دوست عزیز شما باید بازی رو دوباره نصب کنی .احتمالا بازیت ناقص نصب شده
مشخصات سیستمت رو هم بگو ؟!![]()
دوست عزیز شما باید بازی رو دوباره نصب کنی .احتمالا بازیت ناقص نصب شده
مشخصات سیستمت رو هم بگو ؟!![]()
Last edited by abolfazlm; 04-04-2013 at 18:04.
سلام به تمام دوستان
این مد بال چرا مربی منو نمیاره تو چهار فصل هست پیاپی تو یه تیم دارم بازی میکنم هر بازی هم حداقل یه گل یا دوتا میزنم مشکل چیه پاس هم میدم سانتر انجام میدم کلا در خدمت تیم هم هستم ..... من بیچاره تو مغازه بعضی مواقع سرم خلوت میشه میتونم یه دست پی اس بازی کنم اونم فقط به عشق این مود دارم بازی میکنم ولی..... یه رو مخمه تا بیام تو بازی الان هم لج کردم تا منو ثابت نیاره تو بازی دست بردار نیستم![]()
فکر کنم چون id مو عوض کردم دیگه وارد نمیشه-عجب مسخره بازی
بلاخره بعد از تلاش فراوان تونستم مجله EDGE رو گير بيارم . اين خارجيام که اصلا بيرون نميدادن هيچي از اين مجله .
اگه يادتون باشه 14 مارس يعني 20 روز بيش شماره 252 از اين مجله منتشر شد و اولين اطلاعات در مورد بازي و موتور جديد بازي و گفتگو با سازندگان بازي رو منتشر کرد(صفحات 72 تا 79 مجله EDGE)
تصاوير صفحات مجله به صورت اسکن شده رو ميزارم با سايز يزرگ ، يکي از دوستان زحمت ترجمه صفحات رو بکشه (صفحه 5 تکراريه).
با سپاس
سايز بزرگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايز بزرگ :
سايز بزرگ:
سايز بزرگ :
سايز يزرگ :
سايز بزرگ :
سايز بزرگ :
اپشن فایلی وجود داره برای تصحیح نقل و انقالات ؟ من نسخه جدید که لیگ برتر رو داره گرفتم ولی خبری از دیوید بکهام نیستش
الان طعم واقعی بازی رو دارم میچشم با جایگذاری دقیق بازیکنان در پست خودشون
دوستان قابلیت long ranger چیه ؟ ( مثلا در بالوتلی این قابلیت هستش ) هر کاری میکنم فعال نمیشه ، تو تمام پست ها هم گذاشتمش
چیکار کنم ؟
اون قابلیت برای شوت زدنه که شوت های بازیکن قوی میشه. فقط در پست هافبک تهاجمی یا هافبک کناری جواب میده. مثلاً پودولسکی این قابلیت رو داره.
بازی من لیگ برتر 91-92 هست می خوام آخرین پچ pes رو نصب کنم میشه کمکم کنید![]()
راسته که اگه هم ی ability هارو 99 کنی نمی تونن ازشون استفاده کنن؟![]()
فکر نمیکنم بتونی پچ رسمی کونامی و پچ های دیگه رو نصب کنی چون Database بازیت کلا عوض شده و اگه پچی نصب کنی همه چی بهم میریزه .
پچ ها برای نسخه های اصلی هستش و نسخه های ویرایش شده رو باید بیخیال بشی کلا .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)