تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 3017 اولاول ... 1131632032092102112122132142152162172232633137131213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

نور علی نور
    تا حالا خو کوسه مبومد کابل رو لیس.میزد حالا نوبت زلزلشه:confused:

Sent from my SK17i using Tapatalk 2

آخرش بود .....

2. 3 کاربر از 9vin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

این خبر رو بخونید :

زلزله گرجستان عامل اختلال اینترنت ایران

از مخابراتی‌ها خبر می‌رسد از هفته پیش اینترنت برخی استان‌ها از سمت زیرساخت با اختلال تامین می‌شود و این اختلال به دلیل قطعی لینک گرجستان است.
    از یک هفته پیش اینترنت برخی استان‌های کشور برای شرکت مخابرات از سمت شرکت ارتباطات زیرساخت با اختلال و کمبود تامین می‌شود.
    به سبب این موضوع ارتباط اینترنت برخی استان‌های کشور دچار اختلال شده و این اختلال در استان البرز و برخی نقاط استان تهران محسوس‌تر از سایر استان‌ها است.
    همچنین شنیده‌ها حاکی از این است که منبع اختلال قطعی لینک پهنای باند ایران گرجستان است و این اختلال هم‌اکنون نیز ادامه دارد.
    مهدی خدایی مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت نیز موضوع اختلال در لینک اینترنت گرجستان را تایید ‌کرد.
    وی گفت: در هفته گذشته زلزله‌ای در گرجستان رخ داده که به دلیل این زلزله ارتباط اپراتور روس با ایران قطع شد و هنوز نیز این مسیر باز نشده است.
    اما خدایی این را هم اضافه کرد که هر زمان مشکلی برای هر یک از درگاه‌های اینترنت ایجاد شود این امکان وجود دارد که بسته به نیاز از دیگر فروشنده‌های اینترنت ظرفیت بیشتری برای جایگزینی خریداری شود.
    وی تاکید کرد: البته تا زمان درخواست و تامین ظرفیت جدید مدت زمانی لازم است؛ اما در این مدت نیز تاثیر این اختلال برای کاربر نهایی از 7 تا 8 درصد کاهش سرعت آن هم در ساعات پیک مصرف تجاوز نمی‌کند.
    به گزارش فارس با تمام صحبت‌های مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت اما همچنان از شرکت مخابرات خبر می‌رسد که کندی و اختلال اینترنت هنوز ادامه دارد.
    پس اینی که دیروز به من گفت مشکل از گرجستانه درست گفت.حالا که راست گفته لعنت به روح شخص شخیص خودش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام

من 512 محدود از پارس انلاین دارم زمانی که ترافیک رایگان میشه سرعتم میاد رو 20
    خیییلی کلافم کرده
    می خواستم بدونم وضعیت مخابرات چطوره ؟؟؟
    سرعت و قطعی و ......
    در ضمن من کوی ملت هستم

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

په ای خو خبر خوبیه... یعنی امیدوار باشیم مثل قبل بشه؟لعنت به مخابرات گرجستان اینبار نه ایران..

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

دوستان لطفا یکی کمک کنه من از کجا میتونم ببینم چقد ترافیک باقیمانده دارم من 1 مگ محدود ماهی 4 گیگ گرفتم ولی توی پنلم انگار میزنه 13 گیگ میخوام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان لطفا یکی کمک کنه من از کجا میتونم ببینم چقد ترافیک باقیمانده دارم من 1 مگ محدود ماهی 4 گیگ گرفتم ولی توی پنلم انگار میزنه 13 گیگ میخوام
    دو سایت هستش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

چراغ ادی اس ال من الان شروع کرده به چشمک زدن و هی خاموش و روشن میشه. فکر کنم دور دوم دیسی ها شروع شد برام.

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

اینم سرعت دانلود من

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

این خبر رو بخونید :

زلزله گرجستان عامل اختلال اینترنت ایران

از مخابراتی‌ها خبر می‌رسد از هفته پیش اینترنت برخی استان‌ها از سمت زیرساخت با اختلال تامین می‌شود و این اختلال به دلیل قطعی لینک گرجستان است.
    از یک هفته پیش اینترنت برخی استان‌های کشور برای شرکت مخابرات از سمت شرکت ارتباطات زیرساخت با اختلال و کمبود تامین می‌شود.
    به سبب این موضوع ارتباط اینترنت برخی استان‌های کشور دچار اختلال شده و این اختلال در استان البرز و برخی نقاط استان تهران محسوس‌تر از سایر استان‌ها است.
    همچنین شنیده‌ها حاکی از این است که منبع اختلال قطعی لینک پهنای باند ایران گرجستان است و این اختلال هم‌اکنون نیز ادامه دارد.
    مهدی خدایی مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت نیز موضوع اختلال در لینک اینترنت گرجستان را تایید ‌کرد.
    وی گفت: در هفته گذشته زلزله‌ای در گرجستان رخ داده که به دلیل این زلزله ارتباط اپراتور روس با ایران قطع شد و هنوز نیز این مسیر باز نشده است.
    اما خدایی این را هم اضافه کرد که هر زمان مشکلی برای هر یک از درگاه‌های اینترنت ایجاد شود این امکان وجود دارد که بسته به نیاز از دیگر فروشنده‌های اینترنت ظرفیت بیشتری برای جایگزینی خریداری شود.
    وی تاکید کرد: البته تا زمان درخواست و تامین ظرفیت جدید مدت زمانی لازم است؛ اما در این مدت نیز تاثیر این اختلال برای کاربر نهایی از 7 تا 8 درصد کاهش سرعت آن هم در ساعات پیک مصرف تجاوز نمی‌کند.
    به گزارش فارس با تمام صحبت‌های مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت اما همچنان از شرکت مخابرات خبر می‌رسد که کندی و اختلال اینترنت هنوز ادامه دارد.

حالا حتما بابد آوار بیوفته رو کابل ایران ؟
    ما اگه شانس داشتیم که اینجا نبودیم !

در ضمن چرا تازه صداشون در اومده ؟

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان!

سایت خبر آنلاین خبری رو در مورد مصاحبه مورد نظر که کم شدن سرعت رو از زلزله گرجستان و محدود به استانهای البرز و تهران میدونه قرارداده ...

لطفاً به بخش نظرات صفحه خبر مربوط برید و کامنت بزارید در مورد مشکل اینترنت شهرتون

لینک صفحه خبر مورد نظر:

12. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •