تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 475 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

باز شروع کردی تو! آقاجان طرف میگه خوشش نمیاد تو چرا میخوای وادارش کنی ؟ مثل خودم من به تو گفتم از آیپد خوشم نمیاد تو زمین و آسمون رو ریختی جلوم یکم آروم باش بعد پست بده
    من زمین و آسمون رو ریختم جلوت ؟ توهم زدی شما مثل اینکه !!! من خیلی آرومم خیلی هم خوب حرف میزنم عین آدم !!! از پستام معلوم نیس !!!درزم شما وکیل وسیع این دوستمون هستی خودش نمیتونه نظر بده !!!

درزم شما میخواستی 3 تومن بدی یعنی من اینهمه دلیل واست آوردم که تو این رنج قیمت خریته محضه که تبلت اندرویدی بگیری عزیز دوست دلبندم

من هر چی میدونستم بهت مشاوره دادم وادارت نکردم بخر !!!!!

مگه من چکاره شما هستم که بگم حتما باید بخری !!!!!!!!!!!

واقعا بی منطق هست حرفات نمیدونم چی بگم فقط متاسفم.

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

در مورد سیم کارت خور بودن خیلی از تبلت های چینی راحت دانگل یو اس بی رو ساپورت میکنن قیمت دانگلش حدو 150 در میاد

3. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

رادیو هم میخواین ؟

وجود ندارد :| ...
    نه چون اون بالا توی توضیحات آخرتون نوشته بودین رادیو نداره برام جالب بود آخه مگه مدل رادیو دار هم موجوده یا نه
    وگرنه رادیو به چه کارم میاد
    قربانت

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من زمین و آسمون رو ریختم جلوت ؟ توهم زدی شما مثل اینکه !!! من خیلی آرومم خیلی هم خوب حرف میزنم عین آدم !!! از پستام معلوم نیس !!!درزم شما وکیل وسیع این دوستمون هستی خودش نمیتونه نظر بده !!!

درزم شما میخواستی 3 تومن بدی یعنی من اینهمه دلیل واست آوردم که تو این رنج قیمت خریته محضه که تبلت اندرویدی بگیری عزیز دوست دلبندم

من هر چی میدونستم بهت مشاوره دادم وادارت نکردم بخر !!!!!

مگه من چکاره شما هستم که بگم حتما باید بخری !!!!!!!!!!!

واقعا بی منطق هست حرفات نمیدونم چی بگم فقط متاسفم.
    نه بابا اون روز تو یاهو کلا اندروید رو زمین زدی نه من توهمی نیستم منفی فکر نکن :|

نه وکیل وسیعش نیستم ولی تو جوری با کاربر حرف میزنی که انگاری ازش طلب داری مثلا یه چیز بد باشه کلا به خاک سیاه می زنیش ... یارو میگه از قیافش خوشم نمیاد تو چرا باز اصرار میکنی ؟

نه خیر 2 تومن میخواستم بدم که جنابعالی گفتین اپل اپل اپل من پولم واسه اپل کجا بود خداییش

بــله تو بخاطر اینکه من اپل نخریدم متاسفی فدای سرت ، مشکلی نیست من تو چند راهی قرار گرفتم

گوشی هوشمند ، تبلت ، پی سی ، لپ تاپ ، کنسول کدوم!!!؟!؟!؟! جل الخالق!!!

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

باز شروع کردی تو! آقاجان طرف میگه خوشش نمیاد تو چرا میخوای وادارش کنی ؟ مثل خودم من به تو گفتم از آیپد خوشم نمیاد تو زمین و آسمون رو ریختی جلوم یکم آروم باش بعد پست بده
    قربون آدم چیز فهم
    از همه دوستانیکه زحمت کشیدن و نظر دادن سپاسگزارم حتی ...
    در هر حال هیچ کدوممون سهامدار هیچیک از این شرکتا نیستیم که بخاطرش غیرتی بشیم حرفا رو اروم تر هم میشه زد همه اینجا با هم دوستیم و نباید تند با هم صحبت کنیم ارزششو نداره این چیزا
    بخاطر زحمت و وقتی که همه دوستان گزاشتند و نظر دادند سپاسگزارم
    Last edited by ashkan22; 03-05-2013 at 14:45.

7. این کاربر از ashkan22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام..
    1.میگم ipad خوبه؟
    -2میصرفه انقدر خرج کنی ؟
    3-چقدر خرج داره به ز قیمت خود تبلتهه؟
    4- وقتی جیل بریک بشه...همه جور برنامه و بازی میخوره؟
    5-نسبت به اندروید بهتره؟
    6- تنوع برنامه و بازی هاش مثل اندروید هست؟
    7-اکر اندروید خوبه چه مدلی تبلت بگیرم که صفحه ی خوب و برای بازی خوب باشه و تا دو سه سال جوابم رو بده؟
    8-می گن ipad تو ایران کارایی نداره....راست میگن؟ حتی اگر جیل بریک بشه همین مشکل ها هست؟ دقیقا چجور مشکل هایی هست؟
    ممنون...بی زحمت بدون هیچ تعصب خاصی جوابم را بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

نه بابا اون روز تو یاهو کلا اندروید رو زمین زدی نه من توهمی نیستم منفی فکر نکن :|

نه وکیل وسیعش نیستم ولی تو جوری با کاربر حرف میزنی که انگاری ازش طلب داری مثلا یه چیز بد باشه کلا به خاک سیاه می زنیش ... یارو میگه از قیافش خوشم نمیاد تو چرا باز اصرار میکنی ؟

نه خیر 2 تومن میخواستم بدم که جنابعالی گفتین اپل اپل اپل من پولم واسه اپل کجا بود خداییش

بــله تو بخاطر اینکه من اپل نخریدم متاسفی فدای سرت ، مشکلی نیست من تو چند راهی قرار گرفتم

گوشی هوشمند ، تبلت ، پی سی ، لپ تاپ ، کنسول کدوم!!!؟!؟!؟! جل الخالق!!!
    عزیز شما کلا فقط حرف خودتو بزن آقا من طلب دارم ؟ واسه چی باید همچین فکری کنم ؟

من متاسف باشم که شما چی میخری چی نمیخری !!!!! اصلا واسه من باید مهم باشه ؟

اگه کسی عاقل باشه اینجا درک میکنه که داری حرفای مسخره ای میزنی درزم خودت داری میگی بد !!! بد یعنی چی ؟ !!!!!!!!!!! واسم تعریف کن ؟ !!! آقا من از نزدیک دیدم این تبلتو شما دیدی که داری اظهار نطر میکنی ؟ نکسوس هم دیدم که میگم هواوی خیلی قشنگتره اینم بدون حرفامو از تو

هوا نمیارم بگم اینجا !!!

با 2 تومن هم میتونستی آیپد بگیری !!!

واقعا نمیدونم چی بگم !!! متاسفم واسه خودم که میام اینجا نظر میدم !!

هر کی مشاوره میخواد پخ کنه واسم بای بای بازم متاسفم واسه بعضی ها . انگار دارم به دیوار توضیح میدم بعد حرفم بر میگرده !!!

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام..
    1.میگم ipad خوبه؟
    -2میصرفه انقدر خرج کنی ؟
    3-چقدر خرج داره به ز قیمت خود تبلتهه؟
    4- وقتی جیل بریک بشه...همه جور برنامه و بازی میخوره؟
    5-نسبت به اندروید بهتره؟
    6- تنوع برنامه و بازی هاش مثل اندروید هست؟
    7-اکر اندروید خوبه چه مدلی تبلت بگیرم که صفحه ی خوب و برای بازی خوب باشه و تا دو سه سال جوابم رو بده؟
    8-می گن ipad تو ایران کارایی نداره....راست میگن؟ حتی اگر جیل بریک بشه همین مشکل ها هست؟ دقیقا چجور مشکل هایی هست؟
    ممنون...بی زحمت بدون هیچ تعصب خاصی جوابم را بدین
    1. بلـه
    2.بـله
    3. 2.0+ میلیون
    4.تا حدودی بله...
    5.بله
    6.فرقی با هم ندارن! بازی واسه همه سیستم عامل ها عرضه میشن
    7. اندروید خوب ؟ Nexus Xperia این مدل ها خوبن...
    8. آره تو ایران زیاد کارایی نداره البته نه بصورت کامل ! ولی اگه آیپد 4 بخرین پشیمون نمیشین! ولی گارانتی معتبری نداره!
    Last edited by Mehran-King; 03-05-2013 at 15:22.

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

عزیز شما کلا فقط حرف خودتو بزن آقا من طلب دارم ؟ واسه چی باید همچین فکری کنم ؟

من متاسف باشم که شما چی میخری چی نمیخری !!!!! اصلا واسه من باید مهم باشه ؟

اگه کسی عاقل باشه اینجا درک میکنه که داری حرفای مسخره ای میزنی درزم خودت داری میگی بد !!! بد یعنی چی ؟ !!!!!!!!!!! واسم تعریف کن ؟ !!! آقا من از نزدیک دیدم این تبلتو شما دیدی که داری اظهار نطر میکنی ؟ نکسوس هم دیدم که میگم هواوی خیلی قشنگتره اینم بدون حرفامو از تو

هوا نمیارم بگم اینجا !!!

با 2 تومن هم میتونستی آیپد بگیری !!!

واقعا نمیدونم چی بگم !!! متاسفم واسه خودم که میام اینجا نظر میدم !!

هر کی مشاوره میخواد پخ کنه واسم بای بای بازم متاسفم واسه بعضی ها . انگار دارم به دیوار توضیح میدم بعد حرفم بر میگرده !!!
    الان کی با تو مشکل داره ؟ من میگم آروم باش ریلکس ؟ من چی میگم تو چی میگی ...

داداش هنوز ادبیات و ادب یاد بگیر بعد حرف بزن ، تو کلا کنایه می زنی ! من میگم وقتی کسی دوست نداره یه چیزی رو بخره اصرارنکن ! کاربر وقتی چیزی که میگی رو دوست نداره! تو باز داری دلایل بیهودی میاری! طرف باید اون چیزی که تو میگی رو باید دوست داشته باشه! ولی تو بالعکس فقط داری رو حرف خودت می ایستی! میدونم چی میگی میدونم خوبه! ولی وقتی میگه خوشم نمیاد! باز چی ؟ عین این میمونه که طرف ماشین بخره بعدش یکی دیگه بهش بگه خوبه خوبه... ولی خودش اصلا از این مدل ماشین خوشش نمیاد!!! عین اینه که ماشین مال خودش نیست!!! تو بد متوجه میشی! یعنی من وقتی میگم مشاوره میکنی و این کارتم آره خوبه ، تو فکر می کنی من حرف بدی میزنم... الان از پست دادنت هم معلومه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

1. بلـه
    2.بـله
    3. 2.0+ میلیون
    4.تا حدودی بله...
    5.بله
    6.فرقی با هم ندارن! بازی واسه همه سیستم عامل ها عرضه میشن
    7. اندروید خوب ؟ Nexus Xperia این مدل ها خوبن...
    8. آره تو ایران زیاد کارایی نداره البته نه بصورت کامل ! ولی اگه آیپد 4 بخرین پشیمون نمیشین! ولی گارانتی معتبری نداره!
    ممنون...چند تا سوال دیگه....
    1-امکاناتی که ایپد نسبت به اندروید داره چیه؟؟
    2-تمامی برنامه ها رو ندروید هم داره؟
    3-میگن خیلی ایپد دردسر داره...میگن جیل بریک خراب میکنه و ایپد غیر قابل استفاده میشه.راست میگن؟
    4-تبلت های kindle fire و hawaei اینا خوبن؟؟ میشه بهشون اعتماد کرد؟من تا حالا اسمشونم نشنیده بودم به خاطر همین بهشون اعتماد ندارم.
    5-من نکسوس 7 رو قبول دارم که خوبه ولی دوربین نداره....
    6- محصولات سامسونگ چطورن؟چه مدلیشون خوبه؟
    7-میگم این تبلت هایی که 10 اینچی هستن مثل ایپد و سامسونگ برای حمل و نقلش بایذ همینجوریی بگیریشون تو دست؟؟اینجوری که تو این کشور امنیت ندارهه!!:
    8-اگه میشه یک لینک واسه مقایسه این دو سیستم عامل بزارین....یا هم بگین که ای او اس اذیت نمیکنه؟؟ به جز جیل بریک هزینه ی دیگه ای نداره؟؟
    9- بیشتر واسه بازی و برنامه و پی دی اف می خوام....کدومشون بازی رو بهتر اجرا میکنن؟
    10-یه چیزی میخوام که تا 2 3 سال از لحاظ ساپورت نرم افزاری و بازی راحت باشم....کدومش بهتره؟
    11-این که میگن ایپد محدود میکنه کاربر رو راست میگن؟؟منظورم تو ایرانه ...دقیقا چه چیزاییش غیر قابل استفاده است؟
    ممنون...شرمنده خیلی سواله ولی خوب هیچی در مورد این بحث تبلت و سیستم عاملاش نمیدونم....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •