تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 405 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    سوالي در مورد پمپ شوفاژ دارم.
    ميخواستم ببينم اگه موقع خاموش كردن پمپ شوفاژ، اونو از مدار خارج نكنيم يعني نيايم شير قبلشو ببنديم و شير لوله موازي با اونو باز كنيم. حالا اگه اين كارو نكنيم و پمپ خاموش توي مدار باشه مشكل يا ضرري داره؟؟؟
    آخه ظاهرا خيلي ساله اون شير موازي باز نشده و من ميترسم بعد اين همه سال باز بشه شيرش نشتي بده!
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ایمر گاس ایتالیایی و پکیج خیلی خوبیه. پکیج ویستا محصول شرکت بایکان ترکیه است و با نام ویستا به فروش میره.پکیج خیلی خوبیه ولی خدمات شرکت ویستا ..............
    سلام
    میخواستم نظرتونو در مورد پکیج ویستا(ایتالیای) و ایمرگاس بدونم.

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام دوستان.امیدوارم حالتون خوب باشه.میخواستم در مورد کیفیت پکیج های مگاترم و لورچ بدونم.کسی هست که بتونه راهنماییم کنه؟
    اگه کسی هست که خودش یکی از این پکیج هارو گرفته باشه و داره استفاده میکنه لطفا از کیفیت دستگاهش بگه .
    اگه میشه یکم زودتر جواب بدین چون تو دو راهی گیر کردم و میخوام زودتر بخرم.
    مرسی

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

میشه واضح تر توضیح بدید.
    من فکر میکنم سوال شما در مورد موتورخونه باشه.در موتور خونه معمولاً سیستم به این صورت است که در زمستان شیر بای پاس ( شیر موازی با پمپ ) بسته میشه و پمپ را روشن میکنن تا سرعت چرخش آب در رادیاتورها زیاد بشه. ولی در تابستان ما نیازی به چرخش آب در رادیاتورها نداریم. و برای گرم کردن آب بهداشتی چرخش آب در منبع کوئیل یا دوجداره را احتیاج داریم. پس پمپ را خاموش میکنن و شیر وای پس را باز میکنن تا چرخش آب در منبع دوجداره یا کویل از این طریق انجام بشه.
    سلام دوستان
    سوالي در مورد پمپ شوفاژ دارم.
    ميخواستم ببينم اگه موقع خاموش كردن پمپ شوفاژ، اونو از مدار خارج نكنيم يعني نيايم شير قبلشو ببنديم و شير لوله موازي با اونو باز كنيم. حالا اگه اين كارو نكنيم و پمپ خاموش توي مدار باشه مشكل يا ضرري داره؟؟؟
    آخه ظاهرا خيلي ساله اون شير موازي باز نشده و من ميترسم بعد اين همه سال باز بشه شيرش نشتي بده!
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد
    Last edited by tamirkar1; 17-04-2014 at 00:31.

5. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

میشه واضح تر توضیح بدید.
    من فکر میکنم سوال شما در مورد موتورخونه باشه.در موتور خونه معمولاً سیستم به این صورت است که در زمستان شیر بای پاس ( شیر موازی با پمپ ) بسته میشه و پمپ را روشن میکنن تا سرعت چرخش آب در رادیاتورها زیاد بشه. ولی در تابستان ما نیازی به چرخش آب در رادیاتورها نداریم. و برای گرم کردن آب بهداشتی چرخش آب در منبع کوئیل یا دوجداره را احتیاج داریم. پس پمپ را خاموش میکنن و شیر وای پس را باز میکنن تا چرخش آب در منبع دوجداره یا کویل از این طریق انجام بشه.
    خيلي ممنون دوست عزيز كه لطف كرديد پاسخ داديد
    بله منظورم همين بود كه شما گفتيد، حالا اگر در تابستان بجاي اينكه جريان آب گرم از شير باي پس عبور كنه، بجاش از پمپ خاموش عبور كنه و اون شير باي پس همچنان بسته باشه مشكلي بوجود مياد؟ آخه فكر كنم چند سال تابستونا همينطوري بوده و فقط پمپ رو خاموش ميكردن و شير باي پس رو ديگه باز و بسته نميكردن.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

خيلي ممنون دوست عزيز كه لطف كرديد پاسخ داديد
    بله منظورم همين بود كه شما گفتيد، حالا اگر در تابستان بجاي اينكه جريان آب گرم از شير باي پس عبور كنه، بجاش از پمپ خاموش عبور كنه و اون شير باي پس همچنان بسته باشه مشكلي بوجود مياد؟ آخه فكر كنم چند سال تابستونا همينطوري بوده و فقط پمپ رو خاموش ميكردن و شير باي پس رو ديگه باز و بسته نميكردن.
    نه عزیزم مشکلی نیست حتی بهتره هر از چندگاهی پمپ رو برای مدت خیلی کوتاه روشن کنی تا گیرپاژ نکنه.نیازی به باز و بستن شیرش هم نیست.

8. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام جناب تعمير كار خسته نباشيد بنده از تبريز پكيج ايمر گاس گرفتم با لوازم جانبي احساس كردم كه وسايل رو واسم گرون حساب كرده لطفا اگه سرم كلا رفته بگين تا زودتر اقدام كنم در ضمن من تقريبا يك سوم نقد دادم بقيه 3 تا چك 1 ماهه

پكيج ايمر گاس مدل ELO STAR تك مبدله 2/280/000 تومان

لوازم جانبي رادياتور 105/000

لوازم جانبي پكيج (تركيه) 150/000

رسوب گير كارتريجي ايمر گاس 75/000

رادياتور ايران رادياتور مدل كال هر پره 21000 تومان كه جمعا 40 پره و 840/000 شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

کسی نیس تو این جمع که بتونه راهنماییم کنه؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    نه چیزی را گران حساب نکرده.تازه شما چکی هم خریدی . ( 3تا چک یک ماهه). مطمئن هستم با این شرایط خیلی هم خوب خرید کردی.
    سلام جناب تعمير كار خسته نباشيد بنده از تبريز پكيج ايمر گاس گرفتم با لوازم جانبي احساس كردم كه وسايل رو واسم گرون حساب كرده لطفا اگه سرم كلا رفته بگين تا زودتر اقدام كنم در ضمن من تقريبا يك سوم نقد دادم بقيه 3 تا چك 1 ماهه

پكيج ايمر گاس مدل ELO STAR تك مبدله 2/280/000 تومان

لوازم جانبي رادياتور 105/000

لوازم جانبي پكيج (تركيه) 150/000

رسوب گير كارتريجي ايمر گاس 75/000

رادياتور ايران رادياتور مدل كال هر پره 21000 تومان كه جمعا 40 پره و 840/000 شد

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

برای یک واحد 75 متری که دو اتاق خواب 9 متری داره حدودا چند پره رادیاتور واسه هال و اتاق ها باید گذاشته بشه ؟ برای شهر کرج.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •