 91 آسون ترین کنکورهای چند سال اخیر بودن.
اما 92 سخت ترین کنکور چند سال اخیر بود به نظرم .
این حرف فقط من نیست.زنگ زدم استاد ریاضیمون .شاخ در آورده بود از این سوالا
90 و 91 آسون ترین کنکورهای چند سال اخیر بودن.
اما 92 سخت ترین کنکور چند سال اخیر بود به نظرم .
این حرف فقط من نیست.زنگ زدم استاد ریاضیمون .شاخ در آورده بود از این سوالا
یه کسی که توی رشته فنی و حرفه ای رشته برق یا رشته کامپیوتر خونده تو کدوم رشته باید شرکت کنه؟ علوم ریاضی و فنی یا هنر ؟
به نظر من که مثل سنجش بود فکر نمی کنم اینقدر سخت بود
عجب آزمون عجیبی بود!ادبیات که از زبان فارسی تست شمارشی نیومده بود. عربی ساده در حد سنجش. دین و زندگی هنوز سادهتر. زبان هم مثل سنجش ریدینگهای چهارسوالی داشت. من ارسال قبلیم دربارهی مشابهت سنجش و کنکور رو به شوخی فرستاده بودم، ولی به نظر حرفهای من همیشه برعکس میشه!
ریاضی هم به نظر من ساده (ویرایش کمتر از ده دقیقه!: شاید هم متوسط! چند دقیقه بعد: من چند تا نظرات رو شنیدم، با این وضعیت بهتره تا دو روز دیگه اصلا دربارهی ریاضی اظهار نظر نکنم!). حتی سوال تکراری هم داشت (تستی که برای اصل لانه کبوتر اومده بود). فیزیک من نظر خاصی ندارم. شیمی هم همینطور. این از خود آزمون.
اما من دو تا ضربهی بد خوردم. یکی به خاطر دیشب که نمیدونم چم شد که نتونستم خوب بخوابم و یکی به خطر وضعیت خراب کولرهای سالن امتحان که باعث شد تو بازهی تستهای هندسهی پایه تا اخر ریاضی از گرما، ذهنم درست کار نکنه و نزدههام زیاد بشه. البته یه کم از شیمی زدم و وضعیت ریاضی رو بهتر کردم ولی اونی که انتظار داشتم نشد.
Last edited by Haj_Amoo; 27-06-2013 at 12:36.
ساعت 3......
بنابر چیزی که کدخدایی گفت؛ تا نیم ساعت دیگه پرسشها و یکشنبه کلید اولیه میره رو سایت.پاسخ نامه کی میاد ؟
کسی نیست جواب بده؟
یه سوال دیگه کسایی که رشته معارف اسلامی رو خونده باشن تو کدوم رشته کنکور میدن؟
من یه پیشنهاد بدم. سوالا که اومد اولین فرصت دانلود کنین و تا هنوز سوالای ازمون تو ذهنتون هست، پاسخها رو روش علامت بزنین که اگه بعد خواستین درصدا رو حساب کنین، مشکلی نباشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)