کلیپش S5 ما که جوونمرگ شد!
تا 200 ایرفون چی پیشنهاد می کنین؟
کلیپش S5 ما که جوونمرگ شد!
تا 200 ایرفون چی پیشنهاد می کنین؟
پس این اساتییید که می گن کجان ما که کسی رو ندیدیم :|
من جزو اساتید نیستم ولی شما دوست خوبه من اگه یه نگاهی به این سه تا تاپیک که تا الآن نوشته شده مینداختین حتما جوابتون رو میگرفتید.
در هر صورت تمامی مدل هایی که نوشتید خوب هستند
k44 .... k77 یه کم سخت تر پیدا میشه ولی موجوده
صدای این دو مدل خیلی از سونی XB-500 فلت تره ... اون خیلی بیس قوی داره.....
متاسفانه مدل های sen رو نشنیدم
بعد این مدل هایی که نوشتی از نظر اندازه خیلی متفاوت هستند اگه بیرون هم میخوای استفاده کنی فکر کن روش
برای داخل گوش هم اگه s4 کلیپش پیدا میکردی عالی بود برات اما فعلا که بعید میدونم پیدا بشه
شما اگه امکانش رو داری بشنو ببین کدوم رو بیشتر میپسندی خرید کن
یا اینکه بگو چه جنس صدایی دوست داری تا بچه ها راهنمایی کنن
صدای لپ تاپ ات هم B & O نیست بلکه گواهی از B & O داره ... من خودم هم n53sv دارم .... بسته به هدفونی که میخری ببین اگه میتونه درایو کنه دیگه کارت لازم نداری اما اگه نمیتونه و تونستی پیدا کنی این کارت صدایی که تو امضای من هست فوق العاده است. و چون اکسترناله به درد لپتاپ میخوره
من صحبت ها رو دنبال نکردم ولی هدفون B&O داریم نماینگی رسمی این شرکت تهران شریعتی سر پل رومی ولی کارت صدا یا DAC USB وصل کنی اسپیکر لپ تاپ از مدار خارج میشه که؟!
بعد دوست عززم کارشناس دانا یا نادان توجه داشته باشید چه تو این فروم یا هر جای دیگه کسی موظف به پاسخگویی نیست
-----------------------------
{sahand}@
هدفون داخل گوش IEM من همون سونی XBS-1 که چند بار پیشنهاد دادم رو دوباره میگم الان وضعیت هدفون های موجود خیلی مطلوب نیست همین هم معجزس که وارد شده و با دلار حدود 2 تومن داره فروخته میشه.
چون قیمت جهانیش بین 79 تا 100 دلار هست. در صورتی که 160 تومن قیمتش تو ایران هست.
هدفونی بخر که با کمی افزایش ولووم صدا اگه تو نده بیرون بده تو ولووم زیاد و گرنه گوشت مطمئنا آسیب می بینه
عزیز شما جایی رو میشناسی که داشته باشه؟ پارسال ایران رو زیر و رو کردم پیدا نشد![]()
سلام
یه هدفون میخوام تو این مایه ها
بیشتر میخوام موقع خواب اذیت نکنه
یه چیز تا 150 ت
فقط پیداشه ها
من یدونه کریتیو داشتم ولی موقع خواب اذیت میکنه
سونی ، کریتیو و جی وی سی ( البته آخری رو مطمئن نیستم اصل باشه ) تو پایتخت پیدا میشه .... بزرگ ترین ایرادی که اینا دارند اینه که به شدت نشتی صدا دارند و یه کم روی گوش بد قیافه اند
آره نمایندگیش همون جاست اینم وب سایت خود شرکت B & O
من به شدت عاشق طراحی این برند ام .... از نظر من که بیشتر از تجهیزات حرفه ای صوتی شبیه به آثار بی نظیر طراحی صنعتی هستند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
خدایی 2 ساعته دارم میگردم هر چی بیشتر میگردم بیشتر گیج میشم
تو رنج 100 تا 150 هدفون چی میتونم بگیرم برا موزیک میخوام و اینکه بیشتر تو خونه استفاده میکنم با pc
کیفیت پخشش برام مهم و ترجیحا اگه میشه بی سیم باشه
این Creative Wireless CB8100 هدفون خوبی هست اخه تو این رنج تنها هدفون بی سیمی بود که دیدم
و این چند تا مدل هم گیجم کرد کلا ..
Philips On-Ear SHL9560
JVC HA-S600
AKG K518LE
AKG K514
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)