تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 213 از 402 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

خوشم میاد کم کم همه بچه های انجمن رو سمت comodo می کشونید
    سلام

شما 50 صفحه اخیر این تاپیک را بررسی کن و ببین آنتی ویروسهایی که بیشتر توصیه شدند چی بودند؟ و میبینی که Comodo Internet Security در این رنکینگ پیشهادات در انتهای جدول قرار داره.

حالا خوبه من یکی اصلا توی این تاپیک پست نمیدم(کمترین پستها را دارم) بگذریم از اون یکباری که دو روز پیش اینجا گفتم کومودو(که فکر نکنم گناه کبیره مرتکب شده باشم، در تاپیکی که خیلیها چپ و راست آنتی معرفی میکنن!)، ولی همیشه اینطور بوده که اصلا کومودو را در بوق و کرنا نکردم که آی ملت برین کومودو نصب کنید!، بارها در مطالبم گفتم که کومودو را به کسی پیشنهاد نمیدم.

2. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ضمن احترام به شما محمد جان ولی نظر من چیز دیگری هست
    به نظر استفاده از دو محصول متفاوت هیچ مشکلی رو برای سیستم ایجاد نمیکنه و حتی میتونه در حایی امنیت ما رو بیشتر تامین کنه
    یک مثال میزنم مثلا اوتپوست رو در نظر بگیریم :
    اوتپوست فایروال بسیار دوست داشتنی داره که خیلی ها دوست دارن با این فایروال کار کنند ولی در عوض آنتی ویروسش اصلا جالب نیست (که این مورد در تست های مختلف و تست های خودمون اثبات شده است) , خب در این حالت به نظر من برای کاربر خیلی بهتر است آویرا رایگان یا آوست یا هر آنتی ویروسی دیگر رو در کنار اوتپوست نصب کنه و هیچ تداخلی هم به وجود نمیاد
    یا مثلا کسی آنتی ویروس آویرا رو دوست داره ولی فایروالش رو دوس نداره و بیشتر دوست داره با فایروال هایی مثل کمودو یا اوتپوست یا انلاین آرمور کار کنه که این مورد هم بسیار امنیت بیشتری رو نسبت به آویرا اینترنت سکوریتی ارمغان میاره
    خود من فایروال کمودو رو با اکثر آنتی ویروس های معروف ست کردم و هیچ مشکلی هم وجود نداشته در این مورد.
    البته
    بحث ما در مورد فایروال+آنتی ویروس است و نه مثلا دو تا آنتی ویروس یا دو تا فایروال که همه ما میدونیم نصب اینها در کنار هم مشکل به وجود میاره
    شما مطمین هستید که هیچ تداخلی پیش نمیاد چون علاوه بر اینکه موقع نصب هر محصول امنیتی که من تا به حال نصب کردن برسی کرده ببینه که ایا محصول امنیتی دیگه ای نصب هست یا نه؟
    و بعد از نصب هم معمولا هم دیگر رو هم ویروس می شناسن!

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شما مطمین هستید که هیچ تداخلی پیش نمیاد چون علاوه بر اینکه موقع نصب هر محصول امنیتی که من تا به حال نصب کردن برسی کرده ببینه که ایا محصول امنیتی دیگه ای نصب هست یا نه؟
    منظور دوستمون عباس، محصولات جداگانه هستش، یعنی یکیش آنتی دیگری فایروال

اونطوری که شما میگین بله در بعضی محصولات صدق میکنه و باهم ناسازگاری و تداخل پیدا میکنند ولی همدیگرو ویروس شناسایی نمیکنن!!

5. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام بچه ها من یه انتی ویروس قوی و سبک می خواهم چون بازی های سنگین هم بازی میکنم خیلی برام مهمه که سبک باشه و سرعت رو نگیره و الان هم هیچی ندارم فلشمم ویروسی شده زدم به سیستمم و اسکن هم کردم با ویندوز دیفندر ویندوز 7 ولی فقط 1 دونه پیدا کرد

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

بله تداخلی به وجود نمیاد مگر در موارد خیلی کمی , شنیده بودم که کسپرسکی آنتی ویروس + کمودو فایروال تداخل پیدا میکنه که البته خودم امتحان نکردم
    البته این حرفی هم که من زدم شاید در مورد چند محصول صدق نکنه , مثلا اگر امسی سافت آنتی ویروس + کمودو فایروال رو نصب کنید یا باید رفتارشناسی امسی سافت رو خاموش کنید یا HIPS کمودو , چون اگر تداخلی هم پیش نیاید حداقل باعث کاهش سرعت سیستم میشه
    کدام آنتی ویروس , آنتی ویروس دیگری رو ویروس میشناسه ؟ بگید تا به دلیل فالس وحشتناک تاپیکش تو انجمن رو به مدیران بگیم پاک کنند

8. 4 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

شما 50 صفحه اخیر این تاپیک را بررسی کن و ببین آنتی ویروسهایی که بیشتر توصیه شدند چی بودند؟ و میبینی که Comodo Internet Security در این رنکینگ پیشهادات در انتهای جدول قرار داره.

حالا خوبه من یکی اصلا توی این تاپیک پست نمیدم(کمترین پستها را دارم) بگذریم از اون یکباری که دو روز پیش اینجا گفتم کومودو(که فکر نکنم گناه کبیره مرتکب شده باشم، در تاپیکی که خیلیها چپ و راست آنتی معرفی میکنن!)، ولی همیشه اینطور بوده که اصلا کومودو را در بوق و کرنا نکردم که آی ملت برین کومودو نصب کنید!، بارها در مطالبم گفتم که کومودو را به کسی پیشنهاد نمیدم.
    سلام عزیز

وقت کسی محصولی رایگان میخواد و کمی هم از امنیت اطلاعات داشته باشه کمودو شرایط خیلی بهتری نسبت به بقیه داره پس دلیلی وجود نداره که پیشنهاد داده نشه ولی یک موقع کسی میاد میگه آنتی اورجینال میخواد اون موقع دایره پیشنهادات هم سلیقه ای میشه و هم بیشتر
    ولی وقتی بحث رایگان پیش بیاد شاید بالای 50 درصد آرا به سمت کمودو میره

موفق باشید
    از پست من برداشتتون اشتباه بود دوستان,منظورم در جهته مثبت بود نه منفی
    viva comodo

10. 3 کاربر از satansilent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستام دیدن من رو این بحث چقدر وسواس داشتم.چون زخم خورده این مسئله هستم شاید واسه تعداد کمی این اتفاق افتاده باشه.ولی اگه همچین بلایی سر کسی اومده باشه، هیچوقت نمیاد حالا مثلا کمودو رو پیشنهاد بده یا نود .منظورم رو یه نرم افزار نیست.بابا شما نصب کردی از ظاهرش خوشت اومده چرا میایی پیشنهاد میدی آخه؟.یا یکی فقط قدرت نرم افزاری رو مد نظر قرار میده.اینم غلطه.خودتون میدونین چرا.من نتونستم تمام نرم افزار های موجود در این زمینه رو تست کنم.ولی نظر من رو نورتون هست.هدفم زیر سوال بردن کسی یا نرم افزار خاصی نیست کلی گفتم.منظور من اینه که حتی رای تون رو اونقدر با ارزش بدونید که یه نرم افزار شایستش باشه.همینطوری اومدن به کاسپر رای داین واسه چی آخه؟ .ممنون که کمکم کردید.اگه کمک نمیکردید به قول دوستمون باید 15-20 تا نرم افزار مختلف رو امتحان میکردم اخرش شاید از یکی خوشم میومد.

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستام دیدن من رو این بحث چقدر وسواس داشتم.چون زخم خورده این مسئله هستم شاید واسه تعداد کمی این اتفاق افتاده باشه.ولی اگه همچین بلایی سر کسی اومده باشه، هیچوقت نمیاد حالا مثلا کمودو رو پیشنهاد بده یا نود .منظورم رو یه نرم افزار نیست.بابا شما نصب کردی از ظاهرش خوشت اومده چرا میایی پیشنهاد میدی آخه؟.یا یکی فقط قدرت نرم افزاری رو مد نظر قرار میده.اینم غلطه.خودتون میدونین چرا.من نتونستم تمام نرم افزار های موجود در این زمینه رو تست کنم.ولی نظر من رو نورتون هست.هدفم زیر سوال بردن کسی یا نرم افزار خاصی نیست کلی گفتم.منظور من اینه که حتی رای تون رو اونقدر با ارزش بدونید که یه نرم افزار شایستش باشه.همینطوری اومدن به کاسپر رای داین واسه چی آخه؟ .ممنون که کمکم کردید.اگه کمک نمیکردید به قول دوستمون باید 15-20 تا نرم افزار مختلف رو امتحان میکردم اخرش شاید از یکی خوشم میومد.
    تو اوست می تونی یک نرم افزار رو از ورود به اینترنت من کنی یا سطح دسرسی هلی دگه!
    گفتم شاید رات جالب باشه!
    Last edited by vxp; 10-07-2013 at 23:29.

13. این کاربر از vxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این انتی هم رایگانه
    360 Internet Security 2013 ( این انتی حتی تو تست های معروف هم شرکت کرده و امتیاز های خیلی خوبی اورده )

که رقیب خیلی سختی واسه کمودو میشه بنظرم الان هم رقیب خیلی قدرتمندی هست ولی چون شناخته شده نیست اصلا کسی پیشنهادش نمیده

من خیلی خیلی دوست دارم تستش کنم ولی دلم نمیاد کمودو رو پاک کنم.

15. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

همینطوری اومدن به کاسپر رای داین واسه چی آخه؟
    سلام

میلیونها کاربر از کسپرسکی استفاده میکنند و مشکل چندانی ندارن ممکنه باگهایی وجود داشته باشه اما همیشه کسپر با تکنولوزیهای منحصر به فردش جز شرکتهای پیشرو بوده
    از سال 1997 که شرکت کسپرسکی تاسیس شده تا الان 16 سال میگذره اگر مشکلی خاصی تو محصولاتش بود همون سالهای اولیه درش تخته میشد البته چند ساله میشنویم کسپر داره نفس اخرشو میکشه
    پس این کسپر کی از صحنه هستی محو میشه من که چند ساله منتظرم
    نمیدونم چرا اینجا یه موج منفی راه افتاده در تخریب کسپرسکی با وجود اینکه همه به قدرت این نرم افزار شکی ندارن
    یکی از کاربرا میگفت کسپر رو نصب کنی هسته ویندوز متلاشی میشه پس چرا الان کسپر رو سیستم من نصبه و هسته هم سر جاشه

اگر کسپر و یا هر انتی ویروسی دیگه ای رو سیستم بعضی ها مشکل داره خوب اجباری در کار نیست و دلیلی هم نداره تخریب کنید یه انتی دیگه نصب کنیدالبته بعضی ها با تخریب کارشون پیش میره

دوستانی هم که میگن چرا خیلی ها به کسپر رای دادن باید گفت رای به یک محصول در اینجا اصلا نشانه برتر بودن نیست شاید خیلیها از محصول خاصی خوششون میاد و یا نیازهاشون رو برطرف میکنه در نتیجه به اون رای

میدن و..... هیچ اجباری در کار نیست محصولات بسیار خوبی تو رای گیری وجود داره حالا شاید به خاطر ناشناخته بودن کمتر مورد توجه قرار گرفته و دلیلی هم نداره بگیم به خاطر رای کمتر ضعیفتر هستند.

شما بر اساس نیازتون انتخاب کنید بعضی ها مثل اینکه با همه شرکتها دشمن هستند همین بیت دیفندر اگه موتورش رو به دیگر شرکتها نده فلج میشن .
    Last edited by kases; 11-07-2013 at 06:36.

17. 7 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •